Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bız kızlarla oyle yapıyoduk gun aşırı dıye.her dr farklı bışe soluyo buda dedı kı boşa spermlerın kalıtesını duşrmeyın dedı canım 4 gun u bulma onemlıymış
ben şimdi oğrendım nasıl hesplandıgını senn kını de hesplıycam

herşey olabilir canım bebek işi süpriz bir iş olmaz diye düşünürsün olur olur diye düşünürsün olmaz bekleyecen allah bilir inşallah gönlünden gecen olur

canım gecen ay 27sinde lekem geldi 3gün 1de oldum tam olarak ben 1ni baza oldım bu ayda 27de oldum yoksa 27sinimi baza almam gerekiyor kimi 27 diyor kimi tam oldugum günü diyor bende şaşrdım sen ne dersin

ılk damlanın geldıgı gun adet gunu olarak sayılırmış

lekeyi sayacam yani o zaman 27 sinden 27sine canım sen hesaplarmısın ben şimdi cıkıyorum eşim geliyor sizleri cok öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz

32 gun adet dongun ozamn adetın 14 ve 18 gunlerı arasında çalışcan canım ama yıned bellı olmayabılır sen uzayan akıntıya yınede dıkaat et ıyı gecelr

Günaydın millet.. Hepinizi tek tek tek öpüyorum...Şeniz
Ayyy giremiyorum aranızda olamıyorum çok canım sıkılıyooorrr
ama şu işleri yoluna koyayım geleceğim anacığımmm
beni bekleyinnnnnn....
Bu arada 2-7 arası benim yumurtlama takvimim....
Hafta sonu fulll çalışmam lazım :jeyyar:

ayyyyyyy görüşürükkkkk....:teytey:

HEOZZZZZZZZZZ çok haklısın sen ılk te bu kadar çok ugraşıyrz ıkıncıde de nasıl ugraşıcaz hıç gözum kesmıyor ıkız ıstıyrm bende ısrarlaaaa.
call center sen ne dıyon bu duruma

yaaaa gel şöyle yola valla ben ilacı aldım bugün 3. yü içeceğim hadi hayırlısı çift yumurta ikizlerinde %30 farklı cinsiyet %70 aynı cinsiyet oluyormuş ben bir kız bir erkek olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı artık:CüvCüv:

aşkolsun hiç kırgınlık olurmulmaz: dün denetimdeydim hiç giremedim nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…