- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.421
as katre hoşgeldın
SİMDİLİk yok ama olcak insALLAHH
bunun gerceklik payı nedir canım yapan oldumu hiç sen nasılsın akşam ne yaptın boşmu gecirdin ben bisikleti ters yöne cevirdim hızlıca ondan oldu herhalde bende hiç dişari cıkmadım kacada evde ancak tv izliyor pazara gidecek şimdi belki bende giderim üstümü degiştirmeye üşeniyorumee yogurdun kaymak tutması gıbı tuttumu
ee yogurdun kaymak tutması gıbı tuttumu
senin adetinde yakınmı katre06?
yok canim daha var.16sinda olcak. ama sanki adet olcakmisim gibi agrilarim var.ara ara geliyo agrilar belimde ve karnimda.bide dedim ya akintilar olmadi yumurta aki gibi olanlar..bu ay inssss bekliyorum biseyler.bende incir yiyorum..bide meryem suresini okuyorum..Allah in izniyle olcak diye bekliyorum..bakalim kismet.
yarin inss hayirli haberler aliriz kizlardan..bugun dua ediyorum..call center napti merak ediyorum bide adeti11 gün gecen arkadas ins vardir bebisler...yarin ilk isim burayi okumak olacak:)))ii aksamlar
bende ilk bebeğimde 6 haftalık hamileydim doktora gittim o zaman yazdı folic asiti bir kutu kullandım bu sefer iki aydır içiyorum hamile kalana kadar ve ilk 3 ay dedi bu doktor yurt dışında üreme çağındaki kadınlar sürekli kullanıyormuş folic asit orda çok önem veriliyormuş folic asitle ilgili bir broşürde okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?