- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.601
kızlar ben yarım saat musadenızı ıstıorum artık sık sık gorusucez ıns bıraz dınlenmem lazım fazlaa pc radyasyn bılıorsunuz bebekelr ıcın gene gelıcem cankuslar optum hepınızı /QUOTE]
sen dinlen tabi görüşürüz inşallah yine öptük
ben 2 gün giremicem, kısa bi tatile çıkıcam, inş. döndüğümde iyi haberlerle karşılaşırım, herkes kendine iyi baksın rahat olsun, güzel bi haftasonu geçirsin, dönüşüm muhteşem olacak.... Beni özleyin...
selam kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklarımda ki kistlere baktırdım çikolta kistleri dediğimiz kistlerin var ilaç ve ameliyat diyemem önemsi kistler dedi hamileliği engellermi dedim hayır hamile kalabilirsin dedi yumurtlarımıda gördük 3 tane yumurtam varadetim yeni bitti 9 aylık evliyim dedim ozaman 9 ay daha bekle ozamana kadar olur bebğin dedi olmazsa gel dedi 2011 ocak ayına testlerimi yapacaklar çok iyi bir doktordu çok memnun kaldım içim rahatladı artık bebiş çalışmalarına kendimi kasmadan devam edicem .sizler nasılsınız bu arada
eftelya nerdesin yaa! naptın çatladık burda! günaydın herkese!
geniş topik ailemize yeni katılan sevgili arkadaşlar hoşgeldiniz der bizimle olan hamilelik serüveninizde sizlerede esenlikler dilerim ayrıyetten umutsuzluk bizim topikte yasaktır yasağa uymayanlara topiğimizin 40. maddesi gereği cezai işlem uygulanacaktırguclubacismile
günaydin canimmm..yazdim ama cikmis eftalya...meraklandim valla naptiki?
parçaladı sanırım bebikimin miniği sizlere ömürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım eftelya dün yazmış sabah yapmış negatif çıkmış bugün yaptımı bilmiyorum!Katre sen naptın pazartesiyimi bekliyosun?
Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dediYumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir
Heozcumoklava:) nerdesin? alt kata yumurtalarına baktırmaya mı gittin yoksa? :roflol:
ewt canim yaa beklemedeyim..suan bi belirti yada bisey yok göslerim sisiyo bi iniyokaydirigubbakcemile3 aksam biraz belim agridi sadece okadar bilmiyorum ins olur yaa pek ümitlenmek istemiyorum sonra cok üyülüyorum:Saruboceq:
çok üzülcek bir şey yok ki canım! bu ay olmassa diğer ay! şükürler olsun sağlığımız sıhhatimiz iyi!
tds cım tasınıor cnm zorlukalrı cok tek gebelıge gore 10 katı dıor dr um ama altından kaldıorsun rabbım dagına gore karını verıor sabrını verıor helekı onların ılk hareketlerını gumbur gumbur tekmelerını hıssettıkten sonra sagdan soldan heryerden tekmelerı yemeye baslayınca tadına doyulmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?