Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ben 2 gün giremicem, kısa bi tatile çıkıcam, inş. döndüğümde iyi haberlerle karşılaşırım, herkes kendine iyi baksın olumunekankayizsmile rahat olsun, güzel bi haftasonu geçirsin, dönüşüm muhteşem olacak.... Beni özleyin...zemuszemus

iyi tatiller canım dinlen eğlen gel

çok geçmiş olsun canım! doktorlar bizleri rahatlatıyorlar , çok iyi yapmışsın canım! evet 1 yıl olmadan bebek için herhangi bir müdahale etmiyorlar! rahatlatması çok iyi olmuş canım! kasmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz evet yaa! ben stresten bugün 41.günüm regyli olamadım düşün! kesinlikle çok rahat olmamız lazım!

kaydirigubbakcemile5

canım eftelya dün yazmış sabah yapmış negatif çıkmış bugün yaptımı bilmiyorum!Katre sen naptın pazartesiyimi bekliyosun?

ewt canim yaa beklemedeyim..suan bi belirti yada bisey yok göslerim sisiyo bi iniyokaydirigubbakcemile3 aksam biraz belim agridi sadece okadar bilmiyorum ins olur yaa pek ümitlenmek istemiyorum sonra cok üyülüyorum:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım ! hehe doktor anladı yani! az aldı zaten testi ne zaman yapıcaksın canım bize kesin haber ver!

ewt canim yaa beklemedeyim..suan bi belirti yada bisey yok göslerim sisiyo bi iniyokaydirigubbakcemile3 aksam biraz belim agridi sadece okadar bilmiyorum ins olur yaa pek ümitlenmek istemiyorum sonra cok üyülüyorum:Saruboceq:

çok üzülcek bir şey yok ki canım! bu ay olmassa diğer ay! şükürler olsun sağlığımız sıhhatimiz iyi!

çok üzülcek bir şey yok ki canım! bu ay olmassa diğer ay! şükürler olsun sağlığımız sıhhatimiz iyi!

cok sükürki ewt...neyse oluruna birakcam artik olursa olmazsa Rabbim hayirlisini versin vardir bi zamani aslinda maddiyati bekliyo bizim veletkaydirigubbakcemile3 esimde öyle dio zamani var die..yeni evliyiz yaa gelirimiz belli evde kira aslina cocuk olsa sua bakamayiz masraflarini karsilayamayiz..hayirlisi olsun zamanini bekliyo bence

Çok duygusallaştım kız sabah sabah maffoldum, Allahım sapasağlam kucağına almayı nasip etsin ikisinide canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…