Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar bugün bi formda gezerken bişey okudum ve sizlerle paylasmak istedim ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmiorum orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmezmiş paylasmak istedim

yaa denedinmi sen..denemekten zarar gekmez heralde..bilmiyorumkismile

yaa denedinmi sen..denemekten zarar gekmez heralde..bilmiyorumkismile

tabi hijyen kurallarına uymak sartıyla denedm cnm elime bişey gelmedi ama adetime daha 8gün var bilmiorum deneyen arkadaslar olmus gercekligi varmıs bilmiorum ya duydumuzu yapıos işte

nartanem neden folic plusun dörtte birini kullanmanı söyledi gebe kalana kadar su miktar yeterli oluyormuymuş benim doktorda hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanmalı ve hamile kalana kadar ve ilk 3 ayındada devam edilmeli dedi ben iki aydır kullanıyorum bakalım daha ne kadar kullanacağım biz çalışmaları mayıs ya da hazirana erteledik

ilaç ismi veremiyoruz değilmi arkadaşlar.. ben sormadım canım inan neden o şekilde öyle olduğunu ilk kızımda doktora bile gitmemiştim yani hamilelik öncesi o yüzden böyle bir ilaç kullanımımda olmamadı sadece hamileliğimde bazı vitamin ve kan ilacı kullanmıştım yanlış hatırlamıyosamda bu ilacıda bir defaya mahsus kullanmıştım sadece bana bu hapın dörtte birini hamile kalana kadar kullan hamile olduğunda kesicez dedibirde ""su miktar yeterli oluyormuymuş ""bu kısmı anlamadım canım

canım ilacın dörtte birini içeceğim demişsin ya bu miktar yeterli oluyormuymuş yazacaktım şu miktar yazmışım kusura bakma

bende ilk bebeğimde 6 haftalık hamileydim doktora gittim o zaman yazdı folic asiti bir kutu kullandım bu sefer iki aydır içiyorum hamile kalana kadar ve ilk 3 ay dedi bu doktor yurt dışında üreme çağındaki kadınlar sürekli kullanıyormuş folic asit orda çok önem veriliyormuş folic asitle ilgili bir broşürde okumuştum

kızlar ben folıc asıtı ılk bebgımdede kullandım hamıleykende folıbola geçılıyor.duşukten sonrada kullandım pko dıyen dr bırak artık demştı.kagan bey kullanmaya devam dedı gunde 3 kere

11 gün gecti cok fazla akıntım var acaba hamilemiyim. test yapmak ta istemiyorum 2 senedir uğrasıyoruz. hep negatif cıkıyor yine ole olacak diye test yapmıyorum sizce hamilemiyim nolurrrrrrrr

11 gün gecti cok fazla akıntım var acaba hamilemiyim. test yapmak ta istemiyorum 2 senedir uğrasıyoruz. hep negatif cıkıyor yine ole olacak diye test yapmıyorum sizce hamilemiyim nolurrrrrrrr

11 gun olmuş kesın sonuc çıkar hamıle olabılırsın ınşş hamılesındır canım .ılk defamı 11 gun gectı daha once kaç gun gecıyordu en fazla

11 gun olmuş kesın sonuc çıkar hamıle olabılırsın ınşş hamılesındır canım .ılk defamı 11 gun gectı daha once kaç gun gecıyordu en fazla
slm canım nasılsın yazılanları okuyoorum da arkadaşin 11gün geciyor haladaha test yapmammiş allahım bizede o sabrı versin ben birgün gecmeden yapardım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…