Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

İnş yumurtlayacağın günü hemen söyler! ayy evet spermler daha kaliteli olacak..

en iyisini yapmıssın kimsenin seni ğzmesine izin verme ben 6 aylık evliyim cnm

Sakın hırs yapıp hamile kalıyım deme! hehe! konuyu değiştirmeye çalış ama 9 ay burnundan getirecek biliyorum! eftelyanında dediği gibi mesafeni koy! şuan çok fazla heyecan yaşıyordur! ama sana senin yok gibi davranıyorsa çok erken olduğunu hazır olmadığını rahat rahat ifade etmen lazım! sen daha çok konuşmaya çalış! mesela onun vücüdunun değiştiğini çirkinlediğini filan söle farklı yönlere dağıtsın kafasını! yada yüzünün yaşladnığı filan işte! kız avukatsın ha! biraz avukatlık yap ona!bu arada biz daha çok yorabilirz seni, o hamile seni çok etkiliyor! biz değiliz daha çok yorucaz seni! bence yalnış topictesin canım!

Son düzenleme:
kahve konusu takma onları tatlım.

aklım ageldı sen yazınca.eşimin arkadaşının eşiyle tanıştık evlendıkten sonra tanıştık baya samımı olduk.aynı zamnada evlendık o ıkı ay sonra hemen hamıle kaldı şimdi kızı 1 yaşında bana hep dıyokı ben bu yaşta doğurdum senın yaşındad ıkıncıyı doğururm yaşım genc dıyo.senın de yapman lazm dıyo yaşın gecmış ayyy sımdı çocukla uğraşlamıyrm senın yaşında olsm naparım dıyo sankı 40 yaşındayım.ama ben onun cahıllıgıne verıyorum çunku kocası ıçın lıseden terk etmış ve kız kendını gelıştırmemış hep evde bı sosyal falıyet bıle yok çocuktan başka çozumu yoktu onun.
ben ınsanları kıramadıgım ıçın ona demıyrm ben bu yaşa kadar okudum ve çalıştım kendımı gelıştırdım demıyrm çunku ona uzuluyrm hıç bışe yaşamdan evlenmış bu yuzden hep açlık duyacak sende bakma ona egolarını tatmın edıyordur o evlılıgını yaşamak ıstedıgın gıbı yaşa canım

hehe canım çalıştığım yerde yok! Bi cadde inmem lazım! Birde şirkettekiler çakmasın! Ama çok istiyorsan akşam alıyım yarın sabah yapıyım!

öğlen arası hedi bir cadde inde al gel yarını akşamı bekleyemeyeceğim valla çok heyecanlandım

öğlen arası hedi bir cadde inde al gel yarını akşamı bekleyemeyeceğim valla çok heyecanlandım

yav kuşum ya ! daha çok erken çıkmıycaktır! ben hala yumurtluyomuyum diye düşünüyorum ! bugün düşünsene 24 günüm! 23 günde bir olan için normal ama inanki erken ! boşa yapıcam!

en iyisini yapmıssın kimsenin seni ğzmesine izin verme ben 6 aylık evliyim cnm

teşekkür ederimyerimseniben

valla inan ona bunları söylemek geçti içimden ama hamiledir gönlünü kırmayayım , bir de ben üzüntü yaşatmayayım diye ona hiç negatif olmadım..tavsiye için teşekkürler ''hırs yapıp hamile kalmamalıyım''
topice gelince ben burada mutlu hissettim kendimiyerimsenibensizi takip etmek iyi gelecek bana sanırımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…