Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

heoz ben dr gttm baktı dedı yumrtlamıssn bende kuruydum bı belırtı yoktu bugun 18.gun kaçgundur ıslaklık hıssedyrm

call center daha gunun geccek çok var sana ben gunlerden bışe anlamıyorum 8 adet tarıhın ole bak daha var yanı

yaa bu 9 19 ne is ben anlamadim.kacirdim galibabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

adetının bırıncı gununden başlıyosun ya saymaya 9 gununden başlıycan çalışmaya 19 gune kadar dıkkatlı çalışcan.ama sonrakı gunlerıde atlamıycan tabı

hoşgeldin canım, 9 bugün çok önemli, şimdiden eşimin moralini yüksek tutuyorum ve yediklerine dikkat ediyorum, akşama çalışma var kaydirigubbakcemile

omega 3 ıçeren yıycekler yenmesı gerekıyormuş sen sahıle yakınsında balık ye oğlenlerı arada.eşinede yedır.bıde sut ıçmemız lazmmış.bu konuda bu ay eşımı zorlayamıyrm gecen aylar çok usteledım kur felan bu ay kendı halıne bıraktım.adam bu sefer benden daha ısteklı

kızlar eger benuım bu ay tutarsa
--dr gttm buyuk etkısı oldu psıkolojım duzeldı
--diğer aylara gore daha sakınım
---diğer aylara gore daha ısteklıyım.eşimde oyle.çocuk ıçın çalşmıyrz
-eşimi sıkmıyorum hadı hadı dıye kendısı ıstıyor
--bıde erken yumurtladıgımı ogrenmem ıyı oldu hemen çalışmalara başaldık.
--oncekı aylar bılgısayarı fıkkate alıyodum gec başlıyoduk ılk zamanlra onem vermıyoduk pek çalışsakta pek ustune duşmuyorduk ara verıyorduk.
---ama şimdi 10 gunu başladık bugun 18 gunu hala devam
eger tutarsa bu ay bunlardan dolayı tutar ınş
GECEN AYLARA GORE BU AYDAKI FARKLAR BENDE

balık ve süt ürünleri yiyince kız bebek olma ihtimali yüksek ben dikkat ediyordum ona 1 aydır, az önce aklımdan geçti benimde, bide eşime akşam ballı fındıklı muz ve cezerye var :dance:

hmmm anladim canim.ben simdi baktimda sanirim kacirmisiz 9 ve 19u.mafoldumben

olsun boyle duşunme bazen kışıden kışıye yumurtlama zamanlrı değişiyor.sakın bu gunlerı ıhmal etmee benım drlardan oğrendıklerım 9 ve19 onemlı.bunu bızde bılmıyorduk yenı oğrendık

balık ve süt ürünleri yiyince kız bebek olma ihtimali yüksek ben dikkat ediyordum ona 1 aydır, az önce aklımdan geçti benimde, bide eşime akşam ballı fındıklı muz ve cezerye var :dance:

onu bılmıyordum.bızde bır raf dolusu ballı cerez-arı polenı-ballı karışım -keçıboynuzu pekmezı-normal keçıboynuzu-uzum pekmezı-ball vs.vs. gecen ay bunları zorla yedıde bu ay yok yemıyokaydirigubbakcemile3
hepsı var bıde muz yedırıyorm her akşm

heoz ben dr gttm baktı dedı yumrtlamıssn bende kuruydum bı belırtı yoktu bugun 18.gun kaçgundur ıslaklık hıssedyrm

ya ben şimdi bu bir kaç günü değerlendireyimmi yoksa akıntıyımı bekliyim erenhava sen kaç gündür akıntım var demişsin ama bende hiç bişe yok kupkuru:1no2:

ya her ay olan akinti bu ay bekledim yok neden acaba?önceden bilmiyodum yumurta aki gibi olanin ne oldugunu bu ne yaa böyle diyodum icimden bisey cikip duruyodusırnaşık şeybu ayda olmadi yumurtlayincami oluyodu??9 19 kacti ama diger günler degerlendiriyoruz:kedi:

eftalya eşim bugun benden yıne senın kurabıyenden ıstıyor yapamam dedım:umursamaz: surprız yapmanı beklıyorumm dıyo.hoşuna gıtmış tadı

ayy evet aynen bide melisa çayı içiriyorum normal çay vermiyorum akşamları, suratıma bi bakışı var sorma yine mi der gibi kaydirigubbakcemile3

öyle ama kolay değil bu işler, benimki 1,5 sene önce sigarayı bıraktı bebiş için, verdikerlimi de yicek artık aklinialirimsmile

tabi canim kolay deil..bisey ye ic deyince suratlarindaki ifadeler cok komik oluyo..tabi sesleride cikmiyoklava: (cikmasinda zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…