Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ayy inşallah canım ya ilk defa biri hamileyim diyo ne güzel bişey, hissedersin zaten sen, yarın gidince yumurtalarına baktırcan dimi?

neye bakacak hiç bilmiyorum ama eğer hamileysem en ince ayrıntısına kadar yazacam belirtilerialkisalkisalkis

eftalya ve syavuzz dan haber varmı kızlar? katre senin de yarın son günün? en az birinizden iyi haber gelsin artıkk..

Slm kızlar dün hastaneye gittim, yumurtlamışım, eser yok, ama regyli olamadım, kan testi yaptılar 2,11 değeri çıktı, regyli olmam için bir ilaç yazdı henüz almadım.regylimin 10.günün yumurta takibi yapılacak.

yarın bende dra gidiyorum hadi bakalımolumunekankayizsmile

bebiş varmıdır ki ayyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım inş. güzel bi haber getirirsin bize..:Saruboceq:

sağol cnm inşallah hayırlısı olur...
Ayyy çok heyecanlıyım canlarım çok. Garip olacak 8 yıl sonra doğum evine ilk defa gireceğim. Aslında o günleri hatırladıkça ayaklarım geri geri gitmiyor da değil hani..
Ama gitmem lazım dimi eyvahedigeldismile

git tabiki ne var ne yok öğren a.s

hayırlısı olsun call center en azından kafan rahatladı sorun yok

sorma canım ya! bu arada akıntının bebekle yada yumurtalamayla çok fazla ilgilisi yokmuş, akıntıya takılma sakın diiyo, kürlerimizede çok güldü bu arada! 1 yıla kadar müdahale edemeyiz diyor, her hangi bir problem yokmuş çok ilerde gerekirse tüplere bakıp rahim filmi çekeriz dedi.ama çok erkenmiş her hangi bir problem yokmuş. çok rahatım ya zaten dişlerim problem olmuştu, sızlıyolardıya,,

biz boşa mı bakıyoruz akıntılarımıza yani, o kadar şey yiyoruz kilo aldık onlar yüzünden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…