- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.381
Kız CalCenter tatildeydim ya. Hiç çalışamadım, ama aksi gibi neden bilmiyorum hep uzayan akıntı geldi. Dün 13. gündü çalıştım ama hemen kalktım yataktan çok durmadım. Çarşamba günü de test sonuçlarını alıcam. Ya bende guatr varmış. Onun tiroidlerle alakası var galiba. Doktora gitmem lazımda onunla da uğraşasım yok şu aralar.
BU KIYAFETİ ÇOK BEĞENDİM
kızını gördüm canım bloğunuza baktım çok güzel maşallah bakalım bizim minik cadılar kardeşleri olunca nasıl davranacaklar benim kızım çok istiyor şuan çok hayalleri var kardeşi olunca ama geldiğindede aynı hayalleri gerçekleştirirmi bilemiyorum:)
ilk ve tek hamilemiz bıdık ama bu ay call center ve syavuzdan bayağı bir umutluyuz
[syavuz nasıl heyecnalıyım anlatamam , çok acele ediyorum ama, bu ay hırslı çalıştıkya, sanki hamile kalıcaz!
/QUOTE]
sen bu ay bayağı istikrarlı çalıştın bu ay umutluyuz senden call center
Sormayın çalışmaktan bi hal oldum! bu ay kadar hiç yoğun caba sarf etmemiştim.:kedi:
inş hepimize nasip eder Rabbim!
kızlar hepinize iyi günler ben kaçıyorum yarın nasip olursa randevum var doktora gidicem bakalım nasıl haberlerle geri dönücem...
call center senin doğum tarihi ne çıkıyor bu ay olursa hesapladınmı
Sormayın çalışmaktan bi hal oldum! bu ay kadar hiç yoğun caba sarf etmemiştim.:kedi:
inş hepimize nasip eder Rabbim!
inş cnm ya bu ay olsun artıkk yeterrr
benimde bugün ağrılarım değişti resmen yaaa sabah sol kağımda ağrım çok vardı sonra geçti belime vurdu belimden sırtıma kadar çıktı ve baldırlarım ağrıyor hepsi bir arada halada devam ediyor yaaa akıntıda geliyor zati bizde çalışıyoruz bu ara bakalım olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?