- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.561
syvz sende farklısın tahmın ettıgımden.çok tatlısın sende bızım topık te guzller var
nasıl tahmin ediyordun tatlım
evt kız 10.gun.eşimle hiş bırlıkte olmadık 10 gun boyuınca bı de annemlerdeydım ya çok ıı oldu eger bugun yumurtladıysam patlama olacak akşm.eger yumurtlamadıysamda beklıycem yıne nzm yumrtladıysam çalışcam.ılk bebgımdede eşim yok tu bı hafta geldı ılk gece hamıle kaldımkaydirigubbakcemile
tamm ozamn yarn sabah yap hadı kız ınşş hamılesınıdr
hoşbulduk cnm..
mesafe koydum artık..
bebek muhabbeti açılınca rahatsız olduğumu hissettirerek konuyu değiştiriyorum:umursamaz:
sanırım sizi buradan takip etmek bana iyi gelecek..
eşim bu yaz sonu gibi başlayalım diyor:kedi:
bana göre hala erken ama,siz nekdarlık evlisiniz?
İnş yumurtlayacağın günü hemen söyler! ayy evet spermler daha kaliteli olacak..
günaydın herkese ,
henüz evleneli 7 ay oldu..
1-1,5 yıl çocuk istemiyorduk,fakat bu aralar psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam..
aynı çevreyi paylaştığım bayan hamile ve sürekli bana çocuğum olmuyormuş muamelesi yapıyor,sürekli bebek muhabbeti , inanın çok sıkıldım..
bir araya geldiğimizde konuşulan tek şey bebek..
oysa ki ben henüz çocuk yapmaya hazır değilim..
sizce ne yapmalıyım,inanın psikoljim bozuldu,sanki çocuğum olmayacakmış gibi geliyor banakafamçokkarıştı
syvz sende farklısın tahmın ettıgımden.çok tatlısın sende bızım topık te guzller var
evtt.bende bıraz despot beklıyordum sakın kızma bana syuz gercekten şaşrdm çok tatlısınsyavuz çok tatlı demi! bende smer bekliyordum onu! renk renk bizim topic!
hehe canım çalıştığım yerde yok! Bi cadde inmem lazım! Birde şirkettekiler çakmasın! Ama çok istiyorsan akşam alıyım yarın sabah yapıyım!
öğlen arası hedi bir cadde inde al gel yarını akşamı bekleyemeyeceğim valla çok heyecanlandım
yaşından dolayı sanırım ben senı 27 28 gıbı goruyorum hala
yaşından dolayı sanırım ben senı 27 28 gıbı goruyorum hala
resimde bende öyle hissettim, net bir resmin yokmu syavuz?
evtt.bende bıraz despot beklıyordum sakın kızma bana syuz gercekten şaşrdm çok tatlısın
net görüyomusunuz beni? şevke gelldim! yarın hamile olmadığımı öğrenince bu kadar rahat olamam!
kız bu ne zayıflık uzk tan goruyrz ben senın obur fotonu kopyaladım kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapmıssın kimsenin seni ğzmesine izin verme ben 6 aylık evliyim cnm
Sakın hırs yapıp hamile kalıyım deme! hehe! konuyu değiştirmeye çalış ama 9 ay burnundan getirecek biliyorum! eftelyanında dediği gibi mesafeni koy! şuan çok fazla heyecan yaşıyordur! ama sana senin yok gibi davranıyorsa çok erken olduğunu hazır olmadığını rahat rahat ifade etmen lazım! sen daha çok konuşmaya çalış! mesela onun vücüdunun değiştiğini çirkinlediğini filan söle farklı yönlere dağıtsın kafasını! yada yüzünün yaşladnığı filan işte! kız avukatsın ha! biraz avukatlık yap ona!bu arada biz daha çok yorabilirz seni, o hamile seni çok etkiliyor! biz değiliz daha çok yorucaz seni! bence yalnış topictesin canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?