Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

zaten umudunu kaybetmedim canım, anneme söyledim test yaptım diye gülme krizine girdi öyle hemen belli olurmu diye kaydirigubbakcemile3

Annen haklı erenhavayla bizde öyleydik her ay regyliye 7 gün kala belki yaptık : ilk ayın heyecanı olsa gerek, regyli gününe bir iki gün kala yapman daha verimli sonuç verecektir..

evet cnm dikkat etmek lazım benim yarın 9.günüm yarın başlıyım o vakit 19.güne kadar full time 2günde 1 çalışalım inşş tutar yahuu böyle..doktorlada konuş bir bizede anlat ne zaman gidiceksin

evet cnm dikkat etmek lazım benim yarın 9.günüm yarın başlıyım o vakit 19.güne kadar full time 2günde 1 çalışalım inşş tutar yahuu böyle..doktorlada konuş bir bizede anlat ne zaman gidiceksin

erenhava gitti sanırım canım! bende yemeğe geçicem! birazdan gelirim.

selam topic...güneşli bir perşembe günü yine hep beraberiz...bugün nedense kendimi mutlu hissediyorum hayatımda hiiiç bi değişiklik olmasa da içimden dağda bayırda koşup eğlenmek geliyoooo....yarın regl olacağım belki akşama doğru psikolojim çöker o yüzden şimdiden biraz mutluluk depolayım dedim hihoyyyt
erenhavacım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...syavuzzun da dediği gibi bildiğimiz şeyler ama arada hatırlamak çok iyi oluyo:)))
callcenterım hala test yapmıyosun beni şaşırtıyosun yaniii:))))
heozcum senin de neyin var bilmiyorum ama kafana takmamaya bak hep inişli çıkışlı işte ilişkiler napacaksın..inşallah sorunun neyse en kısa zamanda halledersin canım..
bebikim seninle daha önce karşılaşamadık ama hoşgeldin aramıza..inşallah hep beraber mutlu sona yaklaşıyoruz...:))
hepinizi öpüyorum güzeller...a.s.

hoşgeldin canım.allah mutluluğunu daim etsin hep böyle ol

amin canım hep beraber inşallah...
sende ne var ne yok?çalışmalar tam gaz devam ediyo mu bakalım?şakkıdı

bildiğin gibi cnm valla çalışmalara bir 3 gün kadar ara vermiştik tekrar başladık yarından itibaren full time çalışma yoğun tempo başlıyor bu ayda tutmazsa artık bilmiyorum napıcam.

Yaaa kızlar doktor a gidince
yumurtalıkların döllenmeye hazır olup olmadığını anlaya bilirmi acaba :uhm:

yeni katıldım sayılır cnm bundan sonra buralardayım kaydirigubbakcemile2

ne bilim herşey berbat gidiyor

geldi mi herşey üstüste gelir zaten bozma canım moralini yaa hayatta hiç bişey için üzülmeye değmez..bööle konuşmak kolay da ben de yapamıyorum gerçi ama kötü anlar geçip gittikten sooora insan diyo ki amaaan bunu mu kafaya takmışım ne gerek varmış büyütecek..?inşallah moralin biran önce düzelir sen ki bu topicin en neşeli bayanısın koyver gitsin be yaaaa...az önce gönülçeleni izledim de netten etkilenmişim eralde:)))))

oo valla süerpsin içimi ısıttın kız, ama Ankara bugün soğuk. canım bugün henüz 18.günüm testi bir hafta kala başlıyorum, laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…