- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.541
inşşşş hamılesındır yarn senın test tarıhınnn yeter artık çalışmayın dınlenın bıraz sakın sakın oğren hamıle oldugunukaydirigubbakcemile3
YAPIYIMMI DERSİN? ERENHAVA OLAYA BAK GAZA GELMEYE HAZIRIM :hooray: KUPAYI ALCAZ KIZLAR HEPİMİZ İNŞ.
ben syvuzuda gormedım
pazartesi sbh test yapsam kesin varsa çıkar!
YAPIYIMMI DERSİN? ERENHAVA OLAYA BAK GAZA GELMEYE HAZIRIM :hooray: KUPAYI ALCAZ KIZLAR HEPİMİZ İNŞ.
yap kız çıkar bana 4 gun once yaptrmıstın çabuk gıt al gel ve yap dr gıtcem ben bırazdan merak ederım hadı yap gıtmeden
yap kız çıkar bana 4 gun once yaptrmıstın çabuk gıt al gel ve yap dr gıtcem ben bırazdan merak ederım hadı yap gıtmeden
günaydın herkese ,
henüz evleneli 7 ay oldu..
1-1,5 yıl çocuk istemiyorduk,fakat bu aralar psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam..
aynı çevreyi paylaştığım bayan hamile ve sürekli bana çocuğum olmuyormuş muamelesi yapıyor,sürekli bebek muhabbeti , inanın çok sıkıldım..
bir araya geldiğimizde konuşulan tek şey bebek..
oysa ki ben henüz çocuk yapmaya hazır değilim..
sizce ne yapmalıyım,inanın psikoljim bozuldu,sanki çocuğum olmayacakmış gibi geliyor banakafamçokkarıştı
mrb cnm hosgeldin bence sadece kendini dinle baskalarının ne konustugu önemlidegil senin ne düşündügün önemli takmakafaya bukadar bu kadar rahatsızda oluosan okişiden mesafe koy olsun bitsinngünaydın herkese ,
henüz evleneli 7 ay oldu..
1-1,5 yıl çocuk istemiyorduk,fakat bu aralar psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam..
aynı çevreyi paylaştığım bayan hamile ve sürekli bana çocuğum olmuyormuş muamelesi yapıyor,sürekli bebek muhabbeti , inanın çok sıkıldım..
bir araya geldiğimizde konuşulan tek şey bebek..
oysa ki ben henüz çocuk yapmaya hazır değilim..
sizce ne yapmalıyım,inanın psikoljim bozuldu,sanki çocuğum olmayacakmış gibi geliyor banakafamçokkarıştı
bugün 10. günün demi! çok heyeanlandım!
bak ozamn koyuyrm şimdibende seni görmedim cnm galiba
mrb cnm hosgeldin bence sadece kendini dinle baskalarının ne konustugu önemlidegil senin ne düşündügün önemli takmakafaya bukadar bu kadar rahatsızda oluosan okişiden mesafe koy olsun bitsinn
koydum resmimi gördünüzmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?