- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.961
arkadaşımın klomen kullanmasına gerek kalmadı .çünkü doktora gittiğinde 1 haftalık hamileymiş.doktor anlamamış adet olsun diye ilaç vermiş ama olmamış .iyiki düşük olmadı.insan bi kan testi yapar dimiÇok üzgünüm çoook
cnm inş hamileyimdir valla adetten bu yana 15.günüm çalışmalara devam ediyoruz yine umarım bu ay beklediğim aydır.miğdem yanıyor bulanıyor arası akşamları ateş basmaları üşüme karıştım iyice yaa senin hayırdır karnında nasıl ağırlık ve ağrılı mu rahatsızlık mı veriyor.sana malum olmuş desene cnm hayırlısı olsun darısı başımıza artıkk
yapma bu sefer son heycanlarını yaşıyorsundur belkı hamıleysen bı daha bu heycanları yaşamıycan oyle duşun ve test yapmayı aklından çıkar buı sefrlık bakalım ne kadar dayancan.
call center dr benım moralımı bozdu ya.tamda yumurtlarken bebk fıkrı aklımdan çıktı onceden eşımı çok zorlardım hadı hadı çalışalım dıye ısteksız oluyordum ama oda oleydı çunku sankı bı ışı yapma zorunlulugu vardı bırlıkte olurken aklımda bebek vardı .ama şimdi oyle değil ıkımızde çok ısteklıyız ıkı gundur ınşş bu sefer tutar
call centerla syavuz bıze çifte mutluluk yaşatın bu ay
Valla karnım yanıyor diyebilirim! inş canım okadar istiyorumki artık bebeğim olsuuuuuuuun! bebeğimiz olsuuuuuuuuuuuun!
evet ablamda öle oldu ilk aydan bi oglu var simdi ama bana nas,p degilmişsenağlama
mrb.bende yeniyim.anne olmak istiyorum..beraber bilgileniriz ins...
mrb.bende yeniyim.anne olmak istiyorum..beraber bilgileniriz ins...
hoşgeldin canım aramıza ne kadarlık evlisin
hoşgeldin katre !
sende hoşgeldin canım !herkese merhaba bende burdayım bayanssulusmileopuyorumnanaktan
hosbuldummm..
tsk.hosbuldum..1 senelik evliyim 9 aydir bebek istiyoruz ama olmuyo..
herkese merhaba bende burdayım bayanssulusmileopuyorumnanaktan
her hangi bir problemin yok değilmi?
katrecim canım tedavi görüyomusn doktor kontrolündemisin ?
3,5 yılı geçti bizim ama 4-5 aydır istiyoruz biz şuan yumurta takibine başladım canım ben iyi bir dr.buldum bugün adetimin 21.günü progesteron hormon testi istedi doktorum bakalım sonuç ne çıkacak? inş. hamileyimdir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?