Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

iyi sorun olmamasına sevindim erenhava inşallah yumurtlama takibiyle bu ay hızlıca sonuca ulaşırsın

ay ınşş canım yaa yoksa boyle olmuyo gun aşırı çalış çalış bıde rahat olamıyor ınsan kafam hep orda boyle takıp olursa ben de bıraz sakınleşırım

kızlar benı 10.gunu çagırdıgına gore 9.ve 19.gunlere hepımız çok dıkkat edıcez .
syavuz sen buzamnn ıçındesın call center sende nasl ıslaklık oluyormu kızlar

kızlar benı 10.gunu çagırdıgına gore 9.ve 19.gunlere hepımız çok dıkkat edıcez .
syavuz sen buzamnn ıçındesın call center sende nasl ıslaklık oluyormu kızlar

evet canım 9,19 bolbol çalışıcaz.valla akıntı tarzı bişey yok gayet kuruyum aslında .canım birde şuvarki aferdersiniz ama biraz açık konuşucam ilişki esnasında zaten kadından bir sıvı geliyor o spremleri içeriye atıyor diye biliyorum ama yanlışmıyım?

kızlar biz bu ay çalışmadık biliyorsunuz yumurtlama tarihimde geçti ama afedersiniz bende nasıl akıntı var sanki adet oluyorum zannediyorum

şöyle bi baktım da ay çizelgeme 9.-19. gün arası 1 kere korunmasız ilişki olmuş, yani bu ay gebe kalırsam mucize gibi bişey süprizzzzz

ayyy inşallah öyle birşey yoktur çünki iltihap bebek olmasınada engel ağrım filenda yok ama ginede bir doktora gitsemmi

akıntın koyu renk ve kokulu ise iltihabın olabilir, bunun için doktora gitmeni tavsiye ederim, biran önce kurutmak için. Bide soğan kürünü uygula istersen...

kızlarr ya benimde ağrım hala devam ediyor hee bacak acak üstüne atıyorumya orda bir ağrı vuruyor kasığımın tam ortasına geçiyor sonra afedersiniz ama ara arada makat kısmında ara oldu bugün hayırdır acaba üfff sürekli bişey çıkıyor yaa

tds275042 canım ağrın sızın yoksa eğer kasığında belki yumurtlama dönemindesindir kimbilir reglin nezaman bitti ne zaman başlıycak kimilerin değişebiliyormuş istersen sende çalış bu ara kim bilir tutar belkii

canım tam takip edelim! heran olabilir gibi valla bende bugün farkedebiliyorum bak 18.günüm ama vajinam çok kaygan ve sıvı geliyor, ya yumurtladım, ya yumurtluyorum!
spermleri içeri çekiyor derken buyurun hoşgeldinmi yapıyolar ayy bunu ben ilk defa duydum ya?

aman cnaım dikkat! yumurtluyor olabilirsin! hiç belli olmuyor .
tds iltihapta olabilir evet! arkadaşımda yaşamıştı! soğan kürü yap!

sende çalış canım adetine kadar çalış bakalım belki yumurtluyorsundur. cüvcüv çıkar bu ay artık bende anlamadım ilerleyen günlerde bendede başlar heralde ama boş geçirmeyelim diye biz çalışıyoruz valla

akıntıda koku yada renk değişikliği yok rahatsız edici bir belirti yok sadece miktarı çok fazla

ben mart ayında çok verimli olamadım, şu yumurtlamayı tam hesaplayamadım, regl den 2 gün sonra başladık sonra olmuştur diye bi ara denemedik, o ara da yumurtlama dönemimmiş meğer şimdi okudukça daha iyi anlıyorum, yumurtlaam dönemimde 1 kere çalışma olmuş eğer gebe kalırsam şokk yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…