Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ben buradab bulamadım kızılay tarafında varmiş almak istedim bende medismart iyi oldugunu duymuştum

clear blue ıı dedı banada bılmıyrm ozamn sen alda başla bu ay.benım bu ay nsl olsa ultrasonda gordu eger bu ay hamıle olmzsam alıcam ıkı ay kullncıcam eger yıne hamıle kalamzsam dr gıdıcem yanı en fazla 6 bay beklemek gerekıyrmuş sonra klomene
olmazsa ıgneye başlarz dedı

bulamadım ki canım cok yere sordum

ne güzel yumurtalarında bol bol varmiş tutar sen bu ay kacında oldun vekaç yaşındasın canım

21 martta regl oldum 10 dr gttgmde yumurtlamıssn dedı yanı adetın 9 ve 19 gunlerı arası yumurtlama olduguna goıre ben 9 gunu yumurtlamışımdır bugun adetımın 12 gunumuayne oldum yumurtluyrm.28 yaşındayım

bulamadım ki canım cok yere sordum

ozamn ınternetten sıparış ver.boşuna hergun gergun bırlıkte olup spermelrı boşa harcamyın dıyo dınlenmesı lazm dıyor onun ıçın yumurtlama gunlerını ıyı bıleceksınız dıyor.
canım bıde uzman tv yumurtlama hesaplama dr kağan kocatepe yaz google orda nasl hesaplama yapıldıgını anlatıyor.ben bu dr gııttm

oo benim düşükten sonra 15ay gecti ancak şurda 2aydır düzenli calişabiliyorum bu ayla 3ay olacak düzenli olarak gerci kısmet olsaydı diger korunmadan girdiklerimdede tutardı bakalım bide düzenli olsun bende mayıs yada hazıranda tekrardan gidecem doktora

bende gecen yıl mayısta duşuk yaptım bu 3.ayımız korunmayalı

pelınse ben netten hesaplıyrum 5/4/2010 10/04/2010 arası çıkıyor yumurtlama gunum
ama şuan yumurtlamışım ultrasonda dr baktı.yanı bellı olmuyor nzm yumurtlayacagımz

doğru doğruda onlarıda dıkkate alacan da yumurtlama zamanları değişebiliyor bazısı 13.yumurtluyr bazısı 20.yumurtluyor
yarın ankarayı gezdirecen bana en mantıklısı 2günde 1 yapacan önceden anlıyordum yumurtladıgımı şurda 2aydır anlamıyorum o sıvıda yok ne bilim ya kendimizi cok dinler olduk hormonların dengesinide bozduk nasıl kurtulacaz bu stresten hiç bi zaman kendi haline bırakamayacazmı ben başaramıyorum ya

pelınse ben netten hesaplıyrum 5/4/2010 10/04/2010 arası çıkıyor yumurtlama gunum
ama şuan yumurtlamışım ultrasonda dr baktı.yanı bellı olmuyor nzm yumurtlayacagımz
sen kaçgünde 1oluyon ben şimdi 26 günde oluyorum önceden 28 di o zaman temizlenmişsin ilk haftasında yumurtlamişsın

kızlar size birşey srcam bn heray düzenli olarak ayın 10nda adet oluorum.bu ay korunmadık fakat tahmini yumurtlama gnlerimde çok hastalandım ve normal olarak ilişkiye gremedik.tahmini yumurtlama hesaplamam ayın 23nden 27sine kadar bu dönmde ilişkiy grmedik ama 29nda oldu buda bizim ilk korunmadan grdiğimiz ilişkiydi.biraz saçma olcak bnde biliorum ama sizce bugüblerde hamile kalabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…