Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

tds dun bı baktım uzyan akıntı var yıne ama çok uzadı ıncecık 10cm felan oldu ama bız dun çalşmadk yorulduk artık ben hala yumurtluyomuyum ne dersn

eğer hamilelik gerçekleşirse yumurtlama sonrası uzayan akıntı devam ediyor ama gerçekleşmezse kuruluk oluyor normali bu ama bazen vücut düzenide şaşabiliyor benim bu ay akıntı hiç bitmedi kanamada gecikti ama yok belli olmuyor canım akıntı her zaman doğru ip ucunu vermiyor

inşallah canım ama psikolojik değildir sen bu ay baya sakindin geçen aylara oranla hiç takmadın nerdeyse doktorun faydası oldu

sende fark etmıssın sakınlıgımıı evt bu ay sakınım dr çok faydası oldu belırsız bı telaş vardı onceden bende.eşım ve arkadaşlarımda sakınsın dıyo eşimi çok etkılemışm bana şimdi şimdi soyluyyor benıde çok strese sokuyordun dıyo

ahmet985 canım yazdıklarımızdan alıntı yaparak yazarsan daha iyi olur çünki cevaplar karışabiliyor

korundugumuzda hep gorurdum uzayan akıntıyı dıkat etmezdım.korunmayaı bırkatıktan sonra ılk defa bu ay bu kadr net gordum bız yıne çalışalım en ıyısı

stres çok kötü yaa vücudu mafediyor farkına varmıyoruz sakin olmalıyız

korundugumuzda hep gorurdum uzayan akıntıyı dıkat etmezdım.korunmayaı bırkatıktan sonra ılk defa bu ay bu kadr net gordum bız yıne çalışalım en ıyısı

evet garanti olsun çalışın belki yumurtlama vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…