- Konu Sahibi CallCenter
-
- #5.941
hayır yapma bak bu sefer yapma diomkaydirigubbakcemile3 canım günün gecsin öle yap sabret ben ilk hamile kaldıgımda adetim gectikten 9gün sonra test yapmıstım nasıl dayanmısım bilmem
bende 10.gun yapmıstım annemın zoruyla beklemıyodum çunku hamıle olacagımı çok şaşrmıştık
call centerla syavuz bıze çifte mutluluk yaşatın bu ay
aynen cnm bende beklemiodumdüşün artık daha 1aylık bile evli dedgildim ve aklımda bileyoktu en sonunda ablam ddiki bi test al yap yoksa ben gelip yapcam hhehhe bende hemen ertesi sabah yaptım idrarı döker dökmez 2cizgi hemen cıkmıstı hamileymişim ahh ahhha aklıma geld i umarım yine görürüs o2.çizgiyiinsallah
oooo sen ılk aydan hamıle kalmıssın oyle olan çok var evlendıkten sonra hemen kalan hıç adet olamayanlar.evt çok guzel bır duygu
evet ablamda öle oldu ilk aydan bi oglu var simdi ama bana nas,p degilmişsenağlama
Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı
hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüzü razı eylesin
inşallah o mis kokuyu sizde duyarsınız
canım bende okadr drlara gttm kurtaj oldum kımse bışe demedı ıkı gun once polıkıstıkover oldugunu oğrendım.ve çok uzuldum bugun başka dr gtcem bakalım o ne dıyecek
uzulme canımm hayırlısı olsun benımde aklıma gelıyor çok uzuluyorum ama napalım kısmet değilmış bıde benım 3 aylık olmuştu uzulme sakın
Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı
hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüzü razı eylesin
inşallah o mis kokuyu sizde duyarsınız
Erenehevacım anlamadım nasıl yeni mi başlamış bu p. over.
öle canım nasipolmayınca olmuyo aklıma getirmemeye calısıorum bende ilk zamanlar cok kötüydümama simdi iiyiyim
canım nzm başladıgını ben de bılmyrm gecen dr gttım polıkıstık over var sende dedı.bende ılk defa duydum dedım şimdiye kadar yoktu sonradan mı oldu dedım anadan doğma dedı.bugun eşimle bırlıkte başka dr gıdıcez bakalım o ne dıycek
Şaşırdım şimdi senin daha önce bebeğin olup düşmüştü demi karıştırdım mı yoksa. Bir başka doktora da git bakalım. Ama öyle olsa da hamile kalınıyor.
evt canım 3 aylık karnımda öldü.evt bende şaşardm ama hamıle kalmama engel değilmş oyle dedı.bugun dr kağan kocatepe var ya nette ona gıdıcez canım
Hiç üzülme canım. İnsanın kafasına takılırda. Her şeyin çaresi var artık. Moralini yüksek tutup, Allaha güvenelim.
ben çıkıyrm kızlar öpuyorum sızıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?