Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

olsun canım! olsunda aralık olsun ocak olsun! Ben ocak doğumluyum!, öbür ay olursa benim doğum günümle aynı olabilir belki!

ben çıkıyorum tsd yarın patiklere devam ederiz çalışın bu akşamda boş geçmeyin kızlar öptüm hepinizi yumurtalarınızı sıcak tutun emiiiiiiiiiiiiiiiiii

inş cnm bilsemki bu ağrılar bebiş yüzünden sesimi bile çıkarmam valla çekerim.
bu arada eğer hamileysem Aralık 23 doğum tarihi olur :)

call centerle sen 2010 un son bebeklerini doğuracaksınız heralde hadi inşallah hayırlısı olur kızlar hepimiz için

hamile olabilirsin canım! dün bende kocama şöle şöle oluyor dedim, ne olmuyorki dedi: bozuldum suratımı astım sormayın ya çok komiktim!
erkekler böyle konularda bizim kadar hassas değil biz heyecanla belirtilerimizi paylaşırız onlar dalga geçer bazen gıcık oluyorlar

kızlar kasıklarım cok agrıoo patlıcak gibihissediorum kendimi hiçböle olmamıstı neden olabilir acaba

hadi inşallah eftalya sende hamilesindir bu ay çok hamile haberi, alıcaz galiba kızlar

kızlar çevrenizde çin takvimine göre doğru çıkan hamilelik varmı benimki tuıtmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…