Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

seni adına sevindim canımiçin rahatlamıstır simdi

demek cok yumurtan varmıs bide hamile kalıomussun ikizin oluomus ne güzelolur yaaa

hee eftelya duşuk oldu ya ıkıncı de duşmuycek dıye bırşey yok kendını onada hazırlıycaksın dedı.eger hamıle kalırsam ılaç kullanıcakmışım duşmesıne engel olmak amaçlı.

hee eftelya duşuk oldu ya ıkıncı de duşmuycek dıye bırşey yok kendını onada hazırlıycaksın dedı.eger hamıle kalırsam ılaç kullanıcakmışım duşmesıne engel olmak amaçlı.

biliorum cnm ya ben ilkindede kullanmıstım progestroen tehlike vardı

bu kadar istekten hepimizin ikizleri oluomus iinsallahhh su mübarek gün rabbimdularımızı kabul etsin

bu kadar istekten hepimizin ikizleri oluomus iinsallahhh su mübarek gün rabbimdularımızı kabul etsin

amınn.çıkar aradan ne guzel olur.sut ve sut urunlerı tuketın ve omega 3 ıçeren yıycekler yıyın dedı mutlaka folık asıt kulan dedı ben bırakmıstım başla dedı tekrar.senınde aklında bulunsn canım.
bu ayı atlatalım monıtor alalım sende alırsın çbk sonuç alırmısız

günde kac tane dedi cnm bende bırakrtım kullanmayı

ayy eftalya o kadr rahatladım kı anlatamam ya çok korkmustum sağlık kadar onemlı bışey yokmuş ıkı gunde çok ıyı anladım

senin adına sevindim canım herşey yolunda olması güzel inşallah bebişte gelecek en yakın zamnanda monitör dedigim adet günlerini hesaplayanmı canım nerden alacan

tşk ederm canım.hayr yumurtlama zamanını hesaplayan.yazdı verdı bbı bakım markalarını yazm.eczanelerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…