- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.441
aklıma takıldı bak şimdi bana hamile olduktan sonra bırakılıcak demişti ama hayal meyal hatırlıyorum kızımdada kullanmıştım sanırım olmazsa tekrar sorarım çarşamba semearın sonucunu almaya gidicem kızlar aranızda varmı öyle hiç 4te bir kullanan falan ki bir sorayım ben onu ..
selam kızlarr nasılsınız?görüşmeyeli güzel haberler veren varmı aranızda
Cümleten günaydınnnnnŞeniz
eftelya hemılelık belırtılerınden bırıde gogus uçlarındakı koyulukltur
bilioorum cnm ya gögüsuclarıma bakiorumhani hamile olunca kabarımıslar sivilcegibi ucları bilemiorumki cünkü ben düşük yaptımdan berigögüslerim aynı uclarındaki kabarıklar gecmediii
senın bıde 7 haftalıktı benım 12 haftalıktı buyuktu baya benımde gobegım kaldı veremıyorum şimdı
evett senin daha büyükmüşşş zor yaaa bide ben 2keere kürtaj oldumdüüşün artıkk içerde parca kalmıss evlendigimi bilemedenn Allahın taktiriişte rabbimhayırlısını versinn callcenter naptıki merak ettimgelsede güzel haber verse bizee
günaydın cnm sanada.. bişey sorucam sen bu ay klomen kullandın hiçgögüslerine dikkat ettinmi kullandıktan sonra uclarında koyulasma oldumu ya ben kullandımda gögüsleimin uclarında gözle görülür biçimde koyulasma oldu acaba sendede oldumuki?
A.s cnm sükür iyiyim seni sormalı henüz kimseden bi haber yok ama olacak insallah ben umutluyum bu ay bi hamile haberi daha alıcas insallahhhh
syavz ne yaptın ış yerınde memnunmusun şuankı yerınden tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?