- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.821
mrb canm nbr
ne olsun canım işte kızım uyuyor oturuyorum gezinşyorum nette kendine iyi bak iyileş biran önce
tavuk suyuna yapılan çorba gribe iyi gelir tavuk suyu içindeki enzimler grip mikrobunu öldürüyormuş
komşum getırdı bugun tavuk suyu çorbası bende tarhana yaptım.
afiyet olsun şifa olur inşallah
canım akıntım gelmiyor şükürler olsun yalnışmı gördüm acaba ! kendimden şüpheleniyorum artık ya! evet test için erken canım bugün tam yumurtlama günüm yani 17.günüm bugün çalışmam lazım! kocam mesaiye kalacakmış, o gelesiyede ben uyurum gelince uyanıyım bari! gün atlamak istemiyorum ! birde ısımda aynı henüz düşmedi! yani yumurtlamadım henüz! haftaya pazartesiden itibaren testin canına okuycam!
kız sınava hazırlanıyor sanki senin bu ay rahat olcam takmıycam dediğin halin bumu rahat ol biraz arkadaşım inşallah olacak bu ay olur öbür ay olur (söylemek kolay) Allah emeklerini boşa çıkarmasınkaydirigubbakcemileçok ıı çalışman lazım son ataklarını yapman lzm
çok ıı çalışman lazım son ataklarını yapman lzmŞeniz
kız sınava hazırlanıyor sanki senin bu ay rahat olcam takmıycam dediğin halin bumu rahat ol biraz arkadaşım inşallah olacak bu ay olur öbür ay olur (söylemek kolay) Allah emeklerini boşa çıkarmasınkaydirigubbakcemile
kız sınava hazırlanıyor sanki senin bu ay rahat olcam takmıycam dediğin halin bumu rahat ol biraz arkadaşım inşallah olacak bu ay olur öbür ay olur (söylemek kolay) Allah emeklerini boşa çıkarmasınkaydirigubbakcemile
bugünde istekliyim hayırlısı bakalım, belkide yumurtluyorum! civciv çıkacak kuş çıkacak
bugünde istekliyim hayırlısı bakalım, belkide yumurtluyorum! civciv çıkacak kuş çıkacak
son analrı ıı degerlendırmesı lazm tutar ınşşşş bu ay bı tane hamıle çıkarız zorlada olsakaydirigubbakcemile3
masllah canım bu ay bebebk beklios senden opuyorumnanaktan
ayy inş hepimize nasip eder Rabbim
tek umudumuz Mart ayı için şaban yani ben galiba sanursam!sempatiksalakcinni:teytey:
tamam işte ısteklısın bırde 9.ve 19 gunler arası oenmlıymış sen daha 17.gundesın hadı call centerım gorım senı sakın es gecme ıkı gunu
evet canım bu ay regylimden sonra hemen hemen hergün gün aşırı çalıştık, ilk defa bu ay bu kadar verimli devam ediyoruz: maşşallah
mart kedısı gıbı bu mart deyınce aklıma bu gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?