- Konu Sahibi CallCenter
-
CallCenter evde yap ozaman sen bu akşam işe arıyorsa gerçekten bizede habermerak ediyorum valla.anca yarın sabah okurum sonucunu merak ettim valla bende
salata yap şekerim.. hehe
ben kesin yaparım: ona göre haber veririm sabah..
ARKADAŞLAR BU TESTLERİN FİYATLARI NE BENİM
HİÇ BİLGİM YOK YAAAAAbilmiyorumkismile
gülmekten karnıma ağrı girdi: bu kez lütfen biri hamileyim desin sabaha: çok heyecanlıyım çok hemde..belki bende derim: zaten salata yaparken işaret parmağım kesin ara ara kanatıyorum: hehe alışık benim parmak.akşama salata yapayım bari..
arkadaşlar bu testlerin fiyatları ne benim
hiç bilgim yok yaaaaabilmiyorumkismile
sabah kadar çatlatcaksın bızı
Miratech gebelik testi(kaset) kullanıyorum ben 3 tl hemde :)
sudan ucuzzz
Aynen bende gülmekten bir hal oldum kızlar Allah iyiliğinizi versin.delikafadulden eşlerimiz kafayı yedi sanacak yakında.
canım yeni evliyiz: daha net bağlatamadık: laptop arabadann camı kırıp almışlar sağolsunlar: bilgisayarımızda gitti yani
ben çıkıyorum kızlar: canı acıyan beni kötü anmasın lütfen: hemen test alıp evde yapıcam kesinlikle duramam ben 3 damlacık kan nolcak yav. meleğime feda olsun: hayırlı akşamlar: netleşenin imkanı olursa nete girsin haberleriniz bekliyorum sabah hemen heberleşiriz.
gerçekten ucuzmuşşş yaaakaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar: canı acıyan beni kötü anmasın lütfen: hemen test alıp evde yapıcam kesinlikle duramam ben 3 damlacık kan nolcak yav. meleğime feda olsun: hayırlı akşamlar: netleşenin imkanı olursa nete girsin haberleriniz bekliyorum sabah hemen heberleşiriz.
valla adetiniz 1 gün geçince hemen belli olurmuş eczacıda demişti %99 doğru dyr bende regl dönemim geçsin öyle yapıyım kana bulamıyım testikorktum vallah
valla adetiniz 1 gün geçince hemen belli olurmuş eczacıda demişti %99 doğru dyr bende regl dönemim geçsin öyle yapıyım kana bulamıyım testikorktum vallah
ahhh cnm hemen baktım nette sordum yokya bir kaç damlacık kannn
zemuszemus yapılır yani şip şakkk zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?