- Konu Sahibi CallCenter
-
KIZLAR POLİKİNLİKTE:
KAN ALIP GEBELİK TESTİNE DAMLATMIŞLAR:KONUŞMAMIZ AŞAĞIDA ABLAMA POLİKİNLİKTE BÖYLE YAPMIŞLAR: YİĞENİM 1 YAŞINDA
sen azcık kan çıkar parmağından
iğneyle
idar testi varya ona kanını damlat
Beta hcg çıkar orda o idrar testiylede yapılıo
(iğnenin ucunu yak çakmakla) PİSKOPATLAŞTIK hehe öldüm ya gülmekten ben yapıcam ama nasıl?
Erenheva hakkaten acep kan damlatınca çıkar mı bende heeycanlandım. Bir test kaldı evde onu da öyle mi denesem. Ay gebe olduğumuzu öğrenicez diye yara bere içinde kalıcaz.:))
Erenheva hakkaten acep kan damlatınca çıkar mı bende heeycanlandım. Bir test kaldı evde onu da öyle mi denesem. Ay gebe olduğumuzu öğrenicez diye yara bere içinde kalıcaz.:))
call center yenı ıcat buldu çamaşır suyundan sonra hayranım azmıne şu kzınopuyorumnanaktan
sabah kı duruyor caba onamı yapsamdelikafadulden
değer yaaaaa
acaba olurmuki evdeki yaptığım testlerde bana saçma geliyor ama oraya idrar yapın diyorlarrr
Valla mektubum ablama hemşire demiş: şuanda bununla test edebilriz diye: ellerinde gebelik testi varmış: kanı damlatmışlar : cesaretin varmı çoçuğa çarpıyor kalbim bir başka..
çok heyecanlandım: ablamla bu kadar net konuşamıyordum: yeni evliyim diye istemiyolar...
d_kupcu düşünebiliyormusun? kan tesi ayağımıza yok yok evimize geldi: hehe
canım polikinlikte hemşire söylemiş ablama.beta hsg ne gebelik testi ikiside aynı
sabah kı duruyor caba onamı yapsamdelikafadulden
bende sana çok ısındım biliyomusun: tanımadığım halde.. çok ilginç ama..
anneler size sesleniyorum: hemen eve gidip test etmek istiyorum..
ay evde bir tane testim var regl gününün geçmesinimi beklesem yoksa bende parmağımımı kessemonuda nasıl becereceksem
ay evde bir tane testim var regl gününün geçmesinimi beklesem yoksa bende parmağımımı kessemonuda nasıl becereceksem
CallCenter evde yap ozaman sen bu akşam işe arıyorsa gerçekten bizede habermerak ediyorum valla.anca yarın sabah okurum sonucunu merak ettim valla bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?