Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

acaba olurmuki evdeki yaptığım testlerde bana saçma geliyor ama oraya idrar yapın diyorlarrr

Erenheva hakkaten acep kan damlatınca çıkar mı bende heeycanlandım. Bir test kaldı evde onu da öyle mi denesem. Ay gebe olduğumuzu öğrenicez diye yara bere içinde kalıcaz.:))

Valla mektubum ablama hemşire demiş: şuanda bununla test edebilriz diye: ellerinde gebelik testi varmış: kanı damlatmışlar : cesaretin varmı çoçuğa çarpıyor kalbim bir başka..
çok heyecanlandım: ablamla bu kadar net konuşamıyordum: yeni evliyim diye istemiyolar...

Erenheva hakkaten acep kan damlatınca çıkar mı bende heeycanlandım. Bir test kaldı evde onu da öyle mi denesem. Ay gebe olduğumuzu öğrenicez diye yara bere içinde kalıcaz.:))

call center yenı ıcat buldu çamaşır suyundan sonra hayranım azmıne şu kzınopuyorumnanaktan

çok ılgınç ya eczanelerde nasıl test yapıyolar acaba eskıden ecz.de yapılırdıya test ler.bende bızımkılerle rahat konuşamıyorum ılkı duştu ya bundada kımseye soyleme fazla konuşma bu konu hakkında dıyıp duruyolar ama mumkunmu.

kızlar gelin birlik olalım gebelik testtinde hsg testi diyor: kan testindede beta diyor: ikiside aynı hormonun salgılamasını ölçüyor: ya ablama öyle yapmış polikinlik 10 dak. söylemiş: ispatlanmış bir şey
ben hemen eve gider gitmez yapıcam: bi kaç damla kaaaaaaan

gülmekten karnıma ağrı girdi: bu kez lütfen biri hamileyim desin sabaha: çok heyecanlıyım çok hemde..belki bende derim: zaten salata yaparken işaret parmağım kesin ara ara kanatıyorum: hehe alışık benim parmak.akşama salata yapayım bari..

CallCenter evde yap ozaman sen bu akşam işe arıyorsa gerçekten bizede haber merak ediyorum valla.anca yarın sabah okurum sonucunu merak ettim valla bende

CallCenter evde yap ozaman sen bu akşam işe arıyorsa gerçekten bizede haber merak ediyorum valla.anca yarın sabah okurum sonucunu merak ettim valla bende

ARKADAŞLAR BU TESTLERİN FİYATLARI NE BENİM
HİÇ BİLGİM YOK YAAAAAbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…