- Konu Sahibi CallCenter
-
Sağolasınn cnm opuyorumnanaktan
Bende araştırdım bütün herkez kullanıyor. Doktorlar hiç test yapmadan direk
verdikleri birşeymiş bu o yüzden alın kullanın diyorlar...
Merhaba kızlar topiklerde gezerken folik asit mesajınızı gördüm . Piyasada iki tane folik asit var biri folbiol ucreti 1 TL biri solgarın folic plus'ı oda yanlış hatırlamıyorsam 15 TL civarı bişeydi ikisininde farkı yok gönül rahatlığıyla folbiol kullanabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım zaten öncesinde içilmeye başlanıyor sonrada hamile kaldıktan sonraki 12 hafta içiliyor daha sonra elevit veriyor doktorlar belki biliyorsunuzdur tekrar yaptıysam kusura bakmayın. Allah isteyen herkese hayırlı evletlar nasip etsin. Hamile kalanlarınıza hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza, hamile kalmaya çalışanlarada Allah bir an önce kavuşmayı nasipetsin inşallah sevgiler...
inş öyledir fazlada ümitlenmek istemiyorum bende ama içimdede bir his var sanki hamilesin dyr :)
arkadaşlar size yazışmamızı atıyorum bakın
ceylin hanım gunaydın
Cevre:
cevre hastanesı ben bahattın nasıl yardımcı olabılırım
ceylin:
günaydın
Cevre:
buyrun efendım , gunaydın
ceylin:
folik asit kullanımı için doktora başvurmak gereklimi yada kullanabilirmiyiz direk olarak
ceylin:
?
ceylin:
folik asit kullanımı için doktora başvurmak gereklimi yada kullanabilirmiyiz direk olarak
ceylin:
cevapp
Cevre:
1 sn efendım
ceylin:
ok
Cevre:
kadın dogum uzmanı tarafından kontrollerınız yapılmaktamı efendım
ceylin:
2ayda bir gidiyorum
ceylin:
ama folik asitten doktorlar bahsetmemişti
Cevre:
vitamın olarak kullanıp kullanmıyacagınıza kontrolunde oldugunuz hocam taktır eder
ceylin:
yani doktor tavsiyesi ile kullanabiliriz sadece doğrumu
Cevre:
en saglıklısı bu efendım
ceylin:
tamam tşk ederim
Cevre:
hocam tavsıyelerı dogrultusunda hareket etmenız daha ıyı
ceylin:
peki
Evet canım sende haklısın ama bu bir vitamin değilmi? benim bünyem zayıf yani kansızımda bunu muhakkak almam lazım diye düşünüyorum. yan etkisi varmı acaba?
sağol canım : Allah razı olsun: sorup almalı hemen eczaneye ozaman: beklemenin bir anlamı yok: hemen alalım d_kupcu: sen hamilemisin Zeynep?
sağol canım : Allah razı olsun: sorup almalı hemen eczaneye ozaman: beklemenin bir anlamı yok: hemen alalım d_kupcu: sen hamilemisin Zeynep?
Evet canım ben 25 haftalık hamileyim allah izin verirse Mayıs sonu - haziran başı alıcam kızımı kucağıma inşallah. Bende 3 aylık bir süreçten sonra hamile kaldım çok şanslı sayılırım yıllarca uğraşan arkadaşlarımız var bu nedenle hiç biriniz umutsuzluğa kapılmayın sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin psikoloji çok çok önemli kendinize çok dikkat edin.
açıkcası benimde korkum yan etkisinden folik asit içeren besinler var onları ullanıyorum ben aslında
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin: küçük meleğine kavuşmaya az kalmış..
peki bizim topicte çoğumuzun regyli zamanı geldi yada geçiyor ama henüz tık yok: belirti yok: senin bize tavsiye debileceğin yada ilk ayda yaşadığın fiizksel yada ruhsal değişiklikler neydi? Tiyo verebilirmisin?
hım canım tam düzenli yazdıklarını kullanabiliyorsan sorun yok: ıspanığı falan zaten bol beol hamile kalınca doğurduktan sonra yemeliyiz ama folik asiti belli bir süre sonca bırakıcaz diye biliyorum: sende folik asite geç: 3 ay sonra filan bırakınca listendekilere devam edersin.
sessizlik çöktü birinin kızı oldu sanırım arkadaşlar nereye gittiniz yahuuuu
Canım burdayım : hı: kis mi canım : geçmiş olsun: bende ara kanamalarım oluyor: kisden şüphelendi doktor: işte testlerimi yaptı: şükür bir sorun yok: bir yıla kadar bebeğin olmassa gelme diyor: bende ara kanamam olursadam ı gelmeyim dedim? ozaman gel bi hap verelim dedi: önemsemedi fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?