- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.501
olur olur fıstıkım
benimde yumurtlama günüm 2/4/2010 ile 7/4/2010 tarihleri arasında
fullll çalışacağımmm zemuszemus :jeyyar: :teytey:
bol bol çalışma var desene bu aycnm buarada benim regl tarihim 18 marttıya yumurtlama günlerim 25-30 mart yazıyor nette sence doğrumudur.hangi siteden baktın sen banada söylesene yada sen bakarmısın benimki nezamanmış en azından aklımda dursun boş geçirmiyim yanlışsa
ahhh cnm ahhh yıllar kattı bana buuu olgunluğuuuu dermişimmm :roflol:
napıyoon fırtıkımmm yaaaa ben süperim valla hihoyyyt
bebiş geldi gelecek oldu olacak derken ben bir sürü
dost edindim burada çooooooook güzellllllll :1hug:
kızım biraz rahatsızdı bugün hasta ne filan gezerken abowwww deniz
dedim birde 2ci için uğraşıyooon... Amannn dedim bu büyüdü
birazda onun için koşurursun ... :dance: :dance:
işimizzz ne dimi ama :roflol:
Hanımlar nasılsınız kaç gündür giremedim k.k. sorun vardı sanırım bende yok yaramazlık nedense güneşi gördügüm için belkide pozitifim bu ara havalar insanı çok etkiliyor nedense sevgiler....
evet anne olmak ne kadar büyük bir sorumluluk değilmi* geçmiş olsun şimdi nasıl küçük hanımımız? hafta sonu bebeğimi okadar çok hayal ettimki! en önemlisi sağlığı tabide insan kime benzeyecek? cinsiyeti ne olacak okadar çok merak ediyorki sorma! koştururuz kız olsunda..
ne habersiniz? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor zaten bende moralsizim
olsun bu ay dolu dolu çalışıcaz söz verdik.
bende cumartesi regl bitti akşamı ve dün üst üste çalıştık şimdi 2 günde bir tempooo bakalım bu ay olur umarım
inş canım, sana güveniyorum bu ay olacak! iki günde bir devam! bende bu ay çok hırslandım, iki günde gün aşırı çalışmaya çalışıyorum! istiyorum kafaya koydum kaçışı yok, bu ay olmadı diğer ay ama benim bebğim olacak Allahın izniyle!
bende bu ay çok hırslıyım bakalım regl gününe kadar full time çalışıcaz bu ayda olmazsa bir doktor buldum ona gidicez nisanda izine çıkabilirsem ozaman.
valla hava süperrrrrrr dışarıda biz iş yerinde akşamlıcazzz
varmı böle adaletsizlik yaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook öffffffffff Çok üzgünüm çoook
kızımı alıp şöyle çayır cimen zıplasam ne iyi olurdu heeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt
zatan 1,5 kilo almışım bari erirdiiiiiiii :jeyyar:
Pazar günü sanırım saatler alınacak ozaman mesai bitiminde az olsa gezenilirz, çayır çimen. bende kilo almak istiyoruuuuuuuuum
bende bu ay çok hırslıyım bakalım regl gününe kadar full time çalışıcaz bu ayda olmazsa bir doktor buldum ona gidicez nisanda izine çıkabilirsem ozaman.
kızlar slmımı almadınız küstüm size? bikaç gün girmeyince tabi... unutulduk galiba...:umursamaz:
kızlar slmımı almadınız küstüm size? bikaç gün girmeyince tabi... unutulduk galiba...:umursamaz:
biri vermeye çalışır biri almayaaa abowwwwwwww
aaa ben saatlerin alınacağını duymadım ayolll
harikaaaaaa :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?