- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.421
heozz sana bişey sorcam canım, istanbul'da hangi doktorlar iyi kadın doğumda senin bilgin vardır? Op Dr Nevra Topalismailoğlu 'na gitmeyi düşünüyorum bu ay gebe kalmazsam, bana yakın çalıştığı hastane, senin bilgin varmı? bide kimler istanbulda yaşıyo kızlar ?
ben zaten semt polikliniğinin üst katında çalışıyorum. alt katım kadın doğum sağlık personeli olduğum içinmi bilmiyorumki:uhm:
merhaba kızlar. Ne var ne yok. CallCenter ne yaptın. Dün okudum doktora mı gittin ne dedi. Bir şey sorucam ben bu fitillerde bitince doktora gidicem ya tekrar smear testi mi yapar. Mikrop gitmiş mi diye bakmak için bilginiz var mı.
çok şanslısın canım ya , bide ben devamlı izin alıp gidemiyom, dr. nevra nasıl ?duydunmu hiç?
bebikim bende bilmiyorum hiç ama eşim 16 yıl bakırköy kadın doğumda çalıştı o yüzden aistanlığından biliyor dr ları eli iyimi nasıl diye. istersen verdiğin ismi ona sorayım yada senin için farketmezse benim için araştıracak eşim dr arkadaşlarına soracak. istersen aynı dra gideriz yalnız ben kapalı olduğum için öncelikle bayan istiyorum ama çok çok iyi bir erkek bulursamda hayır demeyeceğim.
bebikim bende bilmiyorum hiç ama eşim 16 yıl bakırköy kadın doğumda çalıştı o yüzden aistanlığından biliyor dr ları eli iyimi nasıl diye. istersen verdiğin ismi ona sorayım yada senin için farketmezse benim için araştıracak eşim dr arkadaşlarına soracak. istersen aynı dra gideriz yalnız ben kapalı olduğum için öncelikle bayan istiyorum ama çok çok iyi bir erkek bulursamda hayır demeyeceğim.
internetten araştırdınmı hiç tam olarak nerde çalışıyormuş bu dr
oh oh sunlara bak yaaa beraber gitcekler dr´a.call nerdesinnnnn????ankaradakiler hemen beraber dr´a gidiyoruzzz:smiley-cool:
adete bir hafta kala eğer hamilelik olacaksa rahim duvarı kalınlaşıyormuş kadın çok çok iyi durumda rahim hazırlanıyor dedi. ayın 22 si regli günüm cnm
iiyim canım nolsun işte...işyerindeyim..şimdilik bi şey yok belirti falan bekliyorum ööle işte...selam canım nasılsın
oh oh sunlara bak yaaa beraber gitcekler dr´a.call nerdesinnnnn????ankaradakiler hemen beraber dr´a gidiyoruzzz:smiley-cool:
evet ya bende dün onu yazdım akıtı her zaman doğru ip ucunu vermiyor biz takılıyoruz demek kürlerimize güldü ha faydası olmazmı dedi
ay hadi bakalım inşallah canım yaaa:)))çok sevinirim hamiş olursan..ne güzel yumurtlama takibi yaptırıyosun :)))
iiyim canım nolsun işte...işyerindeyim..şimdilik bi şey yok belirti falan bekliyorum ööle işte...
katre 23 nisan tatilinde ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz. radyolog ya hemen baktıracam ona belki dikkatli bakarsa gebelik olursa yani görebilir diye düşündüm
20 yıllık iş haytımda ilk defa duyuyorum dedi! bende millet utanmıştır benim kadar samimi konuşamamıştır edim içimden hehe
yaa ne güzel..senin zaten olmama sansin cok az 1 tane evladin var zaten ins hayirlisiyla ikizlerinde gelcek...biz napcaz bakalim ins olur bizimdesenağlamasenağlama
Jinekolog Operatör Doktor KAĞAN KOCATEPE var bide Levent'te...
call hic sorma yaa moralim bozuluyo kilo isine ama napiyim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?