Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ee yogurdun kaymak tutması gıbı tuttumu
bunun gerceklik payı nedir canım yapan oldumu hiç sen nasılsın akşam ne yaptın boşmu gecirdin ben bisikleti ters yöne cevirdim hızlıca ondan oldu herhalde bende hiç dişari cıkmadım kacada evde ancak tv izliyor pazara gidecek şimdi belki bende giderim üstümü degiştirmeye üşeniyorum

Ya eren hava cnmsende yapmıstın gecen ay ben seninde yogurdun kaymagı gibitutmustu benimde ben pek inanmıorum bu camasır suyuna yaa

ee yogurdun kaymak tutması gıbı tuttumu

yaa böyle ustü tabaka oldu .tam yogurt üstü gibi deildi beklemedim attim hemen tutuncami oluyodu.ya her ay olan yumurta aki akintilari geliyodu bu ay bekliyom gelmedi.bu haftaydi bizim yumurtlama günümüz ama o akinti yok.ama diger akinti cok geliyo..anlamadim biseybilmiyorumkismile

senin adetinde yakınmı katre06?

yok canim daha var.16sinda olcak. ama sanki adet olcakmisim gibi agrilarim var.ara ara geliyo agrilar belimde ve karnimda.bide dedim ya akintilar olmadi yumurta aki gibi olanlar..bu ay inssss bekliyorum biseyler.bende incir yiyorum..bide meryem suresini okuyorum..Allah in izniyle olcak diye bekliyorum..bakalim kismet.

yarin inss hayirli haberler aliriz kizlardan..bugun dua ediyorum..call center napti merak ediyorum bide adeti11 gün gecen arkadas ins vardir bebisler...yarin ilk isim burayi okumak olacak:)))ii aksamlar

benimde 8günvar amaagrılarım var diorumacaba psikolojikmi insallah rabbim bizi bos cevirmez bu ay ya bende incir yiyiorum günde:Saruboceq: 3-4tane yumurtaları catlatmaya ii geliomus meryem süresini bende okucam Allah yardımcımız olsun yaaa

yarin inss hayirli haberler aliriz kizlardan..bugun dua ediyorum..call center napti merak ediyorum bide adeti11 gün gecen arkadas ins vardir bebisler...yarin ilk isim burayi okumak olacak:)))ii aksamlar

uarım güzelhaberler alırız sanada iyi aksamlar....

kızlar akşam ustu bılg şarjı bıttı kapandı ustunede mısafır geldı açamadım kusurabakmayın yuzunuze kapadım gıbı oldu:kedi:

aklıma takıldı bak şimdi bana hamile olduktan sonra bırakılıcak demişti ama hayal meyal hatırlıyorum kızımdada kullanmıştım sanırım olmazsa tekrar sorarım çarşamba semearın sonucunu almaya gidicem kızlar aranızda varmı öyle hiç 4te bir kullanan falan ki bir sorayım ben onu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…