- Konu Sahibi CallCenter
-
bende ovulasyon testi yapmıştım: mediasmart diye bi marka aldım: sürekli çift çizgi çıkıyor: acaba niye böyle anlamadım?
ambalajında ilişkiden bir hafta sonra gebelik testi yazıyordu: yani anladığım kadarıyla erken test için Mediasmart kullanılıyor: bir araştır istersen.
bir ara araştırdım.bu ay gecsın eger olmazsa bidaha kı ay ovulasyon testı alıcam.ama o gebelık testı için erken zaman olmuyormu acaba bı yanlışlık olmasın
canım ben ovulasyon testi aldım: birde gebelik testi varmış : yani MEDİASMART ın ürünleri yazıyordu ambalajında: gebelik içinde ilişkiden bir hafta sonra diyordu.
senin daha regl gunune var gun aşırı ılışkiye devam edin bence.nornalde gecmiş olması lazım değilmi yumurtlama gunun
varmış erken test acaba ne kadar doğru
nettende tavsiye edenler vardı. 14 şubatta her ihtimale göre bu testi yapabilirsin: 14 şubatta negatif çıkıp 15 şubatta pozitif çıkarsa bide..
ıSTANBUL - Hamilelik şüphesi olan kadınların cinsel ilişkiden 7 gün sonra kendi kendilerine uygulayabileceği Fortel ultra hassas erken gebelik testi artık Türkiye’de.
Dünyada 30 yılı aşkın süredir yüksek teknolojiyle erken ve hassas teşhis testleri üreten Biomerica Inc.’in ürettiği Fortel, gebelik hormonunun (hCG) yükselmeye başladığı ilk 2-3 gün gibi erken dönemde ve diğer testlerden yüzde 50 daha erken tespit etmek üzere dizayn edilmiş.
Hamile olup olunmadığı sorusuna kısa sürede cevap veren ve günün her saati sadece 5 dakikada idrar akışına tutularak uygulanabilen test, kullanım kolaylığı nedeniyle de tercih ediliyor.
ıdrarda döllenmeden hemen sonra artan HCG hormonunun, ilk 3-4 gün sonraki idrar düzeyi olan 10 mlU/ml’ lik çok
düşük miktarını bile tespit edebilecek hassasiyettedir.
Hamile olma ihtimalinizi,
* Cinsel ilişkiden 7 gün sonra,
* Beklenen adetten 5-7 gün önce * %99’un üzerinde doğrulukla,
* En pratik şekilde belirler.
Tüm Eczanelerde
Ürün Fiyatı:18,95 ytl
ıSTANBUL - Hamilelik şüphesi olan kadınların cinsel ilişkiden 7 gün sonra kendi kendilerine uygulayabileceği Fortel ultra hassas erken gebelik testi artık Türkiye’de.
Dünyada 30 yılı aşkın süredir yüksek teknolojiyle erken ve hassas teşhis testleri üreten Biomerica Inc.’in ürettiği Fortel, gebelik hormonunun (hCG) yükselmeye başladığı ilk 2-3 gün gibi erken dönemde ve diğer testlerden yüzde 50 daha erken tespit etmek üzere dizayn edilmiş.
Hamile olup olunmadığı sorusuna kısa sürede cevap veren ve günün her saati sadece 5 dakikada idrar akışına tutularak uygulanabilen test, kullanım kolaylığı nedeniyle de tercih ediliyor.
ıdrarda döllenmeden hemen sonra artan HCG hormonunun, ilk 3-4 gün sonraki idrar düzeyi olan 10 mlU/ml’ lik çok
düşük miktarını bile tespit edebilecek hassasiyettedir.
Hamile olma ihtimalinizi,
* Cinsel ilişkiden 7 gün sonra,
* Beklenen adetten 5-7 gün önce * %99’un üzerinde doğrulukla,
* En pratik şekilde belirler.
Tüm Eczanelerde
Ürün Fiyatı:18,95 ytl
ilk defa duydum onu bi araştırım.nezamandan itibaren kullanıyorsun ovulasyon testını
bu ay denedim bende: Ilk defa cumartesi denedim.
senin daha regl gunune var gun aşırı ılışkiye devam edin bence.nornalde gecmiş olması lazım değilmi yumurtlama gunun
inş faydalı olur.ecznelerde bu tarz testler zor bulunuyor ovulasyon testını araştırmıştım gecen ay yoktu ancak siparişle getirtiriz dediler.ereken gebelik testini netten bulabiliriz
biz gecen ay düzenli yapamadık eşim yorgun oluyordu bide zaman bulamıyorduk aksılık bole durumlarda işte gecen ay negatif çıkınca eşim bu ay katlanıyo anladı oda :1rolleyes:aslında o benım kadar düşünmüyor bu konuda rahat olursa olur diyo ben rahat olamıyorum
Bende öyle 5 tane ecz. sordum yoktu: en son kızılayda merkezde buldum yani: bu ay geçti zaten inş gerek kalmazda kalırsa dene olmazsa siparişle getirirler ama reglyin kaç gün sürüyorsa diğer arkadaşlar söylemişti örneğin benim 24 gün sürdü bu ay 14 ü çıkarttğımda 10 kalıyor: yani yumurtlama günüm 10uncu gün doğru testi yaptığım gün cumartesi günüydü: çift kırmızı çizgiyi gördüğün gün yani: kaç gün sürüyorsa 10 gün çıkart..hehe
evet bende düşündüm alsak iyi olur: 24 şubatta bende belki yaparım..call center canım erklen gebelik testini ararştırdım bıraz.çogunlukla kesın sonuç veriyormuş iyi aslında bir hafta daha az bekleyiş,daha az stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?