Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlarrr ben kaçarrrr mesaim bitti yarın iş başı yaptığımda siteye girerim sizle muhabbet güzeldi devamı yarına iyiakşamlar hepinize öpüldünüz hamile olanlar yazsın lütfen sabahı iple çekiyorumm.byssssss

kızlar ben dayanamadım bu testı yaptım hemen gıdıp aldım sızden sonra ama dışarı çıktık yazamadım yıne tek çizgi gordukten sonra moralım bozuldu mafoldumben aman napım ya barı bı an once regl olsamda rahatlasam.ama tık yok hala gelen gıden yok:ecrin_bebek: sızde ne çıktı acep merak edıyorum

Üzülme cnm bozma moralini geç olsun güç olmasın.. Sen gönlünü ferah tut cnm

GÜNAYDINNNNNN HERKEZEEEEEopuyorumnanaktan

400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz.
bilmiyorumkismile

kızlar günaydın bende bi damla kan damlatabildim teste: bi kaç damlada idrar yani ikisi bir arada sempatiksalakcinni
ama malesef tek çizgi çıktı: gerçi benim bugün kan testi yapabileceğim tarih hafta sonuda idrar testi yapabiiyorum: serçe parmağım acıyor: hehe

canım hamile değilsen neden bu kadar uzadı anlamadım? Moralini bozma lütfen : moralleimizi yüksek tutalım: bak hamileysen bebeğin üzülür ona göre..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kan da bitti ne etcezz şimdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ikisibir arada nasıl oluyo ya alemsinnnnn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kan da bitti ne etcezz şimdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ikisibir arada nasıl oluyo ya alemsinnnnn opuyorumnanaktan

kan 1 damla damlatabildim: baktım kuruyor hehe bi kaç damlada idrar damlattım: ama bunu keşke bugün yapsaydım: çünkü hastaneyede gitsem polikinliğede gitseyim kan testinde varsa bebek bugün belli oalcaktı ama sabırsızya boshayallersmile

cnm benim kuzenimede doktor vermiş evli değil ama folik aside bünyenin ihtiyacı var diye doktora danışmadan kullanmayın derim ben

400 mcg Folik Asit kullanmalıymışızz bunun bir markası filan varmı arkadaşlar ???
Yoksa direk eczaneden alabilirmiyiz.
bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar topiklerde gezerken folik asit mesajınızı gördüm . Piyasada iki tane folik asit var biri folbiol ucreti 1 TL biri solgarın folic plus'ı oda yanlış hatırlamıyorsam 15 TL civarı bişeydi ikisininde farkı yok gönül rahatlığıyla folbiol kullanabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım zaten öncesinde içilmeye başlanıyor sonrada hamile kaldıktan sonraki 12 hafta içiliyor daha sonra elevit veriyor doktorlar belki biliyorsunuzdur tekrar yaptıysam kusura bakmayın. Allah isteyen herkese hayırlı evletlar nasip etsin. Hamile kalanlarınıza hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza, hamile kalmaya çalışanlarada Allah bir an önce kavuşmayı nasipetsin inşallah sevgiler...

Sağolasınn cnm opuyorumnanaktan

Bende araştırdım bütün herkez kullanıyor. Doktorlar hiç test yapmadan direk
verdikleri birşeymiş bu o yüzden alın kullanın diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…