Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

[syavuz nasıl heyecnalıyım anlatamam , çok acele ediyorum ama, bu ay hırslı çalıştıkya, sanki hamile kalıcaz!
/QUOTE]

sen bu ay bayağı istikrarlı çalıştın bu ay umutluyuz senden call center

kızlar hepinize iyi günler ben kaçıyorum yarın nasip olursa randevum var doktora gidicem bakalım nasıl haberlerle geri dönücem...

varya call senin şu resmindeki gibi bebeğin olur gibime geliyor. sarışın şeker bişey dküpçününkide çok tatlı inş. güzel şeker bir kızın olurdelikafadulden

ayy beni heyecandan delirtecekmisiniz heoz, tds, kızlar kafayı yemek üzereyim müthiş gaza ihtiyacım var, pompolayın beni! sempatiksalakcinni rüyamda oğlum olmuştu, benim 3 ablam var, babannem annemi oğlun olmadı diye biraz üzmüş, 3 ablamın toplam 6 oğlu var, yani kızımda olsa olur ama oğlum olsun daha çok istiyorum! abim olmadıya hep bi burukluk yaşadım, nihayet 7 yıl sonra bir erkek kardeşim oldu..

mektubuuuum kız nerdesin sen! dün bile kalıma geldin! bugünde erenhava yok!anne oluyoruz kız! sen naptın canım? nasılsın?

kızlar hepinize iyi günler ben kaçıyorum yarın nasip olursa randevum var doktora gidicem bakalım nasıl haberlerle geri dönücem...

iyi günler canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

kızlar kasıklarım cok agrıoo patlıcak gibihissediorum kendimi hiçböle olmamıstı neden olabilir acaba

mektubumu zaten topikte bulabilene aşkolsun kız nerelere kayboldun devamsızlığın artıyor

ilk ve tek hamilemiz bıdık ama bu ay call center ve syavuzdan bayağı bir umutluyuz

mektubuuuum kız nerdesin sen! dün bile kalıma geldin! bugünde erenhava yok!anne oluyoruz kız! sen naptın canım? nasılsın?

Kız CalCenter tatildeydim ya. Hiç çalışamadım, ama aksi gibi neden bilmiyorum hep uzayan akıntı geldi. Dün 13. gündü çalıştım ama hemen kalktım yataktan çok durmadım. Çarşamba günü de test sonuçlarını alıcam. Ya bende guatr varmış. Onun tiroidlerle alakası var galiba. Doktora gitmem lazımda onunla da uğraşasım yok şu aralar.

canım guatr ihmale gelmez önce onu bir hallet tiroid hormonunun azlığı ve çokluğu bebek oluşumunuda gebelikte anne ve bebek sağlığınıda etkiliyor sen onu ihmal etme

Bir tane çocukluk arkadaşım var da o da ilk hamileliğinde hiç korunmadığı halde 3,5 ay sonra olmuş. Sonra 2. sine hamile şimdi. Bunuda planlamışlar. Yine olmamaış hemen. Yumurtlama gününün hesaplamışlar hamile kalmış.

hım hayırlı olsun valla!kısmet işte canım! darısı bizim başımıza :ecrin_bebek:

Ya işe sonuçlarımı bir alayımda. Doktor bana troid testi de yapmıştı. Ona göre bakıcam. Troid bezinin az çalışması hamileliği engellermiş sanırım.

bana acilen erkek bebek patik modeli lazım kızlar sizlerde bi bakabilirmisiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…