Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ayyy keşke valla salatayı arada sırada yapıyorum çalışınca herşeyin hazırına kaçıyoruz valla kocam yemek yemiyor kahvaltı olsun ona yeter sabah akşam yerr meyve bile yemiyorrr o yemeyince bende yemiyorum eve hep abur cubur alıyoruzz
ben en iyisi az daha bekliyim canım acır kesememki ayy cumaya kadar benim kırmızılar gelirse ne ala gelmezse çişeee devammmm :):teytey:

salata yap şekerim.. hehe

Aynen bende gülmekten bir hal oldum kızlar Allah iyiliğinizi versin.delikafadulden eşlerimiz kafayı yedi sanacak yakında.

ben çıkıyorum kızlar: canı acıyan beni kötü anmasın lütfen: hemen test alıp evde yapıcam kesinlikle duramam ben 3 damlacık kan nolcak yav. meleğime feda olsun: hayırlı akşamlar: netleşenin imkanı olursa nete girsin haberleriniz bekliyorum sabah hemen heberleşiriz.

Sende güzel haberlerle gel şekerimmmmm opuyorumnanaktan

ayyy bendemı yapsam ama şimdi kım gıdıp alcak bıde hep ecz.ler tanıdı artık benı hangısınden alcm kı:kedi:

valla adetiniz 1 gün geçince hemen belli olurmuş eczacıda demişti %99 doğru dyr bende regl dönemim geçsin öyle yapıyım kana bulamıyım testi korktum vallah

ahhh cnm hemen baktım nette sordum yokya bir kaç damlacık kannn
zemuszemus yapılır yani şip şakkk zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…