- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #6.881
ya ben şimdi bu bir kaç günü değerlendireyimmi yoksa akıntıyımı bekliyim erenhava sen kaç gündür akıntım var demişsin ama bende hiç bişe yok kupkuru:1no2:
tabi canim kolay deil..bisey ye ic deyince suratlarindaki ifadeler cok komik oluyo..tabi sesleride cikmiyoklava: (cikmasinda zaten)
bı hamıle kalda kurtulum senden sıyodur ama çekecegı bı kaç ay sonra zaten onla ışın bıtecekkaydirigubbakcemile3ayy evet aynen bide melisa çayı içiriyorum normal çay vermiyorum akşamları, suratıma bi bakışı var sorma yine mi der gibi kaydirigubbakcemile3
canım ben 10 gunu dr gttm ya ozamn yumurtlamıssın dedı ama ben kuruydum sonra 12 gunu tekrar dr gttm baktı yıne yumurtluyrdm ve ozamnda kuruydum ama bılrıkte olunca benden dıger aylara gore daha fazla sıvı geldı bunu sen fark etmesende eşınde fark edebılır. 3 4 gundr çok azda olsa vajınamı kaygan hıssedıyrm bugun 18 gunum ve bugunde oyle.sen mutlaka degerlendır bu gunlerı
eftalya eşim bugun benden yıne senın kurabıyenden ıstıyor yapamam dedım:umursamaz: surprız yapmanı beklıyorumm dıyo.hoşuna gıtmış tadı
bı hamıle kalda kurtulum senden sıyodur ama çekecegı bı kaç ay sonra zaten onla ışın bıtecekkaydirigubbakcemile3
bı hamıle kalda kurtulum senden sıyodur ama çekecegı bı kaç ay sonra zaten onla ışın bıtecekkaydirigubbakcemile3
yap ya süprizi yap hehekaydirigubbakcemile3
olurmu asıl o zaman alacak başına belayıdelikafadulden kusmalar nazlar cazlarsositososito
slm kızlarrr
ama en azından boyle çalışmalar olmaycak yoruluyo adamlar makına gıbı.ozamn heycandan nazı da cazıda su gıbı ıçer.olurmu asıl o zaman alacak başına belayıdelikafadulden kusmalar nazlar cazlarsositososito
ama susamları dokulyo heryere ne yapmak lzm kı acaba ıyıce yapişsn hamura
ama en azından boyle çalışmalar olmaycak yoruluyo adamlar makına gıbı.ozamn heycandan nazı da cazıda su gıbı ıçer.
bıduşunun hamıle oldugumuzu oğrenıyoruz sonra eşımıze dıyoruz kı ÇEKİLEBILIRSIN ARTIK
ozamn daha ısteklı oluyorlar.bende dedım zaten şimdi onlar naz yapıyo bıze ışe bake tabi canım gebe kalıyım hiç dokunmıcam ona :roflol:
selam canım hoşgeldinn
ben yaptımda pek dökülmüo canım ben sadece bi yüzüne susam batırıorum altına batırmıyorum sen her 2tarafadamı batırıonn
eryamandayim canim..esim organizede calisiyo ondan burdayiz..sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?