- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.361
[syavuz nasıl heyecnalıyım anlatamam , çok acele ediyorum ama, bu ay hırslı çalıştıkya, sanki hamile kalıcaz!
/QUOTE]
sen bu ay bayağı istikrarlı çalıştın bu ay umutluyuz senden call center
varya call senin şu resmindeki gibi bebeğin olur gibime geliyor. sarışın şeker bişey dküpçününkide çok tatlı inş. güzel şeker bir kızın olurdelikafadulden
kızlar hepinize iyi günler ben kaçıyorum yarın nasip olursa randevum var doktora gidicem bakalım nasıl haberlerle geri dönücem...
mektubuuuum kız nerdesin sen! dün bile kalıma geldin! bugünde erenhava yok!anne oluyoruz kız! sen naptın canım? nasılsın?
Kız CalCenter tatildeydim ya. Hiç çalışamadım, ama aksi gibi neden bilmiyorum hep uzayan akıntı geldi. Dün 13. gündü çalıştım ama hemen kalktım yataktan çok durmadım. Çarşamba günü de test sonuçlarını alıcam. Ya bende guatr varmış. Onun tiroidlerle alakası var galiba. Doktora gitmem lazımda onunla da uğraşasım yok şu aralar.
az önce hesapladım tds hamile olursam çocuğun doğum tarihine 30 aralık 2010 diyorkafamçokkarıştı
BENİM RESİMDEKİ BEBEKTE AYNI EŞİME BENZİYOR. BELKİDE BENİMKİDE BÖYLE BİR ŞEY OLUR. FARKINA VARMADAN KENDİMİZE YAKIN OLAN BEBEKLERİN RESİMLERİNİMİ SEÇİYORUZ NEDİRohaoldumsmile
Bir tane çocukluk arkadaşım var da o da ilk hamileliğinde hiç korunmadığı halde 3,5 ay sonra olmuş. Sonra 2. sine hamile şimdi. Bunuda planlamışlar. Yine olmamaış hemen. Yumurtlama gününün hesaplamışlar hamile kalmış.
canım izin vermezsin bigün daha dişini sıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?