- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.961
call centerr sen naslsn tatlım denk gelemıyoruz bı turlu dışlerını hallet mutlaka zamn gecırme
kızlar geçen gece bir rüya gördüm doktora gittiğim gece... lütfen anlayan bir yorum yazsın bana!
doktor kafamın tam üstünden bana iğne vuruyor, sonra arabasına bindiriyor (beyaz bir araba) yeşilliklere götürüyo diyoki bak böyle yerlerde olman lazım, temiz hava alman lazım.. sonra evine götürüyor annesinin yanına! annesi diyoki bak oğlum bekar kızım bizde böyle bilezikler meşhurdur diye kolunu açıyor, bilezik dolu kolu, sonra bende kolumu açıyorum teyze diyorum bizdede böyle taktılar bilmiyorumki diyorum burmalarım var kolumda, eşim geliyo o ara iki tane daha takıyo kadının gözlerinin önünde bei alıyo götürüyo....
kızlar geçen gece bir rüya gördüm doktora gittiğim gece... lütfen anlayan bir yorum yazsın bana!
doktor kafamın tam üstünden bana iğne vuruyor, sonra arabasına bindiriyor (beyaz bir araba) yeşilliklere götürüyo diyoki bak böyle yerlerde olman lazım, temiz hava alman lazım.. sonra evine götürüyor annesinin yanına! annesi diyoki bak oğlum bekar kızım bizde böyle bilezikler meşhurdur diye kolunu açıyor, bilezik dolu kolu, sonra bende kolumu açıyorum teyze diyorum bizdede böyle taktılar bilmiyorumki diyorum burmalarım var kolumda, eşim geliyo o ara iki tane daha takıyo kadının gözlerinin önünde bei alıyo götürüyo....
canım çok iyiym bugün hasta olmama rağmen 40 gündür olmmama rağmen bomba gibiyim! Rabbim biliyo bana nasip edeceği zamanı! bende onu bekliyorum hayırlısını versin diyorum! dişlerimi hafta içi halledicem işte inş canım! sanada az kaldı canım, ne zaman tets yapacaksın?
kızlar sabah işlerimin yoğunluğundan dolayı size anlatmayı düşündüğüm bir durumu anlatamadım şimdi müsaitken anlatayım
benim balkonuma geçen ay bir kumru dört tane yumurtladı
komşularım falan gamze bebek geliyor bak bu işaret falan dediler
beni havaya soktular
dün akşam saatlerinde bir karga geldi bir yumurtayı yedi ve gitti yetişemedim
akşam yatarken eşime dedimki bu bi işaret ben yarın adet olucam galiba benim yumurtada da gitti dedim
üff hayatım saçmalama dedi
ama bu sabah regl oldum
hayatımız işaretlerle dolu bence
kızlar sabah işlerimin yoğunluğundan dolayı size anlatmayı düşündüğüm bir durumu anlatamadım şimdi müsaitken anlatayım
beni havaya soktular
akşam yatarken eşime dedimki bu bi işaret ben yarın adet olucam galiba benim yumurtada da gitti dedim
ama bu sabah regl oldum
CallCenter kullanıcısından alıntı
beni havaya soktular
ama bu sabah regl oldum
:1no2:kötü karga yazık yumurtalara yaa çok üzüldüm canım hayır diyelim hayır olsun inşallah bu ay olmazsa öbür ay inşallah en hayırlı zamanda
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var öptüm sizi görüşürüz inşallah sonra yine moraller yüksek tutulacak ben bu topiğin moral polisiyim umutsuzluk yasak, üzüntü yasak olumunekankayizsmileAllah başka sıkıntı dert vermesin halimize binlerce şükür olsun
inş. TDS
benim annemin hemen olmuş
ama eşimin annesinin 7 yıl sonra olmuş beni etkilermi sizce
yok canım o seni etkilemez benim kayınvalideminde 8 yıl olmamış ama benim kızım hemen ilk aydan olmuştu annanin üreme problemi erkek çocuğu etkilemiyor ama kız çocuğu etkileyebiliyor
inş. TDS
benim annemin hemen olmuş
ama eşimin annesinin 7 yıl sonra olmuş beni etkilermi sizcefisfisfis
cannm benım eşimınde annesınn bebgı olmş karnında ama ılk bebgı deıl benımde ılk bebgım oyle oldu.bende hep aynı şeeyı duşunuyordum ınasnn aklına gelıo ıster ıstemz ama etkılemz dıolar
evet insanın aklına ister istemez takılıyor.
kardeşim 4 yılda iki doğum yaptı çatır çatırkaydirigubbakcemile3
anneciğime çekmiş
bide bişey daha merak ediyorum
bizim baba tarafı genelde kız ağırlıklı
anne tarafıda kız ağırlıklı
kardeşiminde iki kızı var
ama eşimin tarafı full erkek
ben kız istiyorum :kedi:
sizce ne olurfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?