Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

heoz yerini sevmedin sanırım!

evet bu hayattaki yerimi sevmedim
kocama kırgınım
müdürle burada çalışan arkadaşım için arkasından yılan dedi diye kavga ettim
ama kocam geçen dediki ben kışkırtıyormuşum insanları, kendinden biliyormuş durumu
msn den yazdım onada müdürle kavga ettim bak malzeme çıktı sana diyeklava:

Ben doğumdan önce hazırlatacağım bunlardan
benim nede olsa sezeryan olur gene...
ayyyyyyyyyy çook beyendimmmmm kaydirigubbakcemile3

Ben doğumdan önce hazırlatacağım bunlardan
benim nede olsa sezeryan olur gene...
ayyyyyyyyyy çook beyendimmmmm kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

çok güzeller cidden
ben bu arada bebektende vazgeçtim

ayy çok tatlı şeyler bunlar, kızlar peki bebeğimin hemen odasını hazırlayımmı? yada böyle birşey alıp yatak odamamı alıyım bir süre!

Canım bebek odası alacaksan alma bence
takım al
ben bebek odası alamıcammm yerim yok mafoldumben
o yüzden bundan alırım diyooom

canım! merak etme bu bizim doğamız rahat ol! eşinde farkındadır hepimizin bütün kadınlrın hırslı olduğunu, inatçı olduğunu tek sen böyle değilsin yani! ama eşinle bu tarz konuları bence konuşma! yinede sen bilirsinde fazla bahsetme bizle paylaş! gün geliyor eşini tam karşında buluyorsun malzeme çıkmış oluyor! artık müdürle tartıştın geri dönüşü yok! dimdik karşısında dur! bence sakın geri çakilme üstüne gelmesin! ama fazlada üsteleme!
bir şey olmamaış gibi devam et! kocanıda umursama bence! kırgınlığın üstüne düşme! kavga etme! birşey yokmuş gibi davran o utansın mahcup olsun! dikine gitmeeee beeee!

ilk zamanlar yanında yatar call center çünki sürekli kontrol altında olması gerek beşik senin yatağının yanında durmalı bi süre çünki tıkanabiliyorlar kusuyorlar çok sık uyanıyorlar

Canım bebek odası alacaksan alma bence
takım al
ben bebek odası alamıcammm yerim yok mafoldumben
o yüzden bundan alırım diyooom

hım benim çoçuk odası var şuanlık çalışma odası yapıyorum. ona kar beyaz bir oda hazırlıycam ama ilk sene gerek varmı bilmiyorum! olsun canım ilerde olur1 daha genciz çalışıyık!

heoz sen baya sıkkınsın bebekten niye vazgeçtin o sana moral olur neşe olur

çok güzeller cidden
ben bu arada bebektende vazgeçtim

Cnm kendini hazırla öle karar ver bebişe
yanlız bu bebeği ne etrafındakiler için nede eşin için doğur
sadece kendin için doğur canım sadece kendinnn

ilk zamanlar yanında yatar call center çünki sürekli kontrol altında olması gerek beşik senin yatağının yanında durmalı bi süre çünki tıkanabiliyorlar kusuyorlar çok sık uyanıyorlar

ayy çok heyecanlandım şimdi, okadar istiyorumki Yarabbim duy sesimi! Yarabbim duy sesimizi!

call center odasına dolabını şifonyerini yani genç odası gibi hazırla birde böyle park yatak al önce park yatakta yatar ama dolabını şifonyerini kullanırsın

Sağol cnm

Cnm kendini hazırla öle karar ver bebişe
yanlız bu bebeği ne etrafındakiler için nede eşin için doğur
sadece kendin için doğur canım sadece kendinnn

cnm sende biliyorsun yaşanan ayrılıkta annede çocukta ne çok acı çekiyor ben bir daha kaldıramam bu acıyı kendim için doğurmak bencillik olur bence

çok üzülüyorum herkez ikiyüzlü ve kaypak olmuş

bugün bende aynı şeyleri yaşadım , sığırın birisi sigara külünü lavaboya dökme kültablası kullan dedi, tepem attı, sustum dün benden iyisi yoktu adamı tersledim diye bana cepha oldu, dedimki vız gelir tırıs gitersin: umrumda değiller: canım en önemlisi sensin! kızların dediği gibi sana neşe kaynağı olur! doğur bi tane daha!

hım benim çoçuk odası var şuanlık çalışma odası yapıyorum. ona kar beyaz bir oda hazırlıycam ama ilk sene gerek varmı bilmiyorum! olsun canım ilerde olur1 daha genciz çalışıyık!

Aslında evimde kızımın odası var salon ve oturma odamda
çook içimde ukte kaldı bebek odası ama
kızım çok kıskanır diyee cesaret edemiyorummm bilmiyorumkismile

sen sigara içiyormusun:uhm:

cnm sende biliyorsun yaşanan ayrılıkta annede çocukta ne çok acı çekiyor ben bir daha kaldıramam bu acıyı kendim için doğurmak bencillik olur bence

bence doğur eşinin hareketleri sana bakış acısı saygısı hepsi değişecek bak buna emin ol canım! yarın yaşımız ilerlediğinde onlara ihtiyacımız vaaaaaaaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…