- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.941
oo valla süerpsin içimi ısıttın kız, ama Ankara bugün soğuk. canım bugün henüz 18.günüm testi bir hafta kala başlıyorum, laelaelaelaelae
geçen gün erenhavayla senin dedeikodunu yaptık eczacılar kepenk kapatıcak kızım senin reglin yaklaştıkça kaçın kaçın gebelik testi stoklarımızı bitiren kadın geliyo diycekler....:roflol:
şaka bi yana da hadi bakalım tatlım hayırlısı aaah ahh şu ev işi olmasaydı ben de listede olacağdım ya neyse...önümüzdeki maçlara bakalım artıkın:)))
amannnn dünya boşşşş DENİZ le çoşşşşşşşşşşşşşş
:lepi: hihoyyyt :teytey: zemuszemus :sm_cool: :lepi:
sanırım depresyondayım
vallahi kız, insan senin yanında bide benim yanımda yaşlanmaz olumunekankayizsmile
şişt kendine gelirsen sana şehvetli gecemin sırrını verebilirim canım! şakkıdı
eee eşim 41 'i devirdi gösteriyorrr herifff gittikçe gençleşiyooor sormaaa :roflol:
valla maş. sen kaç yaşındaydın canım ben 83 lüyüm, zaten erkekler böle cıvıl cıvıl kızlardan holanıyor, sende öylesin gördüğüm kadarıyla, Allahım devamına erdirsin canım..
Heoz kendine gelirse taktik verelim kız!
bende ağustos 82 cnm
çıtır çıtırızzz ayol bizxzzzzzzz bayanssulusmile :jeyyar: sengözlerimebaksanab şakkıdı
merhaba kızlar heoz sen sailormonun yazısını oku tam bir bahar coşkusu ile yazmış için açılır sıkma be canını
geldi mi herşey üstüste gelir zaten bozma canım moralini yaa hayatta hiç bişey için üzülmeye değmez..bööle konuşmak kolay da ben de yapamıyorum gerçi ama kötü anlar geçip gittikten sooora insan diyo ki amaaan bunu mu kafaya takmışım ne gerek varmış büyütecek..?inşallah moralin biran önce düzelir sen ki bu topicin en neşeli bayanısın koyver gitsin be yaaaa...az önce gönülçeleni izledim de netten etkilenmişim eralde:)))))
bebikim sende testlerini regl tarihlerine sakla sonra testleri şimdiden bitirecen sonra test kalmıycak bizi merakta bırakacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?