Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

normalde de gecikiyo mu eftelya adetlerin yoksa bu aya has bi durum mu?kafayı toparlayamıyorum bugün...hatırlayamadım geçmişi...

30la 32 günler arası oluorum canımm ama ben gecen ay serephone kullanmıstım acaba omu geciktirdi diorumyada hamilemiyim bilmiorumbu hafta belli olcak artık herseyy

kendini üzmeye değmez tatlım boşver salla gitsin.

canımüzülme bosver öle kişiler cokk nie üzüosun kendini ne oldugu belli olmayan bikadın için bosverrr

neymiş derdii??

manyak yaaa alisveris yapiyom paldir küldür carpa carpa geciyo neyse dedim manyak dedim ses cikarmadim kasaya geldim manayak arkama geldi salak yaa arabayi itip duruyo üstüme teyze biraz cekermisin dedim bagiriyo incilerinmi döküldü diye teyze ama itiyosun diyorum manyak manyak bagirdi coook kötü oldum yaaaa moralim bozuldu aglamaktan bi hal oldum yaaa

ne ağlıyorsun canım verseydin cevabını :mymeka: bunamıştır belki, ondandır...

canım niye ağlıyosun üstüne üstüne itseydin şöle arabayı sinirini ondan çıkarsaydın optimumdamıydın! ben oalcaktımki zaten çatacak yer arıyodun ne güzel işte Allah fırsatını vermiş, girişiverseydin valla! sende iş yokmuş bide ağlıycakmış allahım ya!

hamilede deilim reglide olmadim onun streside var zaten yaa hamile deilsem hemen regli olmak istiyom böyle beklemek coookkkk zorr

verdim cevabini ama kadin ciyak ciyak bagiriyo manyak yaaaa valla cok kötüyüm millet bakiyo icim daraldi valla sürekli aglayasim geliyoooo

bugün üst üste geldi ondandır canım, hem test hemde bu gerginlik, akşam olsun düzelirsin, kocan gelince destek olur sana, moralin düzelir... :teselli:

okuyamyrm gecmışı çok hızlısınz valla

bebkım sendekıler gebelık belırtısı bence ama çalışmaya devam bırakma sakın sonuna kadar devamm

katre aman boşver takma onlarıı bı yandan da stres atmş oldun bağrsaydın ııce rahatlardınn:)

tds az kalmış kız ohh gez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…