Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ama benımkı bugun arkadaşlarıyla dışarı çıktı ıkı aydır esır almştm onu bugun ben ablama gttm boş anıma geldı ızn verdm ona
siteden yazıştıgım bir arkadaş vardı onlarda ugraşirlarmiş olmamiş ikiside bi akşam kafayı cekmişler birlikte olmuşlar ve hamile kalmiş kız yazmıştı benim actıgım topige :))):sen yapma tabiki güzel birşey degil hayırlı evlat olsun dua ederek birlikte olalım

bı o kalmadı zaten yapmadıgımız.bı arada bır kadının 3 yıl cocugu olammamş aşılama felan vs.denenmış kadın vıagra kullanmış o ay hamıle kalmış.okudunzmu bılmyrm daha once kızlar atmıstı gecenlerde

pelınse bısıklet kas yapmıyormu ya ben oyle bılıyrm
ya canım daha 3gün oldu neden yapsın ki o kadar cok kullanamıyorsun ki 10 dakika zor caliştırıyporum valla dilim dişarda kalıyor:))nefes alamıyorum alişacam arkadaşta varmiş o 2haftada 5kilo verdim diyor ama yarım saat calişmiş bu hafta 10 dakika yavaş yavaş yukarı dogru cıkarım vucudum alişmiş hareketsizlige canım hiç böyle olmamiştım 55kilo idim 63 64 gösteriyor tartı morelim cok bozuluyor valla o arkadaşda kas bişe olmamiş olsaydı belli olurdu zayıf kız

::))) tesadüftür canım ya ne alaka ne bilim belkide dogrudur okumadım

ıyı ozamn yavaş yavaş yukselt.bende çalışınca ıyıydım şimdi evde oturuyrm aldım başımı gıdıyrm yaa.

ıyı ozamn yavaş yavaş yukselt.bende çalışınca ıyıydım şimdi evde oturuyrm aldım başımı gıdıyrm yaa.
aynı bende öyleyim bide bal tarcın cörekotu karişimi yiyprum folik asit kullanacam cok kullandım omuu aldırdı bukadar bilemiyorum gecen ay bıraktım başlayacam bakalım tekrardan sen kaç kilosun

aynı bende öyleyim bide bal tarcın cörekotu karişimi yiyprum folik asit kullanacam cok kullandım omuu aldırdı bukadar bilemiyorum gecen ay bıraktım başlayacam bakalım tekrardan sen kaç kilosun

bende yıyorum yaa onları.evet folık asıt bana kılo aldırıyor bırakmıştım gecn dr kulln dedı başldm şışkınlık yapyr bana bıde ıştahım artyor.1.63 boyum kılom bugun tartıldım 66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…