- Konu Sahibi CallCenter
-
18-19u regl günüm eğer olmazsa biraz daha bekleyip test yapıcam bu ara kendimi dinliyorum izliyorum.değişiklik yada belirtiler varmı diyeeee
Ben hep sinirliyim ya. Bide baş ağrım daima sık olursırnaşık şey
CallCenter gebelik döneminde de çok akıntı aluyormuş.
Kızlar ben yokken kaynatmışsınız da kaynatmışsınız. Benimde işim var biraz daha. Erenheva adet dönemine yakın akıntının rengi koyu oluyor. O şekilde mi oluyor akıntın. Benim öyle oluyordu. Geçtiğimiz 3 ayda. Anlıyordum bu ayda olmadım diyordum. Bu sefer öyle değil hala akıntım var, rengi açık. Beklemek ne zormuş kızlar ya. Allah herkese yardımcı olsun.
inş sabredersin canım: biz anne aday anneleri çok heyecanlı ve sabırsızız..:ecrin_bebek:
gerçektenmi : ayy of bende sizi geçicem ha! hastaneyi aradım sordum: üç saate veriyorlarmış sonucu: olmassa gidip kan testi verebilirim heran.
Kızlar ben yokken kaynatmışsınız da kaynatmışsınız. Benimde işim var biraz daha. Erenheva adet dönemine yakın akıntının rengi koyu oluyor. O şekilde mi oluyor akıntın. Benim öyle oluyordu. Geçtiğimiz 3 ayda. Anlıyordum bu ayda olmadım diyordum. Bu sefer öyle değil hala akıntım var, rengi açık. Beklemek ne zormuş kızlar ya. Allah herkese yardımcı olsun.
callcenter nbr?ya benim hala gelmedi kırmızılar....
yoo koyu deil yumurta akı gıbı bıraz azaldı ama.nasıl bekleyış bu yaaaaa
call center kan testi yapma
Hadi ya Hemen gitsene lütfen ben işten çıkınca bakma fırsatım olmuyor. Saat 17 ye kadar burdayım. Valla çok heyecanlandımeyvahedigeldismile
Kızlar galiba hepimiz hamileyiz kaydirigubbakcemile
evet canım benim akımdım yoğung eldi ve açık: yumurtaın beyazı gibi: dölleniyomru acaba yada yenimi yumurtluyorum yadaaaaa hamilemiyim hehe?
Olabilir çalışmalara devam et bence çünkü en son yaptığın ov. testinde ikinci çizgi biraz silik gibiydi demişsin ya. Belki de bugün önemli günlerin son günü senin için. Yumurtlama dönemin yeni bitmiştir. Kafam karıştı benimde:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?