- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.081
yarın ankarayı gezdirecen bana en mantıklısı 2günde 1 yapacan önceden anlıyordum yumurtladıgımı şurda 2aydır anlamıyorum o sıvıda yok ne bilim ya kendimizi cok dinler olduk hormonların dengesinide bozduk nasıl kurtulacaz bu stresten hiç bi zaman kendi haline bırakamayacazmı ben başaramıyorum ya
o zaman senin bu ay gitti öylemi ilişkiye girmişmiydin belkide tutar
herşey olabilir canım bebek işi süpriz bir iş olmaz diye düşünürsün olur olur diye düşünürsün olmaz bekleyecen allah bilir inşallah gönlünden gecen olurkızlar size birşey srcam bn heray düzenli olarak ayın 10nda adet oluorum.bu ay korunmadık fakat tahmini yumurtlama gnlerimde çok hastalandım ve normal olarak ilişkiye gremedik.tahmini yumurtlama hesaplamam ayın 23nden 27sine kadar bu dönmde ilişkiy grmedik ama 29nda oldu buda bizim ilk korunmadan grdiğimiz ilişkiydi.biraz saçma olcak bnde biliorum ama sizce bugüblerde hamile kalabilirmiyim
sen kaçgünde 1oluyon ben şimdi 26 günde oluyorum önceden 28 di o zaman temizlenmişsin ilk haftasında yumurtlamişsın
ohhhhh birkez daha caliş daha calişma o zamanhayır gtmedı ben 10 gunu gttm ya dr ozamn oğrenmıştım ıkı gun çalıştık bugunde yumurtlyrm bugunde çlşsak ınşş tutar
canım gecen ay 27sinde lekem geldi 3gün 1de oldum tam olarak ben 1ni baza oldım bu ayda 27de oldum yoksa 27sinimi baza almam gerekiyor kimi 27 diyor kimi tam oldugum günü diyor bende şaşrdım sen ne dersinohhhhh birkez daha caliş daha calişma o zaman
ayyy inşallahh tutarrr çok istiyorumm
canım gecen ay 27sinde lekem geldi 3gün 1de oldum tam olarak ben 1ni baza oldım bu ayda 27de oldum yoksa 27sinimi baza almam gerekiyor kimi 27 diyor kimi tam oldugum günü diyor bende şaşrdım sen ne dersin
inşş canım hıç. belllıyor yumurtlama zamanları daha 10nuna çok var devam edınnŞeniz
lekeyi sayacam yani o zaman 27 sinden 27sine canım sen hesaplarmısın ben şimdi cıkıyorum eşim geliyor sizleri cok öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüzılk damlanın geldıgı gun adet gunu olarak sayılırmış
tsklerr cnmm yaaa bgn bidaha deneyelim inşallah tutar nolurr dua edinnnnnnn:kedi:
lekeyi sayacam yani o zaman 27 sinden 27sine canım sen hesaplarmısın ben şimdi cıkıyorum eşim geliyor sizleri cok öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
HEOZZZZZZZZZZ çok haklısın sen ılk te bu kadar çok ugraşıyrz ıkıncıde de nasıl ugraşıcaz hıç gözum kesmıyor ıkız ıstıyrm bende ısrarlaaaa.
call center sen ne dıyon bu duruma
heoz bana pas vermiyor canım ya! kırıldımı acaba!
İkiz olursa işimi bırakmak zorunda kalırım oyüzden hem kariyer hem iş istiyorum ! Allahımm herkesin gönlüne göre versin! Olur Olur valla senin! çok şeker olurlar kendine güveniyorsan canım gözün bi keserki! pamuk pamuk elleri offf..
bugün 25.günüm
nöfffffffffffffffffff canım sıkılıyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?