- Konu Sahibi CallCenter
-
günaydın canım: Hazirana hamile kalmayı planlıyorsan : haftaya doktora gidip testleri, tetkikleri yaptırdıktan sonra: korunmayacakmısınız?
aman yaptır gıtsın ozamn tutma kendını hihoyyytsana yaptrma dıyorum ama bende oleydım bu ay ne olduysa duruyorum ama gec dollenme olcagını duşunuyorum ondan.rahatlarsın bıraz gecen ay yaptrdım 1 saatte verdıler.ama bırde muayene olman gerekıyor sonucu solemıyolar yoksa yanı boşuna muayene parasıda verıyosun yoksa sonucu solemıyorlar bırde 70tl tutuyor muayeneyle bırlıkte ssk benım ozel sağlık sıg.vardı hıç ucret odemedım eger ozel sağlık varsa aklında bulunsun kulln
sen azcık kan çıkar parmağından
iğneyle
idar testi varya ona kanını damlat
veta hcg çıkar orda o idrar testiylede yapılıo
Bir de benim sancılarım yine başladı bir de az önce 3 kutu çikolata yedim. Regly öncesi canım çeker. Bana destek olun
yokkı test almam lazm işimde var utu yapyrm anneme gtcem yrn gomlek utulemem lazm eşimde almaz şimdibilmiyorumkismile
ay bende çok tatlın yıyrm bu gunlerde sankı ben ımde kasıklarım ağrımaya başladı
yaa kızlar bende dün öyleydim adet olcakmışım gibi bi ağrı bidee tatlı çekti cnm ama bugün gçtiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?