Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canlarım iyiyim ben de yeğen de iyidir inş. şimdilik bi sorun yok gibi ama dün biraz eziyet etti bana. içim çok kötüydü. bugün çok şükür iyiyim kızlar.
 
inş gerek kalmaz canım, bu ay kim tutar bizi! elimizden geleni ardımıza koymayalım!


valla cnm elimizden geleni yapıcaz bakalım tutturabilecekmiyiz :)


Bende gideyim diyodum ama 2-3 ay bekle diyooo herkezzz banaolumunekankayizsmile


ben dayanamıycam ne varsa bileyim en azından önlemimi alayım çünkü 6 ay korunmasız ilişkiye girip çocuğu olmayanlar doktora başvurabiliyorlarmış.
 
ya aslında çok merak ediom onu. nasıl acaba sağlığı iyidir inş kalbi atmaya başlamıştır.
kızlar bide bişi sorucam size kanama olmazsa korkmayın diyolar ya olmazsa yani herşey yolunda demek midir? yani sağlıksız olunca düşüyo ya. farklı durumlar olabilir mi yani kanamasız falan.
 
ben dayanamıycam ne varsa bileyim en azından önlemimi alayım çünkü 6 ay korunmasız ilişkiye girip çocuğu olmayanlar doktora başvurabiliyorlarmış.

hımmm benim daha 1,5 ay oldu .... beklemem lazım evet
bence sen görün :lepi:
 

tabiki olabilir canım kanama bildiğim kadarıyla sadec düşmelerde oluyor, çok çok rahat olman lazım, sakın ağır bir şey kaldırma sakın, ufakta olsa ağır değildir diye düşünme, arkadaşım ufak bi bidon kaldırmış bebeği düştü iki yıldı olmuyor.
canım sağlıklı beslenmeye çalış, beslenme çok önemli birde kimse hakkında burnu öle dudağı böle şöle konuşuyo deme sakın hamilelik döneminde gerçi bunları biliyorsundur ama yinede yazıyım istedim.
 
bıdık merhaba bizde seni merak ediyoruz hep bebişin inşallah iyidir diye dua ediyorum birkaç gün siteye hiç giremedim sorun vardı heralde
 
arkadaşlar selam bende siteye yeni üye sayılırım ve bende hamile olmak istiyorum artık kızıma minik bir kardeş zamanı geldi artık diye düşünüyorum:):)
 
Son düzenleme:
kızlar ben bugun dr gıttım ama sıze haber veremedım sorun vardı gıremedım sıteye.
bı yakınım bugun doğum yaptı bebk çıkana kadar bende yanındaydım çok zor ama çok gzl bır duygu .
doktorbenımde doktorum bende muayene oldum psıkolojım bozuldu dedım dr once benı bı rahatlattı yumurtalıklarımda hıç bır sorun yokmuş bebk olmasına engel yok ama ıstersen bazı testler var yapalım dedı testlerı yaptrcam bıde yumurtlama takıbı yapalım mı dedı evet dedım ama ılaç kullanmam dedım zaten ilaç vermeden takıp etcem dedı..kafandan at bebek içın ılışkıye gırmeyın rahat ol sen rahat olamyınca kuruluk olur .senın ısteklı olman kasılmaman lazm ılışkıye gırmen ıçın dedı.
bırde yumurtlama zamanını nasl hesalamam gerektıgını sordum adet tarıhımden 14 gun oncesıne bakıcakmışım adet bıtımınden hemen sonra yumurtlama olurmu dedım adetten sonra kuruluk olur dedı olmazmış yanı vajınanın kaygan oldugu zamanlara dıkkat edecekmışız.
bu testlerı adetlıyken yaptırmak gerekıyormuş.yanma oluyor dedım arada onun ıçınde tek kullanımlık hap verdı.muayne oldum rahatladım yaa bıde dr çok ıyı kızlar
 
Son düzenleme:
3 ayım oldugunu soyledım erken dedı ama benım dedım psıkolojım bozuldu adama anlatıyorum bu yumurtlama belırtısı şu yumurtlama belırtısı dr guluyo sen şimdıden baya yol kattetmıssın dıyo ooo dedım bende bunlar nekı yakında kıtap yazcam dedımkaydirigubbakcemile3 ama gercekten rahatladım ya nese ben bu ayıda testle yumurtlama takıbıyle gecırırım zaman gecer
 
nartanem hoşgeldın canım ıns en kısa zamanda kucagına alırsın bebışını.canım benım ılk bebgım 12 haftalık karnımda oldu bu ıkıncı olcak.senın ıkıncı sanırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…