Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yanı mesafelı ol.bence sen bızı takıp edersen peş peşe doğurmak ıstersınkaydirigubbakcemile3

kahvekokusu
hoşgeldin cnm aramıza buarada.bende yeni evliyim 9 ay oldu takma kafana ne zaman hazır olursan ozaman yaparsınız sağlıkla korunuyormusunuz siz?yoksa korunmadağın haldemi benim çocuğum olmıycakmış gibime geliyor dedin?

merhabalar..ben de 2 buçuk yıldır evliyim..eşim şu anda askerde, kısa dönem yapıyor ve mayıs 16'da gelecek askerden inşallah :) biz de hep korunduk..ama askerden geldiği gün çalışmalara başlayacağız :))) ikimiz de çok istiyoruz..topiğinizi çok sevdim..ve sizin yazdıklarınızdan çok şey öğrendim..hesaplamalarıma göre mayısın 1 inde regl olacağım ve 32 günde bir oluyorum kendimi bildim bileli..16 mayısta eşim askerden geldiğinde uygun zaman gibi geliyor bebek çalışması için..hepinize sağlıklı bebekler diliyorum :))

hoşgeldin canım! biizm topik maş. herkesin düşünceleri çok sıcak! allah yardımcın olsun canım! çok süper maş. kız aman de regyli günlerimiz biizm stresten birbirine girdi.Allah kavuştursun canım! az kalmış ...

ikiz olsa ne süper olur ya ben çok istiyorum ikiz olmasını süt içmek lazımmış:dance:

bıdık merhaba canım nasılsın? ana annemiz? canım benim bugün 23.günüm ama akıntı gelmeye başladı ne iş anlamadım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…