- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.061
oy oy oldumda bugün temizlendim canım tutmadı bakalım bu ay ne olacakpelınse naslsn test yaptın mı ne durumdasın canm
ben buradab bulamadım kızılay tarafında varmiş almak istedim bende medismart iyi oldugunu duymuştumtşk ederm canım.hayr yumurtlama zamanını hesaplayan.yazdı verdı bbı bakım markalarını yazm.eczanelerde var
ne güzel yumurtalarında bol bol varmiş tutar sen bu ay kacında oldun vekaç yaşındasın canımben buradab bulamadım kızılay tarafında varmiş almak istedim bende medismart iyi oldugunu duymuştum
ne güzel yumurtalarında bol bol varmiş tutar sen bu ay kacında oldun vekaç yaşındasın canımpelınse naslsn test yaptın mı ne durumdasın canm
ben buradab bulamadım kızılay tarafında varmiş almak istedim bende medismart iyi oldugunu duymuştum
bulamadım ki canım cok yere sordumclear blue ıı dedı banada bılmıyrm ozamn sen alda başla bu ay.benım bu ay nsl olsa ultrasonda gordu eger bu ay hamıle olmzsam alıcam ıkı ay kullncıcam eger yıne hamıle kalamzsam dr gıdıcem yanı en fazla 6 bay beklemek gerekıyrmuş sonra klomene
olmazsa ıgneye başlarz dedı
ne güzel yumurtalarında bol bol varmiş tutar sen bu ay kacında oldun vekaç yaşındasın canım
bulamadım ki canım cok yere sordum
oo benim düşükten sonra 15ay gecti ancak şurda 2aydır düzenli calişabiliyorum bu ayla 3ay olacak düzenli olarak gerci kısmet olsaydı diger korunmadan girdiklerimdede tutardı bakalım bide düzenli olsun bende mayıs yada hazıranda tekrardan gidecem doktora
intenette buldum bir kaçtane hesaplamalar onlarda dogru degilmidir
sorun etme canım olur yaşında uggun daha bayagı zamanın var kesin olur olmasa ilki tutmazdıbende gecen yıl mayısta duşuk yaptım bu 3.ayımız korunmayalı
sorun etme canım olur yaşında uggun daha bayagı zamanın var kesin olur olmasa ilki tutmazdı
yarın ankarayı gezdirecen bana en mantıklısı 2günde 1 yapacan önceden anlıyordum yumurtladıgımı şurda 2aydır anlamıyorum o sıvıda yok ne bilim ya kendimizi cok dinler olduk hormonların dengesinide bozduk nasıl kurtulacaz bu stresten hiç bi zaman kendi haline bırakamayacazmı ben başaramıyorum yadoğru doğruda onlarıda dıkkate alacan da yumurtlama zamanları değişebiliyor bazısı 13.yumurtluyr bazısı 20.yumurtluyor
sen kaçgünde 1oluyon ben şimdi 26 günde oluyorum önceden 28 di o zaman temizlenmişsin ilk haftasında yumurtlamişsınpelınse ben netten hesaplıyrum 5/4/2010 10/04/2010 arası çıkıyor yumurtlama gunum
ama şuan yumurtlamışım ultrasonda dr baktı.yanı bellı olmuyor nzm yumurtlayacagımz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?