- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.401
kızlar martta hamile kalmışsam eğer muhtemel doğum tarihi:7 aralık 2010 yay burcu olur, yay burcu bebekleri de çok muzurmuş, yerim ben onubiz oğlak olsun diye martta çalıştık ama ben yine herşeyi yanlış hesapladığım gibi onu da yanlış hesaplamışım :roflol: ne cahilim ya yumurtlamayı hesaplayamadım, yumurtlamada 1 kere ilişki oldu. tutarsa mucize zaten süprizzzzz bide burç olayını da erken hesaplamışım.. şaka gibiyim..
bunlar erkek çocuklara güzel oluyor heoz kime örceksin canım
yusufuma inş. oğlum olacak
inş cnm ya bu ay olsun artıkk yeterrr
benimde bugün ağrılarım değişti resmen yaaa sabah sol kağımda ağrım çok vardı sonra geçti belime vurdu belimden sırtıma kadar çıktı ve baldırlarım ağrıyor hepsi bir arada halada devam ediyor yaaa akıntıda geliyor zati bizde çalışıyoruz bu ara bakalım olur inş
Canım bu ay ikimizde hamileyiz bak gör!kim tutar bizi!
yusufuma inş. :lepiğlum olacakdelikafadulden
Kızım olursa oğluna vercem kız!
Canım bu ay ikimizde hamileyiz bak gör!kim tutar bizi!
inş cnm bilsemki bu ağrılar bebiş yüzünden sesimi bile çıkarmam valla çekerim.
bu arada eğer hamileysem Aralık 23 doğum tarihi olur :)
kızlar kasıklarım cok agrıoo patlıcak gibihissediorum kendimi hiçböle olmamıstı neden olabilir acaba
inş cnm bilsemki bu ağrılar bebiş yüzünden sesimi bile çıkarmam valla çekerim.
bu arada eğer hamileysem Aralık 23 doğum tarihi olur :)
erkekler böyle konularda bizim kadar hassas değil biz heyecanla belirtilerimizi paylaşırız onlar dalga geçer bazen gıcık oluyorlarhamile olabilirsin canım! dün bende kocama şöle şöle oluyor dedim, ne olmuyorki dedi: bozuldum suratımı astım sormayın ya çok komiktim!
kızlar kasıklarım cok agrıoo patlıcak gibihissediorum kendimi hiçböle olmamıstı neden olabilir acaba
call centerle sen 2010 un son bebeklerini doğuracaksınız heralde hadi inşallah hayırlısı olur kızlar hepimiz için
çok heyecanlandım yaaaaeyvahedigeldismile
kızlar çevrenizde çin takvimine göre doğru çıkan hamilelik varmı benimki tuıtmamıştı
erkekler böyle konularda bizim kadar hassas değil biz heyecanla belirtilerimizi paylaşırız onlar dalga geçer bazen gıcık oluyorlar
call centerle sen 2010 un son bebeklerini doğuracaksınız heralde hadi inşallah hayırlısı olur kızlar hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?