- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.021
iyi sorun olmamasına sevindim erenhava inşallah yumurtlama takibiyle bu ay hızlıca sonuca ulaşırsın
minimini bebiş filanda diyorum duygu sömürüsü olsun gözünde canlanınca bebiş için el vermez
kızlar benı 10.gunu çagırdıgına gore 9.ve 19.gunlere hepımız çok dıkkat edıcez .
syavuz sen buzamnn ıçındesın call center sende nasl ıslaklık oluyormu kızlar
kızlar biz bu ay çalışmadık biliyorsunuz yumurtlama tarihimde geçti ama afedersiniz bende nasıl akıntı var sanki adet oluyorum zannediyorum
bebikim avatarını kendinmi hazırladın canım nasıl yaptın
iltihabın falan olmasın cnm?
ayyy inşallah öyle birşey yoktur çünki iltihap bebek olmasınada engel ağrım filenda yok ama ginede bir doktora gitsemmi
evet canım 9,19 bolbol çalışıcaz.valla akıntı tarzı bişey yok gayet kuruyum aslında .canım birde şuvarki aferdersiniz ama biraz açık konuşucam ilişki esnasında zaten kadından bir sıvı geliyor o spremleri içeriye atıyor diye biliyorum ama yanlışmıyım?
kızlarr ya benimde ağrım hala devam ediyor hee bacak acak üstüne atıyorumya orda bir ağrı vuruyor kasığımın tam ortasına geçiyor sonra afedersiniz ama ara arada makat kısmında ara oldu bugün hayırdır acaba üfff sürekli bişey çıkıyor yaa
tds275042 canım ağrın sızın yoksa eğer kasığında belki yumurtlama dönemindesindir kimbilir reglin nezaman bitti ne zaman başlıycak kimilerin değişebiliyormuş istersen sende çalış bu ara kim bilir tutar belkii
canım tam takip edelim! heran olabilir gibi valla bende bugün farkedebiliyorum bak 18.günüm ama vajinam çok kaygan ve sıvı geliyor, ya yumurtladım, ya yumurtluyorum!
spermleri içeri çekiyor derken buyurun hoşgeldinmi yapıyolar ayy bunu ben ilk defa duydum ya?
canım tam takip edelim! heran olabilir gibi valla bende bugün farkedebiliyorum bak 18.günüm ama vajinam çok kaygan ve sıvı geliyor, ya yumurtladım, ya yumurtluyorum!
spermleri içeri çekiyor derken buyurun hoşgeldinmi yapıyolar ayy bunu ben ilk defa duydum ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?