- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.901
günaydın kızlarr, dün test yaptım negatif.
bekle bakalım belkı gec dollenme olmuştur.oyle bışeyde var ya
inş. öyle olmuştur cnm hemen kavuşmak istiyorum bebikime...:ecrin_bebek:
günaydın kızlarr,
erenhava verdiğin bilgiler için çok sağoll sürekli aklımızda bulunması gereken şeyler aslında
öemlı değil canım.
ıslaklık çok onemlı baksana ben onceden bılmıyordum korundugumuzda oluyordu çok rahatsız oluyordum halbukı yumurtluyormusum.
bıde hesaplamalar karışık ama onemlı ııyıce anlamaya .çalış benım dr demıstıya
9.19 gunler arası bak bu yazıdada oyle
inş.canım ılk ayındı sanırım
adetin ilk gününden sayıp 9 ve 19 günler arası hergünmü çalışmak lazım ki :) bu arada banada önceden baya oluyordu bende bilmiyordum tğhh bak yumurtluyormuşuz demek şuan pek akıntı gibi yada ıslaklık yok bende valla bakalım ne zaman olacak herayda yumurtlama olmuyormuşya birde ayy allahım napıcaz biz böyle
günaydın kızlarr, dün test yaptım negatif.
canım zaten regyline daha var, normal yani negatif olması, sakın endişeye kapılma, moralini yüksek tut! kaydirigubbakcemile devam!
eger adetın gecıkırse o ay yumurtlamamıs oluyorsun.adetın bırıncı gununden başlıyıcan saymaya 9 gununde bırlıkte olcan gun aşırı hergun değil baktın ıslaklık yogun ust uste ıkı gun çalışırsın.zaten kuru olunca spermler gırmıyormuş bız boşuna o kadar ugraşıyoruz
ISLAKLIK onemlı.canım bıde 9 ve 19 gunler arasında 14.gunde var bence bu hesaplamarın hepsını 9.ve19 gun kapsıyo
ben bugun dr gtcem ııce sorup oğrenıcem sızede anlatırım
olmazza birde öyle yapalım, şıkır şıkır giyinip, karşısına dikilelim, dayanabilene aşk olsun!
sempatiksalakcinni:dance:
heoz nerdesin kıııııııııııız!
kız heoz naptın ogünden sonra sesin çıkmadı ? karyola ne durumda?sempatiksalakcinni
karyola hala sapasağlam ama benim kalbim fena dağıldısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?