- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.901
off çok heyecanlıyım ya((((
kızlar sizden bişey istiycem sağ kasık üstümde yumvarlak kocaman bi beze oluşmuş top gibi! bi kontrol edermisiniz sizdede varmı?
benı kaç gundr karıyer netten arıyolar bırı bankada çağrı merkezı ıstemyrm çağrı mer.ben bıde ıkı sene ışten çıkamıyosun çağrı mer.
bugunde sağlık hızmetlerı telefonla satış ıçın ne yapsam acep bıde hamıel kalırsam zor ogecıyo benım hamılelıgım yaaaa uff buda nerden çıktı aklıma takıldı
canım aman bekle çok erken iş için! şuanki hedefimiz belli ilk üç ay çok dikkat etmemiz lazım! yeni bir ortam seni gerebilir.
teyzeleri hamileyim beeen!
nasılsın canımhep boyle oluyo ben nzm bebge odaklansam kafamı bışeler karştryr.
call hamılemısın acaba kız test yapma sakın hemen dur bakalım gunun gecsınn
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsinteyzeleri hamileyim beeen!
canımm testmiyaptın ayy cok heyecanladımm
hep boyle oluyo ben nzm bebge odaklansam kafamı bışeler karştryr.
call hamılemısın acaba kız test yapma sakın hemen dur bakalım gunun gecsınn
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin
hamilemiyim yazdım zannediyorum! hamileyim yazmışım! cnım test yapmadımda kasığımdaki yuvarlak bezeden heyecanlandım!
ayyy bende cok heyecanlıyımcanım ya kimbilir belki ALLAH söletti insallah hamilesindir canımm
inş! Rabbim hayırlısını ver! zamanında ver! Amin
Allah söyletti call center..hamilesindir ins:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
katılıyorumkaydirigubbakcemile3Amerikali erkek bir bilim adaminin yaptigi arastirma, Kadinlarin hayatinin 4 ana doneme ayrildigini ortaya koymus:
1) Herseye agzi acik ayran budalasi olarak baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandiklari 17 - 25 yas arasindaki KAZ Donemi.
2) Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep kapris ustune kapris yaptiklari 25 - 35 yas arasindaki NAZ Donemi.
3) Hayati (erkekleri) taniyip gozlerinin acildigi 35 - 45 yas arasindaki KURNAZ Donemi.
4) Mihrabin yikildigi, herseyin bittigi 45 yas sonrasi ENKAZ Donemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?