Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bebikim bende bilmiyorum hiç ama eşim 16 yıl bakırköy kadın doğumda çalıştı o yüzden aistanlığından biliyor dr ları eli iyimi nasıl diye. istersen verdiğin ismi ona sorayım yada senin için farketmezse benim için araştıracak eşim dr arkadaşlarına soracak. istersen aynı dra gideriz yalnız ben kapalı olduğum için öncelikle bayan istiyorum ama çok çok iyi bir erkek bulursamda hayır demeyeceğim.

hoşgeldin cnm benim hiç bilgim yok bu konuda ama bakabilir gibime geliyor:uhm:

olur canım tabi çok sevinirim, bayan olması tabi çok rahat olur benim içinde ama çok iyi bi doktorsa erkekte olur, dertlerimize deva bulsun da napalım, bana haber verirsen sevinirim!

oh oh sunlara bak yaaa beraber gitcekler dr´a.call nerdesinnnnn????ankaradakiler hemen beraber dr´a gidiyoruzzz:smiley-cool:

internetten araştırdınmı hiç tam olarak nerde çalışıyormuş bu dr

http://www.doktornevra.com/ sitesi bu, şişli de kliniği var, haftaiçi öğlene kadar Türkiye Hastanesi'nde (Okmeydanı) çalışıyor, ben hastaneye giderim gidersem. Ama iyi bi doktor falan diye duydum, Ebru Şallının falan doktoru, onun kitabında okumuştum bide.

adete bir hafta kala eğer hamilelik olacaksa rahim duvarı kalınlaşıyormuş kadın çok çok iyi durumda rahim hazırlanıyor dedi. ayın 22 si regli günüm cnm

ay hadi bakalım inşallah canım yaaa:)))çok sevinirim hamiş olursan..ne güzel yumurtlama takibi yaptırıyosun :)))
selam canım nasılsın
iiyim canım nolsun işte...işyerindeyim..şimdilik bi şey yok belirti falan bekliyorum ööle işte...

oh oh sunlara bak yaaa beraber gitcekler dr´a.call nerdesinnnnn????ankaradakiler hemen beraber dr´a gidiyoruzzz:smiley-cool:

katre 23 nisan tatilinde ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz. radyolog ya hemen baktıracam ona belki dikkatli bakarsa gebelik olursa yani görebilir diye düşündüm

evet ya bende dün onu yazdım akıtı her zaman doğru ip ucunu vermiyor biz takılıyoruz demek kürlerimize güldü ha faydası olmazmı dedi

20 yıllık iş haytımda ilk defa duyuyorum dedi! bende millet utanmıştır benim kadar samimi konuşamamıştır edim içimden hehe

valla pekte takip sayılmaz ya kadın ilaç kullandığımı bilmiyor. diyorki adet olursan 3 ay sonra ilaca başlarızkaydirigubbakcemile3

katre 23 nisan tatilinde ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz. radyolog ya hemen baktıracam ona belki dikkatli bakarsa gebelik olursa yani görebilir diye düşündüm

yaa ne güzel..senin zaten olmama sansin cok az 1 tane evladin var zaten ins hayirlisiyla ikizlerinde gelcek...biz napcaz bakalim ins olur bizimdesenağlamasenağlama

20 yıllık iş haytımda ilk defa duyuyorum dedi! bende millet utanmıştır benim kadar samimi konuşamamıştır edim içimden hehe

bazı drlar alternatif tıpa inanmıyor hiç. ama bence var neticede bir çok ilaçta bitkilerden yapılıyor. ben bu kürlere inanıyorum baksan kadın 15mm lik yumurtaya gelişip çatlaması çok zor dedi bu saatten sonra ama 3 günlük kür bile 15. günümden sonra yumurtayı olgunlaştırıp çatlatmaya yetti:Saruboceq:

yaa ne güzel..senin zaten olmama sansin cok az 1 tane evladin var zaten ins hayirlisiyla ikizlerinde gelcek...biz napcaz bakalim ins olur bizimdesenağlamasenağlama

bu iş nasip işi hiç belli olmaz katreciğim. benim arada korunamadığım günlerde oldu o zamanlardada hamile kalmadım. bence bu ay ilaçtan dolayı ovülasyon oldu birde kürlerin etkisine kesin inandım artık bizzat yaşadım çünki

call hic sorma yaa moralim bozuluyo kilo isine ama napiyim mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım ya yanlış anlama lütfen bende kilo almak istiyorum çok fazla! ama büny yakıyor! hamilelik dönemimde inş alır veremem ! ama senin dikkat etmen lazım bence elinizde olan bir şey değilmi kilo vermek!

dküpçü ve syavuzda bugün dr a gideceklerdi. naptılar acaba? benim alt kat olunca resmen canlı yayın yapıyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…