- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 38
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.921
normalde de gecikiyo mu eftelya adetlerin yoksa bu aya has bi durum mu?kafayı toparlayamıyorum bugün...hatırlayamadım geçmişi...
cooooook kötü bi gün geciriyorum kizlar yaaa yeni geldim eve fatura falan yatirdim sonrada alisverise gittim kadinin biri musallat oldu kavga ettik offfffff manyak kari yaaa bagirdi cagirdi bende söylüyorum kes diye bagiriyo manyak yaaaa moralim zaten bozuk deli etti beni aglamaktan öldüm gelene kadar hersey herkes bana karsi yaaaaaaaaaaaaa
iyiyim canım sen nasılsınn cogu belirtilerin gebelik belirtilerine benzio ama regl belirtileride hep gebelik belirtileri gibi öffffffffff:bbo:
30la 32 günler arası oluorum canımm ama ben gecen ay serephone kullanmıstım acaba omu geciktirdi diorumyada hamilemiyim bilmiorumbu hafta belli olcak artık herseyy
cooooook kötü bi gün geciriyorum kizlar yaaa yeni geldim eve fatura falan yatirdim sonrada alisverise gittim kadinin biri musallat oldu kavga ettik offfffff manyak kari yaaa bagirdi cagirdi bende söylüyorum kes diye bagiriyo manyak yaaaa moralim zaten bozuk deli etti beni aglamaktan öldüm gelene kadar hersey herkes bana karsi yaaaaaaaaaaaaa
neymiş derdii??
oldu olacak kamera mı taktırsak acaba?sempatiksalakcinni
işte canım bilemiyorum zaten bi gebelik durumu da olsa 21. günde belli olurmu bilmiyorum?
canımüzülme bosver öle kişiler cokk nie üzüosun kendini ne oldugu belli olmayan bikadın için bosverrr
manyak yaaa alisveris yapiyom paldir küldür carpa carpa geciyo neyse dedim manyak dedim ses cikarmadim kasaya geldim manayak arkama geldi salak yaa arabayi itip duruyo üstüme teyze biraz cekermisin dedim bagiriyo incilerinmi döküldü diye teyze ama itiyosun diyorum manyak manyak bagirdi coook kötü oldum yaaaa moralim bozuldu aglamaktan bi hal oldum yaaa
:) :) :)
hadi bakalım inşallah canım inşallah hamilesindir:)))
şüpheli ilişkiden 1hafta sonra belirtiler baslıomus insallah hamilesindirrr
ne ağlıyorsun canım verseydin cevabını :mymeka: bunamıştır belki, ondandır...
verdim cevabini ama kadin ciyak ciyak bagiriyo manyak yaaaa valla cok kötüyüm millet bakiyo icim daraldi valla sürekli aglayasim geliyoooo
inşallah canım, ama çok çalışamadık yine, şanslıysam tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?