Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar call centere aradım şimdi dr gtmiş muayene olmuş sorun yok demiş bı ılaç vermış 5gun kullanmasını soylemış ve adetın 11 gun dr gıdeckmış yumurtlama takıbı ıçın

kızlar call centere aradım şimdi dr gtmiş muayene olmuş sorun yok demiş bı ılaç vermış 5gun kullanmasını soylemış ve adetın 11 gun dr gıdeckmış yumurtlama takıbı ıçın

ee yani bu ay hamile değilmi? kesin klomen vermiş. Allahım hepimizin sonu klomen gibi görünüyor:1no2:

şimdi callcenter a msj attım ne yaptın merak içindeyim diye cvp bekliyorumeyvahedigeldismile

kızlar moralim bozuk bugün, çünkü 2 gündür çalışma olamadı,16. ve 17. günümdü, uyuyakalmışım, eşimde kaldırmamış beni, çok kızdım ona, en verimli günlerim boş geçti galiba, bu ay yine hamile kalamıcam... uyandırmaması beni deli ediyor..delikafadulden

Kızlar yarın sabah doktora gidiyommm.
Bir muayene olam bakam ne diyecek....
bebiş olabilirmi ... varmı... ne zaman .....eyvahedigeldismile

bence ben hamileyim bebikim çünkü karnımda hiç bir ay olmayan ağrılar girip çıkıyor ovülasyon döneminden bu yanalaelaelaelaelae

ayy inşallah canım ya ilk defa biri hamileyim diyo ne güzel bişey, hissedersin zaten sen, yarın gidince yumurtalarına baktırcan dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…