Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bızde çalışıyoruz ama bakalım ne olacak canım afederseın ama hareket ettıgımde çıkıyor spermler 15 dk felan ayaga kalkmıyorum sonra kalmyrm çıkıyor.gece olsa olsa sabah kadar kalmıyorm sabh klkyrm yıne akıntı gıbı hemn çıkıyr

evet cnm bendede oluo ama herzman öle akmıo bazen akio bide ben bua y hep yastık koydum bakalımbua y gece olan ilişkide hiçkalkmadımyerimden digerleinde 1saat yattım yastıkkoyup öle kalktım hayırlısıolsun ya hepimiz için

gece daha oıyı oluyo en azndan kalkmıyrz yerımızden.bende yastık koyuyrm

bu ay eger adet olursam monıtor alıcam dr not aldı ıkı ay kullanıcam onu sonuç alamazsam eger ılaca başlarız dedı

bu ay eger adet olursam monıtor alıcam dr not aldı ıkı ay kullanıcam onu sonuç alamazsam eger ılaca başlarız dedı

hakkında hayırlısı olsun cnmya insallah bigün hepimiz hamile kalırız ve bebeklerimizi kucagımıza alırıs insallahhh:Saruboceq:

ben bugün camasirsuyu testi yaptimkaydirigubbakcemile3köpürdü birazcik.bekledim 2 dk falan üstü tutu noluyo acaba öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…