- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.541
kızlar ben bugun dr gıttım ama sıze haber veremedım sorun vardı gıremedım sıteye.
bı yakınım bugun doğum yaptı bebk çıkana kadar bende yanındaydım çok zor ama çok gzl bır duygu .
doktorbenımde doktorum bende muayene oldum psıkolojım bozuldu dedım dr once benı bı rahatlattı yumurtalıklarımda hıç bır sorun yokmuş bebk olmasına engel yok ama ıstersen bazı testler var yapalım dedı testlerı yaptrcam bıde yumurtlama takıbı yapalım mı dedı evet dedım ama ılaç kullanmam dedım zaten ilaç vermeden takıp etcem dedı..kafandan at bebek içın ılışkıye gırmeyın rahat ol sen rahat olamyınca kuruluk olur .senın ısteklı olman kasılmaman lazm ılışkıye gırmen ıçın dedı.
bırde yumurtlama zamanını nasl hesalamam gerektıgını sordum adet tarıhımden 14 gun oncesıne bakıcakmışım adet bıtımınden hemen sonra yumurtlama olurmu dedım adetten sonra kuruluk olur dedı olmazmış yanı vajınanın kaygan oldugu zamanlara dıkkat edecekmışız.
bu testlerı adetlıyken yaptırmak gerekıyormuş.yanma oluyor dedım arada onun ıçınde tek kullanımlık hap verdı.muayne oldum rahatladım yaa bıde dr çok ıyı kızlar
slm kızlar
kızlar gelecek ay devam moralleri bozmayın
slm canım! nasılsın? gün içerisinde fazla giremiyorsun sanırım!
rahatladığına sevindim canım! zaten yumurtalıklarında sorun olsa bir önceki bebeğin olmazdı diye düşünüyorum canım! kasılmamak eldemi iki günde bir insan rahat rahat çalışamıyorki! yumurta takibi için hergünmü gdeceksin canım? bebeğine hasret notları yaz valla! bebeğin okur..
kızlar bu ay denedim olmadı sanırım, ama çalışmalara nisanda devam, beni de listeye alınnyerimseniben
günaydın iyiyim canımsaol sen nasılsın? pek girip bakamıyorum giriyorum bakııorumkimse yok yanidenk gelemiyoruz galibakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım çok tatlı bir kızın var sende çok tatlısın! ama şu sağındaki kilolu çoçuk kim?
şeffaf kadın çok gzl çıkmıssın
kızın maşallah çok tatlı onun gibi güzel şirin bir bebişin daha olur inşş
canım çok tatlı bir kızın var sende çok tatlısın! ama şu sağındaki kilolu çoçuk kim?
Sağolunnn canlarımmm... İnşallah bir kızım daha olur aynııı tatlımmm gibiii olumunekankayizsmile
kimmiş kız o kilolu
?????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?