- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.201
delikafaduldendelikafadulden valla bugün süpersiniz demek parçalayacaksın haa:roflol: şaka bir yana mantar olmuş olabilirsin
gerçekten ağlıcam ama katre yaa, gözlerim doluyo, duramıyorum napsam ki?
kizlar eczaneden geliyorum simdi ucuk kremi aldim..dayanamadim 2 tanede gebelik testi aldim ama yapmiycam hemen..
cnm benim yaaaa. bak tıbben çok doğru olmayabilir ama eğer mantarsan vaginanda bol miktarda beyaz akıntı vardır tortu halinde ellerini güzelce yıka sonra tuvalette orta parmağınla vajinanı yokla içini. eğer geliyorsa bu akıntıda eline içini iyice parmağınla temizle sonra da stilex diye antialerjik bir krem var vajina içine değil ama dışına bu kremi sür hamileliğe zarrı yok. ben alerjik olduğum için sürekli kullanıyorum rahatlatacaktır senide eminim. çok geçmiş olsun cnm
ya katre yap bence çıkar hamileysen yaaa:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum bölümleriniz paylaşımlarınız çok güzelalkisalkisalkis
17 aylık evliyim ve artık hamile olmak istiyorum.bir arkadaşım bu forumda ateş ölçme ile hamile kaldı ama ben ondan bişey anlamadım:kedi: ve yumurtlama dönemi hesaplayıcısıyla adet günümün son gününden itibaren 5-6 gün boyunca deneme yaptım ve şuan pazar regl olmazsam şayet test yapıcam.off çok heycan verici:kedi:
sizinle paylaşmak istedim.herkese iyi günlerr.artık takipçinizim
merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum bölümleriniz paylaşımlarınız çok güzelalkisalkisalkis
17 aylık evliyim ve artık hamile olmak istiyorum.bir arkadaşım bu forumda ateş ölçme ile hamile kaldı ama ben ondan bişey anlamadım:kedi: ve yumurtlama dönemi hesaplayıcısıyla adet günümün son gününden itibaren 5-6 gün boyunca deneme yaptım ve şuan pazar regl olmazsam şayet test yapıcam.off çok heycan verici:kedi:
sizinle paylaşmak istedim.herkese iyi günlerr.artık takipçinizim
yaaaaaaa kendimi zor tutuyom zaten..yapmiycam bekliycem bu ay:1no2:
bugün yada yarındı regl tarihiklava:[/QUOT
az kalmış amaan accuk daha duruversin ne olur ki negatifi görünce morali bozulmasın soora ilk zamanlar çıkmayabiliyo aybalam:)...
bugün yada yarındı regl tarihiklava:[/QUOT
az kalmış amaan accuk daha duruversin ne olur ki negatifi görünce morali bozulmasın soora ilk zamanlar çıkmayabiliyo aybalam:)...
kız varya içime bir dert düştü ya ikiz değilse diye doktorlarsitesi diye bir yer var üye oldum hergün bir soru hakkın var. dün sordum bende ikiz 5. haftada belli oluyormuş ikiz değilse inş. hamile değilimdir.:1no2:
valla süpersin bide şu gün iş götürdü bugün kocası reddetmiş dersek tam olacak:roflol::roflol:
kız varya içime bir dert düştü ya ikiz değilse diye doktorlarsitesi diye bir yer var üye oldum hergün bir soru hakkın var. dün sordum bende ikiz 5. haftada belli oluyormuş ikiz değilse inş. hamile değilimdir.:1no2:
kız sen hamile misin de ? ikiz mi diye düşünüyon?
sen nie bu kadar istiyosun ikiz?zor olma mı ya? ya bu nie sailormoon alıcısı vericisi dio ki yaaa?bu cümle benim diil ki?
sen nie bu kadar istiyosun ikiz?zor olma mı ya?
bide çalışıyo, bide kızı var, bu hatun canına susamış...-tatlicadiarzu-
kız sen hamile misin de ? ikiz mi diye düşünüyon?
bence hamileyim. çünki gerçekten gözlerim bir tuhaf kirpikler üstüste ve çapaklı gözüm 3 gündür. karnım davul gibi ama acıkıyorum. yani hem şişkinlik hissediyorum hemde acıkma. birde kabızlık başladı bir haftadır.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?