Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım test yaptım dün amanegatif bugün yapmadımm beklemedeyimm hala rregl olmadım olmazsam gidicem doktoraa sen naptın ?

canım bugün 40.günüm farlutal kullanıyorum ! adet söktürücü 5 gün kullanıcam 11. gün yumurta takibi için gidicem! gelişmelerle ilgli bize muhakkak bilgi ver.

Son düzenleme:
bi kaç gündür giremedim nete.dr daydım.biliyosunuz ben bu ay iğne kullandım.8.gün 14 mm,10. gün 16mm,12.gün yani dün 19mm 3 tane yumurtam oluştu ve dr çatlatma iğnesi vurdu.bugün ve yarın ilişki verdi.1 mayısta tekrar gitcem.dr gebelik testi yapacak.bana dua edin nolur bu defa olur inş.:ecrin_bebek:

kizlar ben geri geldim bisey sorcam..yaa benim akintilar cok az normalde cok olmasi lazim deilmi??uzayan akintilarimda olmadi bu ay...normalmi??bide gögüslerim sürekli sekil dgistiriyo bi bakiyom ucunun rengi kararmis cevresi genislemis damarlari okadar net görünüyoki bazende geciyo normale dönüyo neden acaba fikri olan varsa yazarsa sevinirim adet günümdeyim ama agrim yok buarada

mrb katre karardıysa gogus uçların hamıelık belırtısı dıyolar ama.call centerın dr uzayan akıntıyla alakası yok demış ya.test yapsana nasl dayanıyorsun

kızlar ruyamda eşimle tatıle gıdıyormusuz havuza grcekmısız otelden paket verıyolar bıze ıçını açıyorum havluların yanında ıkı tanede de gebelık testı çıkıyor şaşırıyorum dıyorum bu ay ecz.almama gerek kalmadı hemde ıkı tane koymuşlar ıçıne nerden bılıyolar acaba dıyorum

GEBELıK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMıLELERıMıZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARıHı.

CALLCENTER------8NıSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NıSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NıSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NıSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NıSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NıSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NıSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELıNSEE----------24NıSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NıSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBıKıM-------------30 NıSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NıSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NıSAN----------3

Son düzenleme:
Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan

Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.

Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.

Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:

üzülme cnm geçmiş olsun bundada bir hayır vardır. kpss ne zaman belki ondan sonra düşünürsün bebeği. Allah yardımcın olsun eşinde bence bebek olsuktan sonra mutlu olacaktır. ben öyle düşünüyorum yaniboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…