Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

YAPIYIMMI DERSİN? ERENHAVA OLAYA BAK GAZA GELMEYE HAZIRIM :hooray: KUPAYI ALCAZ KIZLAR HEPİMİZ İNŞ.

bilmiorum canımben olsam yapardımhemen ama tek cizgiinsanın canını cok sıkıo ama ya cift cizgi cıkarsa nie hemen ögrenmimm ama sen bilirsin yine adetin gecsin ondan sonra yap kesin sonuc alırsın

gunaydın hoşgeldın canım sanırım 7 ay olmuş evlenelı.
kımseyı takma canım bu senın ve eşının kararı başkalarına gore hareket edemezsın onların cahıllıgı bu

mrb cnm hosgeldin bence sadece kendini dinle baskalarının ne konustugu önemlidegil senin ne düşündügün önemli takmakafaya bukadar bu kadar rahatsızda oluosan okişiden mesafe koy olsun bitsinn

bugün 10. günün demi! çok heyeanlandım!

evt kız 10.gun.eşimle hiş bırlıkte olmadık 10 gun boyuınca bı de annemlerdeydım ya çok ıı oldu eger bugun yumurtladıysam patlama olacak akşm.eger yumurtlamadıysamda beklıycem yıne nzm yumrtladıysam çalışcam.ılk bebgımdede eşim yok tu bı hafta geldı ılk gece hamıle kaldımkaydirigubbakcemile

tamm ozamn yarn sabah yap hadı kız ınşş hamılesınıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…