- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.041
gttm bugun dr gercekten çok ıyı bır dr o kadar dr gttm ayrıcalıgını fark etttım ve herkese tavsıye edrım
once butun bılgılerımı ogrendı ben zaten çok kabarık bır dosyayla gttm ınceledı tek tek.vajınal muayene oldum ve PKO lu değilm.pkolu olman ıçın bı belırtı olması lazm sen de o yok dedı en onemlısı adet duzensızlıgı yok ve sen hamıle kalmıssın dedı.bol bol yumurtaların var ne guzel dedı yaşın genç o yuzden bu kadar çok yumurtan var dedı.ayrıca yumurtluyrm ılışkıye devam dedı.baya rahatladım
tek sebebı stres mış hamıle kalamamamın.test monıtoru alamamı tavsıye ettı buu ay yumurtlamamı ultrasonda gorduk ıkı ay kullanıcam monıtoru eger hamıle kalamzsam ozamn gıdıcem.ü
bırde ayda sadece 4 gun yumurtlama bu zamnlrı monıtorle takıp et dedı ve boşa spermlerı harcamayın dedı spermlerın kalıtesı duşer dedı hergun hergun onemlı olan 4 gunu yakalamakmış
seni adına sevindim canımiçin rahatlamıstır simdi
kızlar bazı dr lar pkolu bazıları değil dıyormuş.
pkonun en buyuk belırtısı adet duzensızlıgıymış bende o yok ve sen hamıle kalabılmışssın dıyo dr.
pko duyunca ıkı gun mahvoldum uzuntuden bı an dunyam karardı sankı.ultrasonda pko gıbı gozukuyor ama değil çok fazla yumurta varmış
demek cok yumurtan varmıs bide hamile kalıomussun ikizin oluomus ne güzelolur yaaa
hee eftelya duşuk oldu ya ıkıncı de duşmuycek dıye bırşey yok kendını onada hazırlıycaksın dedı.eger hamıle kalırsam ılaç kullanıcakmışım duşmesıne engel olmak amaçlı.
bu kadar istekten hepimizin ikizleri oluomus iinsallahhh su mübarek gün rabbimdularımızı kabul etsin
slm bnde yeni üyeyim ve biran önce hayırlısıyla hamile kalmak istiorum:)
slm bnde yeni üyeyim ve biran önce hayırlısıyla hamile kalmak istiorum:)
amınn.çıkar aradan ne guzel olur.sut ve sut urunlerı tuketın ve omega 3 ıçeren yıycekler yıyın dedı mutlaka folık asıt kulan dedı ben bırakmıstım başla dedı tekrar.senınde aklında bulunsn canım.
bu ayı atlatalım monıtor alalım sende alırsın çbk sonuç alırmısız
günde kac tane dedi cnm bende bırakrtım kullanmayı
ayy eftalya o kadr rahatladım kı anlatamam ya çok korkmustum sağlık kadar onemlı bışey yokmuş ıkı gunde çok ıyı anladım
senin adına sevindim canım herşey yolunda olması güzel inşallah bebişte gelecek en yakın zamnanda monitör dedigim adet günlerini hesaplayanmı canım nerden alacanhoşgeldınn ınşş canım en kısa zamanda kucagına alırsın bebışını
senin adına sevindim canım herşey yolunda olması güzel inşallah bebişte gelecek en yakın zamnanda monitör dedigim adet günlerini hesaplayanmı canım nerden alacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?