Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

günaydın canım: Hazirana hamile kalmayı planlıyorsan : haftaya doktora gidip testleri, tetkikleri yaptırdıktan sonra: korunmayacakmısınız?

tabi ki korunucaz ama 3-4 ay öncesinden gerekli testleri yapıp gerekirse kullanılması gereken ilaçlar falan olabilirmiş.Şimdiden önlem almak amacımız.Özellikle de bende zaman zaman kansızlık çıkabiliyor.

hı her zaman gittiğim bir hastane var özel: orda muayene ücreti 32 lira veriyorum: testlerimide yaptırıyorum: testesteronu karşılamıyoruz demişlerdi 60 lira vermiştim polikinlikler filan vermiyormu bilmiyorumki.

gecen bı yere armıştım 20tl demştı ozel ama sonucu solemıyorlar galıba bırde 1 gun sonra verıyorlar

sen azcık kan çıkar parmağından
iğneyle
idar testi varya ona kanını damlat
veta hcg çıkar orda o idrar testiylede yapılıo

şimdi bi polıkılınıgı aradım 20 tlymış sonucu 2 saate verıyomuş bırde muayene gerek yokmuş soyluyormış varmı yokmu dıye.demmkı ozel hastanelr oyle pahalı para tuzagı

yokkı test almam lazm işimde var utu yapyrm anneme gtcem yrn gomlek utulemem lazm eşimde almaz şimdibilmiyorumkismile

KIZLAR POLıKıNLıKTE:
KAN ALIP GEBELıK TESTıNE DAMLATMIŞLAR:KONUŞMAMIZ AŞAĞIDA ABLAMA POLıKıNLıKTE BÖYLE YAPMIŞLAR: YıĞENıM 1 YAŞINDA
sen azcık kan çıkar parmağından
iğneyle
idar testi varya ona kanını damlat
Beta hcg çıkar orda o idrar testiylede yapılıo
(iğnenin ucunu yak çakmakla) PıSKOPATLAŞTIK hehe öldüm ya gülmekten ben yapıcam ama nasıl?

Erenheva hakkaten acep kan damlatınca çıkar mı bende heeycanlandım. Bir test kaldı evde onu da öyle mi denesem. Ay gebe olduğumuzu öğrenicez diye yara bere içinde kalıcaz.:))

yaa kızlar bende dün öyleydim adet olcakmışım gibi bi ağrı bidee tatlı çekti cnm ama bugün gçtiii

canım beni heyecanlandırıyorsun yav:zaten şuanda çok heyecanlıyım.
bak test yöntemi yazdım: gebelik için test al: parmağının ucunu kanat ve damlat tabi cesarret edebilirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…