Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

çok ıı çalışman lazım son ataklarını yapman lzmŞeniz

çok ıı çalışman lazım son ataklarını yapman lzm
kız sınava hazırlanıyor sanki senin bu ay rahat olcam takmıycam dediğin halin bumu rahat ol biraz arkadaşım inşallah olacak bu ay olur öbür ay olur (söylemek kolay) Allah emeklerini boşa çıkarmasınkaydirigubbakcemile

son analrı ıı degerlendırmesı lazm tutar ınşşşş bu ay bı tane hamıle çıkarız zorlada olsakaydirigubbakcemile3

bir komşunun ikiz bebekleri olmuş duyunca insanın hoşuna gidiyor istiyor ama zordur heraldealsanaalsanasmile düşünsenize

yok yok rahatım, bebeği düşünsemde çalıştığım an farklı şeylere dikkatimi çekebiliyorum o yönden çalışma anında şanslıyımda diğer günler pinpirikliyim, acaba acaba acaba!!!

tamam işte ısteklısın bırde 9.ve 19 gunler arası oenmlıymış sen daha 17.gundesın hadı call centerım gorım senı sakın es gecme ıkı gunu

evet canım bu ay regylimden sonra hemen hemen hergün gün aşırı çalıştık, ilk defa bu ay bu kadar verimli devam ediyoruz: maşşallahkaydirigubbakcemile

evet canım bu ay regylimden sonra hemen hemen hergün gün aşırı çalıştık, ilk defa bu ay bu kadar verimli devam ediyoruz: maşşallah

Allah nazardan saklasın son gaz yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…