Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Diyorum ama insan dayanamıyorum biliyorum. Şimdi bir tane test kaldı evde. O test orda dururken nasıl dayanacam pazara kadar bilmiyorum. lmaz:

Diyorum ama insan dayanamıyorum biliyorum. Şimdi bir tane test kaldı evde. O test orda dururken nasıl dayanacam pazara kadar bilmiyorum. lmaz:

hehey harikayız yav: evet işte duramıoruz: tamam canım: kan testi yaptırmıycam ama belim kopacak bu neyin neyi nesin fesi: hep beraber bekleyelim bakalım.

Heoz heyecan artsın canm ya :ecrin_bebek:eyvahedigeldismile

Ya zaten çok heyecanlıyım. Ne tuhaf hiç tanımadığın insanlar için dua etmek, heyecan duymak, onların sevincini hüznünü , telaşını paylaşmak ortak olmak..
Hayat budur işte...:lepi:

Kızlar avatarlarınıza güzel bebekler yükleyin yav: bakıyoruz: hazır bakmışken güzel meleklerimiz olsun..

Son düzenleme:
Ya zaten çok heyecanlıyım. Ne tuhaf hiç tanımadığın insanlar için dua etmek, heyecan duymak, onların sevincini hüznünü , telaşını paylaşmak ortak olmak..
Hayat budur işte...:lepi:

süperiz evet bende öyle: aynı hisleri paylaştığımız için ilgimizi çekiyor ve bilgileniyoruz: bilgi paylaşımı, heyecanlar , komiklikle , her şey çok güzel :enbuyukkk:

Ya benim akıntı koyu geldi biraz, içimi bir korku kapladı.

Akıntı geliyormu sürekli ?annesi yoksa meleğin artık bellimi olacak: oda belki bir habercisidir: çok pinpiirkleşme: Rabbim sağlıklı sıhhatli evrsin: varsın olsun: varsın diğer ay olsun canım: biraz şöyle bir rahatla: ayağa kalk silkele kendini: bizide heyacanlandırıyorsun.

Son düzenleme:
Genelde sürekli geliyor açık renkliydi bu sefer biraz koyu gibi geldi ya. Kızlar bu resimdeki benim kuzenimin kızı. Küçükken küsünce böyle dudaklarını büzüyordu.

TEMEL 'İN KOYUNU :)) (alın size bugünün fıkrası)
Temel in koyunu..

Ciftci Temel'in bir koyunu varmis. Butun gayrete

ragmen koyun gebe kalamiyormus.

Temel dusunmus tasinmis ve nam salan kocun sahibi

Idris ile konusmaya karar vermis.

Idris: -Tamam koyunun kocum ile ciftlesebilir ama 5

YTL alirim... der.

Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah

koyununu el arabasina oturtur Idris`in yolunu tutar.

Koyun ile Koc ciftlesir. Ama Temel

tedirgindir
ya hamile kalmazsa diye sorar: -Koyunumun hamile

oldugunu nereden anlayacagim?

Idris: -Sabah kalktiginda eger ayakta ise hamile

degil... eger yatiyorsa hamiledir... der.

Sabah olur Temel kosarak gider ahira ama koyun

ayaktadir. Oflayip yine el arabasina koyunu koyup

Idris in ahirina gider.

Bu sefer 3 YTL alir. Ayni seyi söyler Idris, ayakta

ise degil,yatiyorsa hamile...

Sabah olur ancak yine koyun ayaktadir. Yine gider

Idris in ahirina ve bu sefer ona aciyan Idris 1 YTL

alir ve hayvanlar yine ciftlesir.

Takip eden gün Temel in cani hic ahira gitmek istemez

ve karisi Fadime ye seslenir: -Su ahira bi baksana

koyun ne alemde ayakta mi, yatiyor mu?

Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar:

-Ee koyun ne durumda, ayakta mi yatiyor mu?

Kadin gülerek cevap verir:
-Ne ayakta ne de yatıyor,el arabasına binmis seni bekliyor.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kendimi aynen temelin koyunu gibi hissediyorumdelikafaduldendelikafadulden

:sm_cool::sm_cool:

:kedi:

mısafırım vardı açamadım bılg.herkeste heyecan dorukta bakalım kım patlatacak bombayı.yok bı değişiklik beklemedeyım.kantestı yaptrma gec dollenme olabılır ondan anlaşılmaz bekle bıraz daha.bıde yumurta akı gıbı akıntı bazen yumurtlamayı gosterıyormuş sen bı ıkı gun daha devam et ne olur ne olmazz sık dişini sağlam yapalım işimizi değilmi

aman yaptır gıtsın ozamn tutma kendını hihoyyytsana yaptrma dıyorum ama bende oleydım bu ay ne olduysa duruyorum ama gec dollenme olcagını duşunuyorum ondan.rahatlarsın bıraz gecen ay yaptrdım 1 saatte verdıler.ama bırde muayene olman gerekıyor sonucu solemıyolar yoksa yanı boşuna muayene parasıda verıyosun yoksa sonucu solemıyorlar bırde 70tl tutuyor muayeneyle bırlıkte ssk benım ozel sağlık sıg.vardı hıç ucret odemedım eger ozel sağlık varsa aklında bulunsun kulln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…