Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

syavuz dediklerin hamilelik belirtileri canım ama henüz erken belirtiler için inş hamişsindir.

umarım cnm bekliyip görücem neticeyi bu ayda hayal kırıklığına uğramam umarım ama nedenini çözsem ağrıların içim rahatlıycak.
allah seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

6+2 yiz bugün atıyodur inş pıt pıt...büyüdük teyzesi artık...

hadi bakalım tatlım inşallah inşallah...:))))ben ev arıyorum hala da geçende bi ev bulduk içi gayet güzel ama çook karanlık hele çocuk odası apartman boşluğuna bakıyo resmen eşim burda çocuğun içi kararır olmaz bu ev dedi şimdiden bööle düşünmesi hoşuma gitti açıkçası:)))kızlar inanın işten çıkıyorum hava tam kararmadan diyorum belki bi ilan falan görürüz 2 saat kadar arıyoruz gün içinde akşam da eve gidince yorgunluktan gümmm...:))ikimiz de horul horul uyuyoruz...bu ev işi çıkmasaydı şimdi ben de düşünecektim acaba hamile miyim falan diye çünkü 2 3 güne regl olucam...nbeyse kısmet artık...kafayı kaşıyamıyorum zaten...ama bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla..

saolun kızlar güzel ve samimi düşünceleriniz için...
bebikim bence sen biraz daha bekle nisan2 ise daha çok erken test için. kan testinde belki çıkar ama idrarda çıkmaz canım daha. ama içim rahatlar diyosan yine sen bilirsin...

tatlım hayırdır geçmişi okuyamadım neyin var?

hoşgeldin cnm önce ev içinde umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.sen evi bul yerleştir sonra bebiş çalışmalarına başlarsın.
benimde işte 18martta regli oldum 20 martta bitti o gece ve ertesi gün çalışmalar yaptık ondan sonra benim karnımın içinde bıçak saplanması gibi ağrılar kasıklarımda hafif hafif hissedilir ağrılar oluyor gaz problemimde başladı böyle garip şeyler anlamadım gitti işte yumurtlama günüdür dyr kızlar bari boşa geçirmiyim diyorum bende :)

annemler gelcek kızlar yanıma annemler diyorum annem ve ananem... onlar izmirdeler biz tabi görev icabı burdayız mersinin bi ilçesinde yani. nisanın ilk haftası geliyolar çok mutluyum. onları çok özledim yaaaa. hasretlik çok zor kızlar ya. hele bu durumda daha da zor. aramız 12 saat ha deyince de gidemiyo insan. işte gelmelerini iple çekiyorum.

sanırım bayadır görmüyordun aileni .neyse bolbol hasret gider sanada destek olurlar moralman iyice

ne kadar ilginç reglin ne kadar kısa sürüyo...süpperrr:))))bence de yumurtlama belirtisi olabilir tatlım benim de geçen ay adetime yakın aynı senin anlattığın tarzda olmuştu ama tabi ben hiiiç aklıma getirmemiştim yumurtlamam geçmiştir diye düşünmüştüm değerlendirmemiştim... sanırım herkeste yumurtlama tarihi hesaplandığı gibi olmuyo internetten bakınca bütün siteler adetinizin 14 gün öncesi diyolar ama bence her birey kendine özel tıpta hastalık yoktur hasta vardır denir..yani herkesin bünyesi yapısı farklı bence de boş geçirme tatlım sonra benim gibi üzülürsün...akıntında bi fark oldu mu peki canım?

sailormoon olsun canım evini bul hayırlısıyla yerleş bebiş gelir tıpış tıpış. herşey olur gider. içini rahat tut sen canım.

syavuz aslında şubat tatilinde görüştük izmire gittmim ama aile işte özleniyo... ay ağlayasım geliyo ya bazen sebepsiz şimdi de öle oldum bakmafoldumben

sailormoon olsun canım evini bul hayırlısıyla yerleş bebiş gelir tıpış tıpış. herşey olur gider. içini rahat tut sen canım.

saolasın tatlım...inşallah bakalım hepimizin kucakları dolu dolu olur hayırlı evlatlarla...annenler de sana moral olur hem ilk zamanlar fazla yorulmamak da lazım ya ne güzel hep destek tam destek...:))))

bıdık benım aılem bı saat uzaklıkta bı r hafta gormesen dayanmıyrm gun de en az 3 kere telf konuşyrm.gelmelrı çokk ıı senn açından hem ılkm zamanlra yardımcıda olurlar

evet 3 gün ve çok az adet görüyorum doktorlar normal olduğunu söylüyorlardı ama inş da öyledir.yani pazartesiden itibaren başladı diyebilirim net ağrılarım.hani gözle görünen bir akıntı yok ama sanki varmış gibi vajen gayet yumuşak sanki akıntı geliyor sanıyorum değil
bende bu ayı dolu dolu geçirmek istiyorum ve size süprizimi yapmak istiyorum nisana inşşş

saılormıon canm once evıne yerleş bı rahatla sonra bebş yaprsn şimdi ev arama telaşı sonra taşıncan eşya taşıycan halıyle zor ışler kendın yapmasan da aklında kalıcak en ıısını yapıosun bkle

syavuz aslında şubat tatilinde görüştük izmire gittmim ama aile işte özleniyo... ay ağlayasım geliyo ya bazen sebepsiz şimdi de öle oldum bakmafoldumben

cnm duygusala bağlama hemen bak artık sende tam bir aile olucaksın aileninde desteği ve yanında olmaları ii olacak üzülme sen

call cnetr lısteyı atsana bı ınceleyek kımde sıra

GEBELİK test tarihlerimiz----------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARİHİ
CALLCENTER 30 MART
EFTALYA 9 NİSAN
TDS270542 1 NİSAN
BEBİKİM 2 NİSAN
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN
ERENHAVA 21 NİSAN

evet aslında bi dahaki ay diyorum ama o zaman da zor bizim iş..o yorgunlukla çalışası kalmıyo yani insanın tembel öğrenci oldum ben:)))ne diyeyim tatlım bunca zaman bekledik 2 ay daha bekleyelim bakalım hayırlısıyla...senin adetin bitti mi tatlım?

yok bugun 4.gunum benım tam dınlenıcektım oda grıp oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…