- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.981
heoz yerini sevmedin sanırım!
Heoz kız! senin gibi ucuk bi kadın müdüre düz gittiyse bilmiyorum artık ! Müdürn yüz ifadesini! canım sakin ol! viraz rahatla! ılımlı olmaya çalış.
ayy çok tatlı şeyler bunlar, kızlar peki bebeğimin hemen odasını hazırlayımmı? yada böyle birşey alıp yatak odamamı alıyım bir süre!
evet bu hayattaki yerimi sevmedim
kocama kırgınım
müdürle burada çalışan arkadaşım için arkasından yılan dedi diye kavga ettim
ama kocam geçen dediki ben kışkırtıyormuşum insanları, kendinden biliyormuş durumu
msn den yazdım onada müdürle kavga ettim bak malzeme çıktı sana diyeklava:
Canım bebek odası alacaksan alma bence
takım al
ben bebek odası alamıcammm yerim yok mafoldumben
o yüzden bundan alırım diyooom
çok güzeller cidden
ben bu arada bebektende vazgeçtim
ilk zamanlar yanında yatar call center çünki sürekli kontrol altında olması gerek beşik senin yatağının yanında durmalı bi süre çünki tıkanabiliyorlar kusuyorlar çok sık uyanıyorlar
canım! merak etme bu bizim doğamız rahat ol! eşinde farkındadır hepimizin bütün kadınlrın hırslı olduğunu, inatçı olduğunu tek sen böyle değilsin yani! ama eşinle bu tarz konuları bence konuşma! yinede sen bilirsinde fazla bahsetme bizle paylaş! gün geliyor eşini tam karşında buluyorsun malzeme çıkmış oluyor! artık müdürle tartıştın geri dönüşü yok! dimdik karşısında dur! bence sakın geri çakilme üstüne gelmesin! ama fazlada üsteleme!
bir şey olmamaış gibi devam et! kocanıda umursama bence! kırgınlığın üstüne düşme! kavga etme! birşey yokmuş gibi davran o utansın mahcup olsun! dikine gitmeeee beeee!
Cnm kendini hazırla öle karar ver bebişe
yanlız bu bebeği ne etrafındakiler için nede eşin için doğur
sadece kendin için doğur canım sadece kendinnn
çok üzülüyorum herkez ikiyüzlü ve kaypak olmuş
hım benim çoçuk odası var şuanlık çalışma odası yapıyorum. ona kar beyaz bir oda hazırlıycam ama ilk sene gerek varmı bilmiyorum! olsun canım ilerde olur1 daha genciz çalışıyık!
bugün bende aynı şeyleri yaşadım , sığırın birisi sigara külünü lavaboya dökme kültablası kullan dedi, tepem attı, sustum dün benden iyisi yoktu adamı tersledim diye bana cepha oldu, dedimki vız gelir tırıs gitersin: umrumda değiller: canım en önemlisi sensin! kızların dediği gibi sana neşe kaynağı olur! doğur bi tane daha!
cnm sende biliyorsun yaşanan ayrılıkta annede çocukta ne çok acı çekiyor ben bir daha kaldıramam bu acıyı kendim için doğurmak bencillik olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?