Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

11 gün gecti cok fazla akıntım var acaba hamilemiyim. test yapmak ta istemiyorum 2 senedir uğrasıyoruz. hep negatif cıkıyor yine ole olacak diye test yapmıyorum sizce hamilemiyim nolurrrrrrrr
helal sana canım taktir ettim valla nasıl sabrediyorsun normalde geciyormu bu kadar bizler günü gelmeden test yapıyoruz inşallah hamilesindir canım inşallah artık yapta kendinide bizide merakta bırakma belli olur kesin

slm canım nasılsın yazılanları okuyoorum da arkadaşin 11gün geciyor haladaha test yapmammiş allahım bizede o sabrı versin ben birgün gecmeden yapardım valla

iiyiyim cnm sen nslsn ama ıkı senedır ugraşıyormuş hep negatıfmış ondan cesaret eedemıyor sanırım ınşş bu sefr poztıf çıkar

iiyiyim cnm sen nslsn ama ıkı senedır ugraşıyormuş hep negatıfmış ondan cesaret eedemıyor sanırım ınşş bu sefr poztıf çıkar
bizde birbucuk senedir ugraşiyoruz o sabır bende neden yok canım taktir ettigim için yazdım birgün aklımdan cıkmıyor keşke oluruna bırakabilsem

pelinsee canım walla allah ole bir sabır veriyorki okadar cok yaptım ki ondan olsa gerek ondan test yapmıom bir keresşnde 9 gün gecti testte negatif cıktı ve akşamına regl oldum ondan anlıcan
yapmıyorum

bızde 10. gunu başladık bugun 14 gun dun çalışmadık bugunde çalşmyıcz galıba aman çok zor ya yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…