- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.781
syavuz dediklerin hamilelik belirtileri canım ama henüz erken belirtiler için inş hamişsindir.
6+2 yiz bugün atıyodur inş pıt pıt...büyüdük teyzesi artık...
umarım cnm bekliyip görücem neticeyi bu ayda hayal kırıklığına uğramam umarım ama nedenini çözsem ağrıların içim rahatlıycak.
allah seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
saılormon şuan hamıle yok çıkaramdık bu ayda beklemedeyız
tatlım hayırdır geçmişi okuyamadım neyin var?
annemler gelcek kızlar yanıma annemler diyorum annem ve ananem... onlar izmirdeler biz tabi görev icabı burdayız mersinin bi ilçesinde yani. nisanın ilk haftası geliyolar çok mutluyum. onları çok özledim yaaaa. hasretlik çok zor kızlar ya. hele bu durumda daha da zor. aramız 12 saat ha deyince de gidemiyo insan. işte gelmelerini iple çekiyorum.
hoşgeldin cnm önce ev içinde umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.sen evi bul yerleştir sonra bebiş çalışmalarına başlarsın.
benimde işte 18martta regli oldum 20 martta bitti o gece ve ertesi gün çalışmalar yaptık ondan sonra benim karnımın içinde bıçak saplanması gibi ağrılar kasıklarımda hafif hafif hissedilir ağrılar oluyor gaz problemimde başladı böyle garip şeyler anlamadım gitti işte yumurtlama günüdür dyr kızlar bari boşa geçirmiyim diyorum bende :)
sailormoon olsun canım evini bul hayırlısıyla yerleş bebiş gelir tıpış tıpış. herşey olur gider. içini rahat tut sen canım.
ne kadar ilginç reglin ne kadar kısa sürüyo...süpperrr:))))bence de yumurtlama belirtisi olabilir tatlım benim de geçen ay adetime yakın aynı senin anlattığın tarzda olmuştu ama tabi ben hiiiç aklıma getirmemiştim yumurtlamam geçmiştir diye düşünmüştüm değerlendirmemiştim...sanırım herkeste yumurtlama tarihi hesaplandığı gibi olmuyo internetten bakınca bütün siteler adetinizin 14 gün öncesi diyolar ama bence her birey kendine özel tıpta hastalık yoktur hasta vardır denir..yani herkesin bünyesi yapısı farklı bence de boş geçirme tatlım sonra benim gibi üzülürsün...akıntında bi fark oldu mu peki canım?
syavuz aslında şubat tatilinde görüştük izmire gittmim ama aile işte özleniyo... ay ağlayasım geliyo ya bazen sebepsiz şimdi de öle oldum bakmafoldumben
call cnetr lısteyı atsana bı ınceleyek kımde sıra
saılormıon canm once evıne yerleş bı rahatla sonra bebş yaprsn şimdi ev arama telaşı sonra taşıncan eşya taşıycan halıyle zor ışler kendın yapmasan da aklında kalıcak en ıısını yapıosun bkle
evet aslında bi dahaki ay diyorum ama o zaman da zor bizim iş..o yorgunlukla çalışası kalmıyo yani insanın tembel öğrenci oldum ben:)))ne diyeyim tatlım bunca zaman bekledik 2 ay daha bekleyelim bakalım hayırlısıyla...senin adetin bitti mi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?