Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hadi gözün aydın canım! evet çok uzakımış bende söylemiştim gerçi mersinde bir yaz tatiline bulunmuştum, kasaba gibiydi geldiğim site, okdar sevmiştimki ah ah o yaz

call center şimdi sırada sen varsın aboovvv çok az kalmış kız
6 gun nasıl dayanıyon test yapmadankaydirigubbakcemile3 bak şaşrıtıyosun benı hıç test ten bahsetmedın aaaa ama

geçmiş olsun canım...havalar bi sıcak bi soğk belli olmayınca hastalığa davetiye çıkıyo tabi..gribin şifası bolca c vitaminiyle yatak..:)))oh ne güzel di miiiii?????:teytey:

tşk ederım canım meyva suyu sıkıyorum kendıme bıde sıcak çorba ıçyrm yarına kadar ıyıleşmem lazm yarn dr test sonuçlatrımı gostercem

6 gun nasıl dayanıyon test yapmadankaydirigubbakcemile3 bak şaşrıtıyosun benı hıç test ten bahsetmedın aaaa ama

bence eczacılar kepenk kapatma eylemine başlamışlardır amanın gebelik testi stoklarımızı tüketen kadın geliyooooo kapatın kapatııınnn....:roflol:

bence eczacılar kepenk kapatma eylemine başlamışlardır amanın gebelik testi stoklarımızı tüketen kadın geliyooooo kapatın kapatııınnn....:roflol:

allahtan bu ay benım gunumde geldı bu ay bır tane test yaptım ben.ama bu ayda çamaşr suyu testı yaptım.:)))))))

slm hanımlar nasılsınız bugun eranhava inşallah hamilesindir bu işkenceden kurtulursun her ay beklemekten yani bende bugun çok bitik haldeyim sanırım havalrdan heryerim agrıyor ilaç falan aldım birde adet günüm yaklaşıyor oda ayrı birgerginlik yaratıyor iyi bakın kendinize sevgiyle kalın...

canım ben adet oldum sırada call center var.ne bılıosun adet olcagını belkı hamılesındır

canım akıntım gelmiyor şükürler olsun yalnışmı gördüm acaba ! kendimden şüpheleniyorum artık ya! evet test için erken canım bugün tam yumurtlama günüm yani 17.günüm bugün çalışmam lazım! kocam mesaiye kalacakmış, o gelesiyede ben uyurum gelince uyanıyım bari! gün atlamak istemiyorum ! birde ısımda aynı henüz düşmedi! yani yumurtlamadım henüz! haftaya pazartesiden itibaren testin canına okuycam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…