Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil eskiden olduğu gibi doğunca da öğrenilir ne olcak her iki cinsede uyacak hazırlıklar yapılır sonrada büyüdükçe alınır

canım ya çok güzel, Allah size o sabrı vermiş, çok güzel o kadar bekledine değdi yani, 2 tane birden geliyor, ne mutlu size.a.s.

eet cnaım degdı vallahı 2 bucuk yılı askın bır zaman bekledım ben onalrı sabırla bekledım hamılelerı gorupte ıcım yana yana bekledım bır ALLAH bılır bır ben bılırım rabbıme sukur zamanı geldıve 2 tane bırden layık gordu bana naptımda onun bu lutfuna mashar ldum bılemıorum nekadra sukretsem azdır mafoldumbensenağlama
of gene duygulandım cok

sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil eskiden olduğu gibi doğunca da öğrenilir ne olcak her iki cinsede uyacak hazırlıklar yapılır sonrada büyüdükçe alınır

haklısın canm en onemlısı saglık
ama ınsan ole merak edıorkı

kızlar sızlerde bnm ıgıbı eskı hamılekalmaya calısırken yazdıgınız yazıalrı okuyup okuyup sukredeceksınız ınanın bana heygıdı gunelr dıceksınız rabbım sızlerınde sabrını bosa cıkarmıcak emınım oyle buyukkı o cektıgımız sıkıntıların meyvesını mutlaka verıor bızlere yeterkı sabır ve sukur etmeyı bıelleım

ben bile duygulandım yani çok güzel bi lütuf...

nekadar suredır ugrasıorsunuz canım drlar ne teshıs koymustu sızlere bana drum tumurtlama tembellıgı demıstı

benimde bir kızım var 3 yaşında ikinci için uğraşıyoruz bu 4. ayımız bakalım ne zaman gelecek ikinci ilkinde hemen olmuştu

ay kızlar bılmemmı o cosmaları herseyı hesaplıorduk cok ıyı anlıorum sızı bende hamılekalmadan once en son kullandıgım ılac progestandı sende kllanıosun snaırım progestan kullandım klomen kullandım olmadı tedabvıyı bıraktım 2 ıncı ay hamıleyım
sizlere dua edıorum ıns en kıs azamanda rahmınıze tutunsun yawrularınız

gercı heoaz bana belırtılerını soeldı 2 yumurtası catlamıs pıyasada yokmus yumurtalar ve rahım kalınlasmıs ve soeldıgı dıger belırtılere bakarak ben ona yuzde yuz hamılesın demsıtım ıns kızı bosuna umıtlendırmemısımdır 1 hafta sonr atest yapıcak ıns hayırlı haberlrını alırız

evt kullanıyorum, regli düzenlesin ve embriyoyu tutsun diye, inş. yararını görürüm canım, çok umutluyum, hiç üzüntü yapmıyorum şuan, inş. çok beklemem, çünkü bende 2007 yılında evlendim, bayağı süre çocuk düşünmedik, martta başladık çalışmalara, beklemek istemiyorum, Rabbim layık görürse, alıyım bebikimi kucağıma... sağlıkla...

inş. oda ikiz çok istiyoo, inş. olur.. :Saruboceq:

ALLAH gonlune gore versın ınsss

ımm LLAH bagıslasın cnm ıkıncıde oglan geırse ınss tadından yenemz

inşallah canım bir kız bir oğlan diye insanın gönlünden geçiyor ama sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah Allah ne nasip ederse artık

inşallah canım bir kız bir oğlan diye insanın gönlünden geçiyor ama sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah Allah ne nasip ederse artık

boshayallersmile :kedi: kızlar ben yarım saat musadenızı ıstıorum artık sık sık gorusucez ıns bıraz dınlenmem lazım fazlaa pc radyasyn bılıorsunuz bebekelr ıcın gene gelıcem cankuslar optum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…