- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.801
annemler gelcek kızlar yanıma annemler diyorum annem ve ananem... onlar izmirdeler biz tabi görev icabı burdayız mersinin bi ilçesinde yani. nisanın ilk haftası geliyolar çok mutluyum. onları çok özledim yaaaa. hasretlik çok zor kızlar ya. hele bu durumda daha da zor. aramız 12 saat ha deyince de gidemiyo insan. işte gelmelerini iple çekiyorum.
yok bugun 4.gunum benım tam dınlenıcektım oda grıp oldum
geçmiş olsun canım...havalar bi sıcak bi soğk belli olmayınca hastalığa davetiye çıkıyo tabi..gribin şifası bolca c vitaminiyle yatak..:)))oh ne güzel di miiiii?????:teytey:
call center şimdi sırada sen varsın aboovvv çok az kalmış kız
6 gun nasıl dayanıyon test yapmadankaydirigubbakcemile3 bak şaşrıtıyosun benı hıç test ten bahsetmedın aaaa ama
bence eczacılar kepenk kapatma eylemine başlamışlardır amanın gebelik testi stoklarımızı tüketen kadın geliyooooo kapatın kapatııınnn....:roflol:
allahtan bu ay benım gunumde geldı bu ay bır tane test yaptım ben.ama bu ayda çamaşr suyu testı yaptım.:)))))))
amaaan çamaşır suyu testi bizim topic için artık yeme içme gibi bişey oldu erenhavam:))doğru dürüst yorumlayamasak daa...eğlencesine yani..
kız bu ay benımher yerı kopuk kpuk oldu kyamak tutar gıbı ama hamıle değilm[/
işte ben de yorumlamayı beceremiyorum kaymak tutan yoğurt nasıl olur ki acaba?
kız bu ay benımher yerı kopuk kpuk oldu kyamak tutar gıbı ama hamıle değilm[/
işte ben de yorumlamayı beceremiyorum kaymak tutan yoğurt nasıl olur ki acaba?
olumunekankayizsmile demmkkı bende yanlış yorumladım
slm hanımlar nasılsınız bugun eranhava inşallah hamilesindir bu işkenceden kurtulursun her ay beklemekten yani bende bugun çok bitik haldeyim sanırım havalrdan heryerim agrıyor ilaç falan aldım birde adet günüm yaklaşıyor oda ayrı birgerginlik yaratıyor iyi bakın kendinize sevgiyle kalın...
kızlar sizde yumurtlama belirtileri nasıl oluo
kızlar merhaba
mrb canm nbr
ne olsun canım işte kızım uyuyor oturuyorum gezinşyorum nette kendine iyi bak iyileş biran önce
tavuk suyuna yapılan çorba gribe iyi gelir tavuk suyu içindeki enzimler grip mikrobunu öldürüyormuş
call center şimdi sırada sen varsın aboovvv çok az kalmış kız
6 gun nasıl dayanıyon test yapmadankaydirigubbakcemile3 bak şaşrıtıyosun benı hıç test ten bahsetmedın aaaa ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?