Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

yanlış anlamış olabılırsın canım folıc plus gunde uç adet.hamıleykende folıbola başlıycaksın gunde bır tane

Cümleten günaydınnnnnŞeniz

günaydın cnm sanada.. bişey sorucam sen bu ay klomen kullandın hiçgögüslerine dikkat ettinmi kullandıktan sonra uclarında koyulasma oldumu ya ben kullandımda gögüsleimin uclarında gözle görülür biçimde koyulasma oldu acaba sendede oldumuki?

eftelya hemılelık belırtılerınden bırıde gogus uçlarındakı koyulukltur

bilioorum cnm ya gögüsuclarıma bakiorumhani hamile olunca kabarımıslar sivilcegibi ucları bilemiorumki cünkü ben düşük yaptımdan berigögüslerim aynı uclarındaki kabarıklar gecmediii

evlendigimin ilk zmanlarıı karnım dümdüzdü ee sonra noldu yavas yavas sişmeye basladı anneme diodum anne benim karnımsisioookaydirigubbakcemile3 oda diodu cok yemişssindir ya ya diodum bende gidip gidip aynaya bakiodumallahımnolu dieee ama simdi bende biraz göbek kaldıdüşükten sonra sisio bazen onun için anlayamıorumm zaten psikolojikmende belirti arayıp duruyorz hep kendiimizde püüüüffffff

senın bıde 7 haftalıktı benım 12 haftalıktı buyuktu baya benımde gobegım kaldı veremıyorum şimdı

senın bıde 7 haftalıktı benım 12 haftalıktı buyuktu baya benımde gobegım kaldı veremıyorum şimdı

evett senin daha büyükmüşşş zor yaaa bide ben 2keere kürtaj oldumdüüşün artıkk içerde parca kalmıss evlendigimi bilemedenn Allahın taktiriişte rabbimhayırlısını versinn callcenter naptıki merak ettimgelsede güzel haber verse bizee

evt senınde çok erken olmuş.evt neden yok acaba bende hemen açtım bılg sabh yazmıştır dıye yok ama

yok koyulaşma falan olmadı eftalya ben kendimde hiç bir değişiklik sezmedim

kızlar günaydın, cuma akşam idrar testi yaptım gece 22:00 de çift çizgi çıktı, çok heyecanlandım, eşimle hastaneye gittik, kan tahlili verdim, negatif çıktı, idrar testine inanmıyorum artık yuh dedik, cuma canı çok sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…