Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım aman bekle çok erken iş için! şuanki hedefimiz belli ilk üç ay çok dikkat etmemiz lazım! yeni bir ortam seni gerebilir.

kızlar kafayı yedim ben! bu ne yaaa! üzerinde parmağımı gezdiriyom yuvarlak top gibi, baskı yapmadım, karnmda çok şiş! syavuz kııız nerdesin?

canım aman bekle çok erken iş için! şuanki hedefimiz belli ilk üç ay çok dikkat etmemiz lazım! yeni bir ortam seni gerebilir.

hep boyle oluyo ben nzm bebge odaklansam kafamı bışeler karştryr.

call hamılemısın acaba kız test yapma sakın hemen dur bakalım gunun gecsınn

hep boyle oluyo ben nzm bebge odaklansam kafamı bışeler karştryr.

call hamılemısın acaba kız test yapma sakın hemen dur bakalım gunun gecsınn

tamam bekliyorum diyor bir tarafım bir tarafımda git al gel yap diyor! akşam yapabilirm gibi erenhava bu konuda kendime gücenmiyorum!

Amerikali erkek bir bilim adaminin yaptigi arastirma, Kadinlarin hayatinin 4 ana doneme ayrildigini ortaya koymus:
1) Herseye agzi acik ayran budalasi olarak baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandiklari 17 - 25 yas arasindaki KAZ Donemi.
2) Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep kapris ustune kapris yaptiklari 25 - 35 yas arasindaki NAZ Donemi.
3) Hayati (erkekleri) taniyip gozlerinin acildigi 35 - 45 yas arasindaki KURNAZ Donemi.
4) Mihrabin yikildigi, herseyin bittigi 45 yas sonrasi ENKAZ Donemi

katılıyorumkaydirigubbakcemile3

Erkeklerin hayati da 4 ana doneme ayrilir:
1. 17-30 yas arasi: KAZ Donemi.
2. 30-40 yas arasi: KAZ Donemi.
3. 40-60 yas arasi: KAZ Donemi
4. 60 ve sonrasi : "ENKAZ ya da EN KAZ" Donemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…