- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.861
bebekım tam yumurtlama zamanındasın sakın kaçaırma 9 ıle 19 gunler çık onemlı
bebekım tam yumurtlama zamanındasın sakın kaçaırma 9 ıle 19 gunler çık onemlı
yaa bu 9 19 ne is ben anlamadim.kacirdim galibabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hoşgeldin canım, 9 bugün çok önemli, şimdiden eşimin moralini yüksek tutuyorum ve yediklerine dikkat ediyorum, akşama çalışma var kaydirigubbakcemile
adetının bırıncı gununden başlıyosun ya saymaya 9 gununden başlıycan çalışmaya 19 gune kadar dıkkatlı çalışcan.ama sonrakı gunlerıde atlamıycan tabı
omega 3 ıçeren yıycekler yenmesı gerekıyormuş sen sahıle yakınsında balık ye oğlenlerı arada.eşinede yedır.bıde sut ıçmemız lazmmış.bu konuda bu ay eşımı zorlayamıyrm gecen aylar çok usteledım kur felan bu ay kendı halıne bıraktım.adam bu sefer benden daha ısteklı
hmmm anladim canim.ben simdi baktimda sanirim kacirmisiz 9 ve 19u.mafoldumben
balık ve süt ürünleri yiyince kız bebek olma ihtimali yüksek ben dikkat ediyordum ona 1 aydır, az önce aklımdan geçti benimde, bide eşime akşam ballı fındıklı muz ve cezerye var :dance:
heoz ben dr gttm baktı dedı yumrtlamıssn bende kuruydum bı belırtı yoktu bugun 18.gun kaçgundur ıslaklık hıssedyrm
olsun boyle duşunme bazen kışıden kışıye yumurtlama zamanlrı değişiyor.sakın bu gunlerı ıhmal etmee benım drlardan oğrendıklerım 9 ve19 onemlı.bunu bızde bılmıyorduk yenı oğrendık
onu bılmıyordum.bızde bır raf dolusu ballı cerez-arı polenı-ballı karışım -keçıboynuzu pekmezı-normal keçıboynuzu-uzum pekmezı-ball vs.vs. gecen ay bunları zorla yedıde bu ay yok yemıyokaydirigubbakcemile3
hepsı var bıde muz yedırıyorm her akşm
adamlar iskence cekiyooookaydirigubbakcemile3 bebisler biran önce gelin yaaakaydirigubbakcemile3
ayy evet aynen bide melisa çayı içiriyorum normal çay vermiyorum akşamları, suratıma bi bakışı var sorma yine mi der gibi kaydirigubbakcemile3
öyle ama kolay değil bu işler, benimki 1,5 sene önce sigarayı bıraktı bebiş için, verdikerlimi de yicek artık aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?