- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.081
tds dun bı baktım uzyan akıntı var yıne ama çok uzadı ıncecık 10cm felan oldu ama bız dun çalşmadk yorulduk artık ben hala yumurtluyomuyum ne dersn
inşallah canım ama psikolojik değildir sen bu ay baya sakindin geçen aylara oranla hiç takmadın nerdeyse doktorun faydası oldu
eğer hamilelik gerçekleşirse yumurtlama sonrası uzayan akıntı devam ediyor ama gerçekleşmezse kuruluk oluyor normali bu ama bazen vücut düzenide şaşabiliyor benim bu ay akıntı hiç bitmedi kanamada gecikti ama yok belli olmuyor canım akıntı her zaman doğru ip ucunu vermiyor
sende fark etmıssın sakınlıgımıı evt bu ay sakınım dr çok faydası oldu belırsız bı telaş vardı onceden bende.eşım ve arkadaşlarımda sakınsın dıyo eşimi çok etkılemışm bana şimdi şimdi soyluyyor benıde çok strese sokuyordun dıyo
korundugumuzda hep gorurdum uzayan akıntıyı dıkat etmezdım.korunmayaı bırkatıktan sonra ılk defa bu ay bu kadr net gordum bız yıne çalışalım en ıyısı
korundugumuzda hep gorurdum uzayan akıntıyı dıkat etmezdım.korunmayaı bırkatıktan sonra ılk defa bu ay bu kadr net gordum bız yıne çalışalım en ıyısı
benim akıntılar hiç uzamıyo duruyo öyle
benim akıntılar hiç uzamıyo :uhm: duruyo öyle
akıntıdan bir miktar eline alınca iki parmak arasında kopmadan uzaması gerek öyle olunca muhtemelen yumurtlama günü oluyor
akıntıdan bir miktar eline alınca iki parmak arasında kopmadan uzaması gerek öyle olunca muhtemelen yumurtlama günü oluyor
kızlar dr Recai Pabuççu hakkında bilgisi olan varmıdır
kızlar dr Recai Pabuççu hakkında bilgisi olan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?