Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ya ben şimdi bu bir kaç günü değerlendireyimmi yoksa akıntıyımı bekliyim erenhava sen kaç gündür akıntım var demişsin ama bende hiç bişe yok kupkuru:1no2:

canım ben 10 gunu dr gttm ya ozamn yumurtlamıssın dedı ama ben kuruydum sonra 12 gunu tekrar dr gttm baktı yıne yumurtluyrdm ve ozamnda kuruydum ama bılrıkte olunca benden dıger aylara gore daha fazla sıvı geldı bunu sen fark etmesende eşınde fark edebılır. 3 4 gundr çok azda olsa vajınamı kaygan hıssedıyrm bugun 18 gunum ve bugunde oyle.sen mutlaka degerlendır bu gunlerı

ayy evet aynen bide melisa çayı içiriyorum normal çay vermiyorum akşamları, suratıma bi bakışı var sorma yine mi der gibi kaydirigubbakcemile3
bı hamıle kalda kurtulum senden sıyodur ama çekecegı bı kaç ay sonra zaten onla ışın bıtecekkaydirigubbakcemile3

sağol cnm gidip kendime güzel gecelikler almalıyım. eşorfman çekici olmuyor sanırım:kedi:

olurmu asıl o zaman alacak başına belayıdelikafadulden kusmalar nazlar cazlarsositososito
ama en azından boyle çalışmalar olmaycak yoruluyo adamlar makına gıbı.ozamn heycandan nazı da cazıda su gıbı ıçer.
bıduşunun hamıle oldugumuzu oğrenıyoruz sonra eşımıze dıyoruz kı ÇEKİLEBILIRSIN ARTIK

kızlar sizden bişey istiycem sağ kasık üstümde yumvarlak kocaman bi beze oluşmuş top gibi! bi kontrol edermisiniz sizdede varmı?

benı kaç gundr karıyer netten arıyolar bırı bankada çağrı merkezı ıstemyrm çağrı mer.ben bıde ıkı sene ışten çıkamıyosun çağrı mer.
bugunde sağlık hızmetlerı telefonla satış ıçın ne yapsam acep bıde hamıel kalırsam zor ogecıyo benım hamılelıgım yaaaa uff buda nerden çıktı aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…