- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.921
karyola hala sapasağlam ama benim kalbim fena dağıldısenağlama
zaten umudunu kaybetmedim canım, anneme söyledim test yaptım diye gülme krizine girdi öyle hemen belli olurmu diye kaydirigubbakcemile3
Annen haklı erenhavayla bizde öyleydik her ay regyliye 7 gün kala belki yaptık : ilk ayın heyecanı olsa gerek, regyli gününe bir iki gün kala yapman daha verimli sonuç verecektir..
karyola hala sapasağlam ama benim kalbim fena dağıldısenağlama
eger adetın gecıkırse o ay yumurtlamamıs oluyorsun.adetın bırıncı gununden başlıyıcan saymaya 9 gununde bırlıkte olcan gun aşırı hergun değil baktın ıslaklık yogun ust uste ıkı gun çalışırsın.zaten kuru olunca spermler gırmıyormuş bız boşuna o kadar ugraşıyoruz
ISLAKLIK onemlı.canım bıde 9 ve 19 gunler arasında 14.gunde var bence bu hesaplamarın hepsını 9.ve19 gun kapsıyo
ben bugun dr gtcem ııce sorup oğrenıcem sızede anlatırım
beklicem canım adet tarihimden sonra yapcam tekrar olumunekankayizsmile
evet cnm dikkat etmek lazım benim yarın 9.günüm yarın başlıyım o vakit 19.güne kadar full time 2günde 1 çalışalım inşş tutar yahuu böyle..doktorlada konuş bir bizede anlat ne zaman gidiceksin
selam topic...güneşli bir perşembe günü yine hep beraberiz...bugün nedense kendimi mutlu hissediyorum hayatımda hiiiç bi değişiklik olmasa da içimden dağda bayırda koşup eğlenmek geliyoooo....yarın regl olacağım belki akşama doğru psikolojim çöker o yüzden şimdiden biraz mutluluk depolayım dedim hihoyyyt
erenhavacım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...syavuzzun da dediği gibi bildiğimiz şeyler ama arada hatırlamak çok iyi oluyo:)))
callcenterım hala test yapmıyosun beni şaşırtıyosun yaniii:))))
heozcum senin de neyin var bilmiyorum ama kafana takmamaya bak hep inişli çıkışlı işte ilişkiler napacaksın..inşallah sorunun neyse en kısa zamanda halledersin canım..
bebikim seninle daha önce karşılaşamadık ama hoşgeldin aramıza..inşallah hep beraber mutlu sona yaklaşıyoruz...:))
hepinizi öpüyorum güzeller...a.s.
hoşgeldin canım.allah mutluluğunu daim etsin hep böyle ol
amin canım hep beraber inşallah...
sende ne var ne yok?çalışmalar tam gaz devam ediyo mu bakalım?şakkıdı
Yaaa kızlar doktor a gidince
yumurtalıkların döllenmeye hazır olup olmadığını anlaya bilirmi acaba :uhm:
hayırdır canım? CADIARZU
sanırım depresyondayım
Kız ne depresyonu beeeeeee....
Öle bir lüksün varmı senin benim yok ayolllllllll :roflol:
selam topic...güneşli bir perşembe günü yine hep beraberiz...bugün nedense kendimi mutlu hissediyorum hayatımda hiiiç bi değişiklik olmasa da içimden dağda bayırda koşup eğlenmek geliyoooo....yarın regl olacağım belki akşama doğru psikolojim çöker o yüzden şimdiden biraz mutluluk depolayım dedim hihoyyyt
erenhavacım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...syavuzzun da dediği gibi bildiğimiz şeyler ama arada hatırlamak çok iyi oluyo:)))
heozcum senin de neyin var bilmiyorum ama kafana takmamaya bak hep inişli çıkışlı işte ilişkiler napacaksın..inşallah sorunun neyse en kısa zamanda halledersin canım..
bebikim seninle daha önce karşılaşamadık ama hoşgeldin aramıza..inşallah hep beraber mutlu sona yaklaşıyoruz...:))
ne bilim herşey berbat gidiyor
ne bilim herşey berbat gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?