- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.581
teşekkür ederimyerimseniben
valla inan ona bunları söylemek geçti içimden ama hamiledir gönlünü kırmayayım , bir de ben üzüntü yaşatmayayım diye ona hiç negatif olmadım..tavsiye için teşekkürler ''hırs yapıp hamile kalmamalıyım''
topice gelince ben burada mutlu hissettim kendimiyerimsenibensizi takip etmek iyi gelecek bana sanırımopuyorumnanaktan
yanı mesafelı ol.bence sen bızı takıp edersen peş peşe doğurmak ıstersınkaydirigubbakcemile3
erenhava kaçta gidiyosun? ben yemeğe geçiyorum hanımlar!
kızlarr şimdi net görebiliyormusunuz başkada resmim yokk
kızlar afiyet olsun! erenhava gelinve topiğe girersin demi! merak ediyorum !!
kızlar afiyet olsun! erenhava gelinve topiğe girersin demi! merak ediyorum !!
evet syavuz erenhavanın bugün 10.günü yumurta takibi yapacaktı doktoru..
merhabalar..ben de 2 buçuk yıldır evliyim..eşim şu anda askerde, kısa dönem yapıyor ve mayıs 16'da gelecek askerden inşallah :) biz de hep korunduk..ama askerden geldiği gün çalışmalara başlayacağız :))) ikimiz de çok istiyoruz..topiğinizi çok sevdim..ve sizin yazdıklarınızdan çok şey öğrendim..hesaplamalarıma göre mayısın 1 inde regl olacağım ve 32 günde bir oluyorum kendimi bildim bileli..16 mayısta eşim askerden geldiğinde uygun zaman gibi geliyor bebek çalışması için..hepinize sağlıklı bebekler diliyorum :))
ikiz olsa ne süper olur ya ben çok istiyorum ikiz olmasını süt içmek lazımmış:dance:
ayy eyvahedigeldismile çok heyecanlı , çok hemde! inş
niye heyecanlandın sen yine bakıyımaklinialirimsmile
Heoz ikiz olsa diyorda! düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?