Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

oo valla süerpsin içimi ısıttın kız, ama Ankara bugün soğuk. canım bugün henüz 18.günüm testi bir hafta kala başlıyorum, laelaelaelaelae

geçen gün erenhavayla senin dedeikodunu yaptık eczacılar kepenk kapatıcak kızım senin reglin yaklaştıkça kaçın kaçın gebelik testi stoklarımızı bitiren kadın geliyo diycekler....:roflol:
şaka bi yana da hadi bakalım tatlım hayırlısı aaah ahh şu ev işi olmasaydı ben de listede olacağdım ya neyse...önümüzdeki maçlara bakalım artıkın:)))

amannnn dünya boşşşş DENİZ le çoşşşşşşşşşşşşşş
:lepi: hihoyyyt :teytey: zemuszemus :sm_cool: :lepi:

Evet okumuştum, çok tatlısınız yav! eşimde almıyorki, ben almak zorunda kalıyorum, ankarada girmediğim eczane kalmadı kaydirigubbakcemile3 canım bu ay hamile kalırmışsın bide, inş ne güzel olur, hiç belli olmuyor bu işler..bugün 18.günüm bakalım.bu arada benimde kafam karıştı 23 gün sürmüştü regylim geçen ay 31 gün bu ay nasıl oalcak bilmiyorum.bilmiyorumkismile

şişt kendine gelirsen sana şehvetli gecemin sırrını verebilirim canım! şakkıdı

oy oy oy..... şehvet ten bende alayım azcık ayoll
2 - 7 nisan arası çook lazım bana ...
Valla hasta olmasa benim heriffff sonra 9 ay uyusunnn hiç takmam :roflol:

eee eşim 41 'i devirdi gösteriyorrr herifff gittikçe gençleşiyooor sormaaa :roflol:

valla maş. sen kaç yaşındaydın canım ben 83 lüyüm, zaten erkekler böle cıvıl cıvıl kızlardan holanıyor, sende öylesin gördüğüm kadarıyla, Allahım devamına erdirsin canım..
Heoz kendine gelirse taktik verelim kız!

Kızlar Heozun bugün morali bozuk onu kendisine getirelim mi? diye yazdım herkes Heozdan heves çıktı! kaydirigubbakcemile3

bende ağustos 82 cnm
çıtır çıtırızzz ayol bizxzzzzzzz bayanssulusmile :jeyyar: sengözlerimebaksanab şakkıdı

merhaba kızlar heoz sen sailormonun yazısını oku tam bir bahar coşkusu ile yazmış için açılır sıkma be canını

bebikim sende testlerini regl tarihlerine sakla sonra testleri şimdiden bitirecen sonra test kalmıycak bizi merakta bırakacan

valla müdürle kavga ettim ağzıma geleni saydım yanına çağırdı gelmiyorum dedimkafamçokkarıştı fazlamı koyverdim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…