- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.981
selam kızlarr zemuszemus
slm..hosgeldin..
sende hoşgeldinn
selam kızlarr zemuszemus
çok şükür hiç bir testimde sorun çıkmadı canım yumurta takibine başladı sadece yumurta gelişimine bakıyor ilişki günlerini öneriyor ama çok iyi bir şey doktor kontrolünde ilerlemek herkese tavsiye ederim adetimin 19.günü ultrasonla muayene oldum rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi buda hamilelikte ve regl olunacağı zaman olurmuş sonra progesteron tahlili istedi 21.günde hormonlarımda yükselme beklediğini söyledi daha sonuçları almadım bakalım hayırlısı artık inş. hamileyimdir :Saruboceq:
1 aydır canım, sen ?hosbuldumkaydirigubbakcemile5.sen nezamandir bebis istiyorsun?
1 aydır canım, sen ?
pko var..simdilik bi tedavi görmüyorum..olurmu onuda bilemiyorum..
3,5 yılı geçti bizim ama 4-5 aydır istiyoruz biz şuan yumurta takibine başladım canım ben iyi bir dr.buldum bugün adetimin 21.günü progesteron hormon testi istedi doktorum bakalım sonuç ne çıkacak? inş. hamileyimdir :Saruboceq:
9 ay oldu:1no2:daha bisey yok bekliyoruz bakalim olursa...
Nasıl yani Pko var ve tedavi olmuyorsun hı? canııııııım! bak bendede regyli düzensizliği vardı gittim ve doktor heralde pko dan şüphelendi hormon haricinde testesteron testide yaptı, allahtan sorun çıkmadı, tüylenme filan varmı canım! Pko muayenesi olmassan yumurtanda sürekli kis artışı olur ve ....
peki gittinmi doktora bir sorun varmıymış?
gittim canim.kasiklarimda ki agri yüzünden gitmistim pko oldugunu ögrendim dr vajinal muayene yapti.idrar,kültür,ve baska testlerde yapti hepsi temiz cikti.dr 1 sene gecmesi gerek dedi.adetlerim düzenli oldugu icin.
selam canım nasılsın?
çok geçmiş olsun inş. tez zamanda iyileşir bebeğini alırsın kucağına..
syavuzz canım sen ne kadardır istiyorsun bebişkoyu adetine ne kadar kaldı?
biz evleneli 3,5 yılı geçti canım 4-5 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz bakalım ne zaman tutarsa :))
iyiyim canım sabah hastaneye gittim, hormon testi için, sonucu ptesi alcam, regl de bitmiş olur bide muayene olurum, bakalım ne çıkcak, sen naptın belirtin falan varmı, gelişmeler neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?