Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

gerçekten ağlıcam ama katre yaa, gözlerim doluyo, duramıyorum napsam ki?

cnm benim yaaaa. bak tıbben çok doğru olmayabilir ama eğer mantarsan vaginanda bol miktarda beyaz akıntı vardır tortu halinde ellerini güzelce yıka sonra tuvalette orta parmağınla vajinanı yokla içini. eğer geliyorsa bu akıntıda eline içini iyice parmağınla temizle sonra da stilex diye antialerjik bir krem var vajina içine değil ama dışına bu kremi sür hamileliğe zarrı yok. ben alerjik olduğum için sürekli kullanıyorum rahatlatacaktır senide eminim. çok geçmiş olsun cnm

dünde söylemiştim ya beyaz yoğurt gibi ve kokulu bi akıntı var, mantarım galiba ama merhem kullanmaya çekiniyorum...

merhaba arkadaşlar

siteye yeni üye oldum bölümleriniz paylaşımlarınız çok güzelalkisalkisalkis
17 aylık evliyim ve artık hamile olmak istiyorum.bir arkadaşım bu forumda ateş ölçme ile hamile kaldı ama ben ondan bişey anlamadım:kedi: ve yumurtlama dönemi hesaplayıcısıyla adet günümün son gününden itibaren 5-6 gün boyunca deneme yaptım ve şuan pazar regl olmazsam şayet test yapıcam.off çok heycan verici:kedi:

sizinle paylaşmak istedim.herkese iyi günlerr.artık takipçinizim

aramıza hoşgeldinnn!!!valaa ben de beceremiyorum ısı takibini çok oynak benim derecelerim:)))zaten koyverdim gitsin durumundayım şu anda :teytey:
inşallah regl olmazsın tatlım...takipçimiz ol da her zaman yaz ki biz de seni takip edelim:))öptm canım

hoşgeldin gamze...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…