Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

olur olur fıstıkım
benimde yumurtlama günüm 2/4/2010 ile 7/4/2010 tarihleri arasında
fullll çalışacağımmm zemuszemus :jeyyar: :teytey:

bol bol çalışma var desene bu ay cnm buarada benim regl tarihim 18 marttıya yumurtlama günlerim 25-30 mart yazıyor nette sence doğrumudur.hangi siteden baktın sen banada söylesene yada sen bakarmısın benimki nezamanmış en azından aklımda dursun boş geçirmiyim yanlışsa

eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile

26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm kafamçokkarıştı

evet anne olmak ne kadar büyük bir sorumluluk değilmi* geçmiş olsun şimdi nasıl küçük hanımımız? hafta sonu bebeğimi okadar çok hayal ettimki! en önemlisi sağlığı tabide insan kime benzeyecek? cinsiyeti ne olacak okadar çok merak ediyorki sorma! koştururuz kız olsunda..

Hanımlar nasılsınız kaç gündür giremedim k.k. sorun vardı sanırım bende yok yaramazlık nedense güneşi gördügüm için belkide pozitifim bu ara havalar insanı çok etkiliyor nedense sevgiler....

kesinlikle canım bende öyleyim, hava beni çok etkiliyor, çok güzel bir hava var..

slm kızlar ben ne zamandır giremedim topiğe. hafta sonu gireyim dedim sorun vardı sanırım girmedi siteye. eee neler yapıyonuz bakim?

amannn sorma bir nazlı bir nazlı babaya ayrı naz bana ayrı nazz
hasta ya hanımmmmm -tatlicadiarzu-
insanın bebişini hayal etmeside ayrı bir tatmış bende tattım şükür
kızımda bir den öğrenince anlayamamıştımmm
beklemek te zormuş ama değerde katıyormuş annelik duygusuna
geç olsun ama sağlıklı gelsin bebişlerimizzzzzzzzzz :CüvCüv:

olsun bu ay dolu dolu çalışıcaz söz verdik.
bende cumartesi regl bitti akşamı ve dün üst üste çalıştık şimdi 2 günde bir tempooo bakalım bu ay olur umarım

inş canım, sana güveniyorum bu ay olacak! iki günde bir devam! bende bu ay çok hırslandım, iki günde gün aşırı çalışmaya çalışıyorum! istiyorum kafaya koydum kaçışı yok, bu ay olmadı diğer ay ama benim bebğim olacak Allahın izniyle!

valla hava süperrrrrrr dışarıda biz iş yerinde akşamlıcazzz
varmı böle adaletsizlik yaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook öffffffffff Çok üzgünüm çoook
kızımı alıp şöyle çayır cimen zıplasam ne iyi olurdu heeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt
zatan 1,5 kilo almışım bari erirdiiiiiiii :jeyyar:

bende bu ay çok hırslıyım bakalım regl gününe kadar full time çalışıcaz bu ayda olmazsa bir doktor buldum ona gidicez nisanda izine çıkabilirsem ozaman.

bende bu ay çok hırslıyım bakalım regl gününe kadar full time çalışıcaz bu ayda olmazsa bir doktor buldum ona gidicez nisanda izine çıkabilirsem ozaman.

Bende gideyim diyodum ama 2-3 ay bekle diyooo herkezzz banaolumunekankayizsmile

Pazar günü sanırım saatler alınacak ozaman mesai bitiminde az olsa gezenilirz, çayır çimen. bende kilo almak istiyoruuuuuuuuum

Pazar günü sanırım saatler alınacak ozaman mesai bitiminde az olsa gezenilirz, çayır çimen. bende kilo almak istiyoruuuuuuuuum

biri vermeye çalışır biri almayaaa abowwwwwwww
aaa ben saatlerin alınacağını duymadım ayolll
harikaaaaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…